Nu på ExpressVPN: Anslut fem enheter samtidigt

[ware_item id=33][/ware_item]

expressvpn-cyber-m


Du bad om mer, och vi hörde dig. ExpressVPN är glada att meddela att vi ändrar vår policy för flera enheter för att tillåta fem samtidiga anslutningar per prenumeration.

Varje ExpressVPN-prenumeration har alltid varit avsett att tillgodose behoven hos en enda användare, men vi förstår att vår tidigare gräns på tre anslutningar inte hade hållit upp med moderna förväntningar på antalet internetanslutna enheter.

Denna nya policy kommer att hjälpa dig att fortsätta njuta av integritet och säkerhet du har lärt känna och älska på alla plattformar du äger, nu och in i framtiden.

Fler anslutningar för alla dina enheter

Idag erbjuder ExpressVPN lättanvända appar för Windows, Mac, Android, iOS och Linux, och genom åren har vi utökat våra tjänster till att omfatta en rad andra enheter.

Som alltid uppmuntras användare att installera ExpressVPN på så många enheter som de vill när som helst. Det finns ingen begränsning för installationer, bara för samtidiga anslutningar.

De som behöver använda ExpressVPN på mer än fem enheter i taget kan köpa en ytterligare licens, eller ännu bättre, bara installera vår app för routrar och skydda alla enheter i ditt hem direkt från källan - även de som kanske inte är kunna installera ExpressVPN-appar, som IoT-enheter, vissa smarta TV-apparater och spelkonsoler.

ExpressVPN lyssnar på din feedback och vi letar alltid efter sätt att förbättra. Vänligen fortsätt med kommentarerna. Och om du har behövt fler anslutningar har vi täckt dig.

Nu på ExpressVPN: Anslut fem enheter samtidigt
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.