Nu op ExpressVPN: verbind 5 apparaten tegelijkertijd

[ware_item id=33][/ware_item]

expressvpn-Cyber-m


Je vroeg om meer en we hoorden je. ExpressVPN is verheugd om aan te kondigen dat we ons beleid voor meerdere apparaten wijzigen om toe te staan vijf gelijktijdige verbindingen per abonnement.

Elk ExpressVPN-abonnement is altijd bedoeld geweest om aan de behoeften van een enkele gebruiker te voldoen, maar we begrijpen dat onze vorige limiet van drie verbindingen niet voldeed aan de moderne verwachtingen voor het aantal apparaten met internetverbinding.

Dit nieuwe beleid zal ervoor zorgen dat u kunt blijven genieten van de privacy en veiligheid je hebt kennis gemaakt met en liefgehad op elk platform dat je bezit, nu en in de toekomst.

Meer verbindingen voor al uw apparaten

Tegenwoordig biedt ExpressVPN eenvoudig te gebruiken apps voor Windows, Mac, Android, iOS en Linux, en in de loop der jaren hebben we onze services uitgebreid met een reeks andere apparaten.

Zoals altijd worden gebruikers aangemoedigd om ExpressVPN te installeren op zoveel apparaten als ze willen, op elk gewenst moment. Er is geen limiet voor installaties, alleen voor gelijktijdige verbindingen.

Degenen die ExpressVPN op meer dan vijf apparaten tegelijk moeten gebruiken, kunnen een extra licentie aanschaffen, of beter nog, installeer gewoon onze app voor routers en bescherm elk apparaat in uw huis vanaf de bron - zelfs apparaten die misschien niet kunnen ExpressVPN-apps installeren, zoals IoT-apparaten, bepaalde smart-tv's en gameconsoles.

ExpressVPN luistert naar uw feedback en we zijn altijd op zoek naar manieren om te verbeteren. Houd alstublieft die opmerkingen binnen. En als je meer connecties nodig hebt, hebben we je gedekt.

Nu op ExpressVPN: verbind 5 apparaten tegelijkertijd
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.