Prijzen voor privacy: de ExpressVPN Future of Privacy Scholarship

[ware_item id=33][/ware_item]

privacy-prijzen


ExpressVPN kondigt met trots de ExpressVPN Future of Privacy Scholarship (EFPS) aan, die actie en middelen opdraagt ​​aan studenten op middelbare scholen en graduate schools.

In de vorm van een essaywedstrijd wil EFPS studenten bewust maken van internetprivacy en -beveiliging. Het programma is een manier om te helpen en ervoor te zorgen dat een nieuwe generatie bestand is tegen onnodige censuur en toezicht.

ExpressVPN is een pleitbezorger van digitale privacy, internetbeveiliging en digitale vrijheid en ondersteunt met trots verschillende non-profitorganisaties die vechten om deze rechten te beschermen; organisaties zoals de Electronic Frontier Foundation, The Internet Defense League, Fight for the Future en Access.

Een groeiende connectiviteit brengt een groter risico van privacyblootstelling met zich mee

In een initiatief dat in 2013 werd gelanceerd, genaamd ConnectED, stelde president Barack Obama zich ten doel 99% van de Amerikaanse studenten in 2018 in hun scholen en bibliotheken met snel internet te verbinden..

Het is een geweldig plan, maar met deze mogelijkheid gaat een aanzienlijk hoger risico voor privacy en beveiliging gepaard.

Met deze beurs is ExpressVPN trots om studenten in staat te stellen hun standpunten over privacy en de toekomst van digitale vrijheid te denken, argumenteren en verdedigen.

Deel uw mening over de toekomst van internet!

De sollicitatieperiode van The ExpressVPN Future of Privacy Scholarship is open tot 31 augustus 2016, 11:59 PST.

Aanvragers kunnen deelnemen door te schrijven over een van de volgende onderwerpen:

Wij bezitten de toekomst

Stel jezelf voor in 2050. Welke invloed heeft de evolutie van internet op onze sociale structuur en / of de autoriteit die regeringen hebben over burgers?

Privacy advocaten

Bespreek de logica van dit beroemde citaat van Edward Snowden:

"Ruzie maken dat je niet om het recht op privacy geeft omdat je niets te verbergen hebt, is niet anders dan zeggen dat je niet geeft om vrije meningsuiting omdat je niets te zeggen hebt."

Privacy in het echte leven

Denk aan drie manieren waarop privacy, of het ontbreken daarvan, persoonlijk van invloed is op uw leven. Zou je beter af zijn of slechter als de situatie zou worden omgekeerd?

De ExpressVPN Future of Privacy Scholarship Prize Money

Het beste essay wint een hoofdprijs van US $ 2500, terwijl de eerste en tweede nummer twee worden beloond US $ 1.000 en US $ 500, respectievelijk. Winnaars worden per e-mail op de hoogte gebracht en publiekelijk aangekondigd op www.expressvpn.com/blog/ op 14 oktober 2016.

Volledige toepassingsdetails, wedstrijdrichtlijnen en prijsinformatie zijn beschikbaar op de wedstrijdpagina.

Media contact
Caroline Aguin - Scholarship Manager
[email protected]
ExpressVPN.com

Prijzen voor privacy: de ExpressVPN Future of Privacy Scholarship
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.