PayPal valitsee Bitcoin-maksut BitPay-, Coinbase- ja GoCoinin kautta

[ware_item id=33][/ware_item]

PayPal valitsee Bitcoin-maksut BitPay-, Coinbase- ja GoCoinin kautta


PayPal ilmoitti äskettäin, että se on yhteydessä kolmeen Bitcoin-prosessoriin - BitPay, Coinbase ja GoCoin - jotta tietyt jälleenmyyjät voivat hyväksyä virtuaalisen valuutan..

Uusi palvelu on alun perin suunnattu digitaalisten tuotteiden, kuten MP3-latausten ja online-pelien myyjille, ja se on tarkoitettu vain Pohjois-Amerikan ja Kanadan kauppiaille, vaikka PayPalin Scott Ellison, yritysstrategian vanhempi johtaja paljasti, että yrityksen strategia kehittyy. ajan myötä, kirjoittamalla, että "etenemme asteittain, tuemme Bitcoinia tietyllä tavalla tänään ja pidämme muilla tavoilla, kunnes näemme, kuinka asiat kehittyvät".

Ellison selitti edelleen, että PayPalin kumppanivalintaan vaikutti sen yhteinen sitoumus tarjota turvallisempia maksutapoja myyjille ja omille asiakkailleen..

PayPal ei kuitenkaan lisää Bitcoinia omaan digitaaliseen lompakkoonsa tai käsittele tällaisia ​​maksuja suojatun alustansa kautta. Sen sijaan BitPay, Coinbase ja GoCoin itse käsittelevät kaikki Bitcoin-maksut.

Lisäksi PayPal ei hyväksy maksuja kauppiailta, jotka myyvät ennakkoon tavaroita tai palveluita, jotka se aikoo toimittaa tulevaisuudessa. Päätöksen taustalla on ajatus, että tällaiset organisaatiot voivat joskus mennä rikkoon ennen kuin tilaukset täytetään, mutta ostajansuoja-ajan umpeutumisen jälkeen. Ellison kirjoittaa, että PayPal on sitoutunut suojelemaan asiakkaitaan, eikä Bitcoin ole yksinkertaisesti kannattava vaihtoehto ennakkomaksujen suhteen..

Ellison selittää myös, kuinka virtuaalisen valuutan käyttöönottoa muotoillaan lainsäädännöllä, ja huomauttaa, että ”PayPalin on myös noudatettava lakeja ja määräyksiä kaikilla toimimillamme markkinoilla. Tästä syystä virtuaalisten valuutanvaihtimien ja ylläpitäjien, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään PayPalin kanssa tulevaisuudessa, on varmistettava asianmukaiset lisenssit ja otettava käyttöön rahanpesun vastaiset menettelyt. "

Rivien välillä luettuna näyttää siltä, ​​että PayPalilla on varmasti kiinnostus vaihtoehtoisiin valuuttoihin ja luultavasti niiden hyväksymisellä on vaikutusta yrityksen tulokseen, mutta sillä on kuitenkin joitain varauksia hyppäämisestä suoraan.

Viimeisin muutto perustuu aikaisempaan ilmoitukseen, että sen tytäryhtiö Braintree, maksuprosessori, jota käyttävät yritykset kuten Airbnb, Dropbox, LivingSocial ja Uber, tutkii myös, miten sekin voisi hyväksyä Bitcoinin maksutapana, taas Coinbase-palvelun kautta..

Yrityksen peräkkäiset Bitcoin-ilmoitukset saattavat osoittautua alkusuhteeksi kryptovaluutan käyttöönotolle PayPalissa huomattavasti laajemmalle. Tämä on siirto, jota jotkut Bitcoin-omistajat voivat pitää tervetulleena. Itse asiassa Ellison kirjoitti, kuinka yritys on innostunut työskentelemään yritysten kanssa, jotka helpottavat uudentyyppisiä valuuttoja, ja lisäsi, että "toivomme tekevän enemmän Bitcoinin kanssa sen ekosysteemin jatkuvan kehityksen myötä".

Joko jokainen Bitcoin-fani kuvittelee mielellään tulevaisuutta Bitcoinille, joka mahdollisesti edellyttää tiiviimpää integraatiota PayPalin kanssa ja ehkä eBaya, on vielä nähtävä. Vaikka Bitcoin on edelleen saamassa vauhtia laillisena valuutan osana vetovoimaa aikaisemmin, ainakin joillekin henkilöille on ollut sen epävirallinen ja sääntelemätön luonne ja myöhemmät mahdolliset käytöt.

Sitä vastoin monet virtuaalikolikoiden käyttäjät näyttävät saavan hyötyä lisämenetelmistä e-kirjojen, kappaleiden, pelien ja jopa suosikki-VPN-maksujen maksamiseksi, joten kaikki ei ole huono?

PayPal valitsee Bitcoin-maksut BitPay-, Coinbase- ja GoCoinin kautta
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.