Gebruik onze snelheidstest voor ongekende VPN-snelheden op Windows en Mac OS

[ware_item id=33][/ware_item]

Gebruik onze snelheidstest voor ongekende VPN-snelheden op Windows en Mac OS


Zoals u misschien is opgevallen, hebben we een nieuwe functie voor snelheidstests geïntroduceerd in onze Windows- en Mac OS-apps.

Haal het meeste uit ExpressVPN door de snelheidstest te gebruiken om de beste locatie voor u te vinden.

Wie weet? Er is misschien een betere serverlocatie voor u dan degene die u momenteel gebruikt.

Open ExpressVPN op uw Windows- of Mac-computer om de test uit te voeren.

Klik in het beginscherm op hamburgermenu (≡), dan klikken Snelheidstest.

ExpressVPN voor Mac v7 Snelheidstest.

Klik in het scherm Snelheidstest op Test uitvoeren. Dit duurt enkele minuten, maar het wachten waard.

Klik

(U hoeft ook niet te wachten tot de tests zijn voltooid; u kunt ze annuleren nadat de latentietests zijn voltooid en de app gebruiken om verbinding te maken met een serverlocatie zoals u normaal zou doen. Laat de test echter voor de beste resultaten zijn loop uitvoeren.)

Hoe de resultaten van uw snelheidstest te interpreteren

Snelheidstests meten Wachttijd en Download snelheid, combineert vervolgens die twee in een enkel nummer dat de wordt genoemd Snelheidsindex. U kunt uw resultaten sorteren door op de koppen in de kolommen te klikken.

  1. Wachttijd is een maat voor hoe lang het duurt voordat gegevens van uw computer naar de VPN-server komen, gemeten in milliseconden. Hoe lager, hoe beter. Over het algemeen geldt dat hoe verder de server is verwijderd, hoe hoger de latentie. U wilt dat de latentie lager is, omdat dit aangeeft dat uw gegevens de kortst mogelijke route hebben genomen.
  2. Download snelheid meet hoeveel gegevens per seconde werden overgedragen (gemeten in Megabits per seconde). Hoe hoger, hoe beter.
  3. Snelheidsindex is een combinatie van latentie en downloadsnelheid. Hoe hoger, hoe beter.

Hoe u de resultaten van uw snelheidstest gebruikt

Nu is het tijd om uw snelheidstestresultaten te gebruiken! De locatie met de hoogste snelheidsindex is waarschijnlijk het beste voor u voor algemeen browsen op internet.

In sommige gevallen wilt u misschien toegang krijgen tot websites in specifieke landen. Als dit het geval is, wilt u de server met de hoogste snelheidsindex in dat specifieke land kiezen.

Als u bijvoorbeeld probeert verbinding te maken met een website in de VS, wilt u verbinding maken met de Amerikaanse server die de hoogste snelheidsindex heeft geretourneerd. Voor de snelheidstest in de screenshot zou dat 'USA - Los Angeles' zijn.

Hoe de snelste locaties te vinden om verbinding mee te maken, met behulp van de snelheidstestresultaten.

Voor het gemak onthoudt de app de winnaar van de snelheidstest en onthoudt deze ook de laatste drie servers waarmee u verbonden bent. U hebt toegang tot die links in het scherm.

Probeer het eens!

Probeer het zelf: voer een snelheidstest uit en maak verbinding met de server met de beste snelheidsindex. En laat ons in de reacties weten hoe het voor jou werkt - krijg je betere snelheden?

Als je vragen hebt, stuur dan een e-mail of chat met ons en we helpen je een locatie te kiezen.

Gebruik onze snelheidstest voor ongekende VPN-snelheden op Windows en Mac OS
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.