Det är officiellt: ExpressVPN är nummer 1 för hastighet

[ware_item id=33][/ware_item]

ExpressVPN är den snabbaste VPN


I en oberoende granskning testade BestVPN.com 15 VPN-tjänster i en serie kontrollerade hastighetstester. Testet bekräftade ExpressVPN som den snabbaste VPN och slog 2: a platsen med nästan 4 Mbits / sekund vid skrivandet.

ExpressVPN toppar hastighetstabellenExpressVPN toppar BestVPN.com hastighetstestrapport.

Vetenskaplig metod för hastighetstest

BestVPN.com ansluten till flera VPN via dataservrar i USA, Storbritannien, Australien och Hong Kong). Identiska datapaket överfördes mellan servrarna med olika VPN-tjänster och alla överföringshastigheter övervakades och i genomsnitt.

Det pågående hastighetstestet är utformat för att prioritera konsistens i VPN-hastighet och skapa ett riktmärke för att jämföra alla VPN på lika villkor. Genom att använda statiska och kontrollerade dataöverföringar säkerställs ett exakt hastighetsresultat, BestVPN.com: s test tar bort tillfälliga variabler från testprocessen som kan påverka internethastigheten - såsom Wi-Fi-anslutningar hemma och på kontoret och lokalt cache-data.

Hittills har BestVPN.com genomfört över 18 500 enskilda tester och fler körs varje dag. För de intresserade uppdaterar BestVPN.com resultaten dagligen.

Vem är BestVPN.com?

BestVPN.com är en granskningswebbplats som syftar till att lyfta fram de bästa VPN-tjänsterna genom noggranna granskningar och tester. Som en del av detta mål är de för närvarande värd priser som gör det möjligt för allmänheten att rösta för sin favorit VPN.

Förutom recensioner och hastighetstest skapar BestVPN.com innehåll för att informera användare om säkerhetsproblem och fördelarna med sekretess.

Den hastighet du behöver när du vill

På ExpressVPN vet vi att VPN-hastighet, förutom integritet och säkerhet, är en toppfråga för internetanvändare.

En premium-VPN bör förstärka din internetupplevelse utan att påverka din förmåga att göra de saker du vill ha online, till exempel:

  • Snabb surfning
  • Fildelning
  • Ultra HD-videoströmning

ExpressVPN i genomsnitt 39,48 Mbits / s under sju dagar, vilket är mer än snabbt nog för även Netflix Ultra HD-strömmar.

  • 0,5 Megabit per sekund - Obligatorisk bredbandsanslutningshastighet
  • 1,5 megabit per sekund - rekommenderad bredbandsanslutningshastighet
  • 3,0 megabit per sekund - rekommenderas för SD-kvalitet
  • 5,0 megabit per sekund - rekommenderas för HD-kvalitet
  • 25 Megabit per sekund - Rekommenderas för Ultra HD-kvalitet

Vi testar kontinuerligt ExpressVPN-apparna och servrarna för att säkerställa bästa hastighet för saker som betyder så att du kan njuta av internet som det borde vara.

Få marknadens snabbaste VPN

Om du vill ha alla säkerhets- och platsfördelar med ett VPN är ExpressVPN konsekvent det snabbaste VPN där ute med hastigheter som låter dig gå ut på din internetverksamhet som vanligt, med VPN-skydd.

Feedback för oss?

Använde ExpressVPN-apparna nyligen? Vi skulle gärna höra om dina upplevelser med snabbhet eller tjänsten i allmänhet. Lämna oss en kommentar nedan eller kontakta en riktig människa via livechatt!

Det är officiellt: ExpressVPN är nummer 1 för hastighet
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.