Wat is de slimme locatie van ExpressVPN en wanneer moet u deze gebruiken?

[ware_item id=33][/ware_item]

Wat is de slimme locatie van ExpressVPN en wanneer moet u deze gebruiken?


De handige Smart Location-functie van ExpressVPN is een tool ingebouwd in de app die altijd de beste VPN-locatie voor u kiest.

Smart Location maakt gebruik van een slim algoritme (opgesteld door ons prachtige dev-team) om VPN-locaties te rangschikken met behulp van statistieken zoals downloadsnelheid, latentie en afstand.

Als u snel verbinding wilt maken en bliksemsnelheid uw hoogste prioriteit is, elimineert het gebruik van Smart Location het giswerk en zorgt u ervoor dat u precies de ervaring krijgt die u zoekt.

Wanneer moet ik Smart Location gebruiken??

Het beste van Smart Location is dat het gewoon werkt.

Het maakt niet uit waar u bent: Smart Location levert de snelste en meest betrouwbare VPN-locatie voor u.

Veel factoren spelen een rol bij het kiezen van de ideale VPN-locatie voor uw situatie, en het gaat niet alleen om waar u zich bevindt. Bijvoorbeeld een gebruiker op AT&T in New York heeft mogelijk niet dezelfde verbindingsvereisten als een andere New York-gebruiker die toevallig op Verizon werkt.

In plaats van door alle locaties van ExpressVPN te bladeren op zoek naar uw beste verbinding, laat Smart Location het dan voor u doen?

Het is niet nodig om erover na te denken. Laat de app het zware werk doen, leun achterover en geniet van een veilig internet met de best mogelijke snelheid.

Bovendien is het gebruik van Smart Location eenvoudig.

Hoe gebruik ik Smart Location?

Om verbinding te maken met Smart Location op de Windows-, Mac-, Android- of iOS-apps, klikt of tikt u eenvoudig op de knop VPN AAN.

Schermafbeelding van de Smart Location-knop van ExpressVPN

Dat is het. Klik op de grote knop en je bent klaar!

Smart Location is speciaal gebouwd voor diegenen die geen enkele server nodig hebben en wil gewoon de beste verbinding-elke keer.

Wat is de slimme locatie van ExpressVPN en wanneer moet u deze gebruiken?
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.