Mikä on WPA2-Wi-Fi-salauksen haavoittuvuus ja miten se vaikuttaa sinuun?

[ware_item id=33][/ware_item]

Voita ilmainen reititin NCSAM: lle!


WPA2 on suosittu standardi, jota käytetään Wi-Fi-verkkojen perustamiseen, ja sitä käytetään yleisimmin käyttäjien todentamiseen salasanalla, mutta se pystyy käsittelemään myös kehittyneempiä todennusmenetelmiä käyttäjänimien, varmenteiden ja yksityisten avainten avulla.

WPA2: ta käytettäessä kaikki reitittimen ja laitteen välillä oletusarvoisesti lähetetyt tiedot on salattu, toisin kuin "suojaamattomat" Wi-Fi-verkot ilman salasanaa. Vaikka aiot ripustaa salasanan seinälle, suositellaan, että asetat Wi-Fi-salasanasi salasanalla, jotta kaikki tiedot olisivat salattuja ja lähellä olevat ihmiset eivät voisi siepata niitä..

Sinun tulisi käyttää WPA2: ta myös muiden todennus- ja salausstandardien, kuten LEAP: n ja WEP: n, kanssa, joilla on useita tunnettuja heikkouksia, joiden avulla kuka tahansa voi “varastaa” Wi-Fi-yhteyden.

Mikä on viimeaikainen WPA2-haavoittuvuus?

Tutkija Mathy Vanhoef julkaisi 16. lokakuuta tiedot WPA2: n äskettäin löydetyistä haavoittuvuuksista, joiden avulla hyökkääjä voi salata salatun Wi-Fi-liikenteen. Hyökkäyksen suorittamiseksi taitava ja päättäväisen hyökkääjän on oltava sinun ja reitittimen kantamalla.

Haavoittuvuus ei salli hyökkääjän purkaa VPN- tai HTTPS-liikennettäsi.

Jos olet muodostanut yhteyden WPA2-suojattuun Wi-Fi-verkkoon viime vuosina, on teoreettinen mahdollisuus, että hyökkääjä olisi voinut saada salaamaton liikenne lähetetään sinun ja Internetin välillä. On kuitenkin todennäköistä, että vain suurilla vakoojatoimistoilla olisi ollut pääsy tähän virheeseen.

Mutta nyt, kun haavoittuvuus on dokumentoitu hyvin ja se on julkinen, voimme odottaa työkalujen syntymistä, jotka tekevät jokaiselle triviaalia käyttää tätä virhettä, joten on tärkeää korjata ja / tai lieventää ongelmaa.

Kuinka välttää WPA2-haavoittuvuus

ExpressVPN on jo julkaissut laiteohjelmiston, joka korjaa Open-WRT-reitittimien mahdolliset haavoittuvuudet. Siirry asennukseen löytääksesi uusin laiteohjelmisto ja seuraa ohjeita.

WPA2-haavoittuvuus vaikuttaa melkein kaikkiin laitteisiin, tosin vaihtelevasti. Täällä voit tarkistaa, vaikuttaako laitteesi.

Riippumatta käyttämistäsi laitteista, varmista, että ne ovat ajan tasalla ja ajaa uusin laiteohjelmisto. Reitittimen korjaamiseen saattaa kulua muutama päivä, mutta tässä tapauksessa sinun on tarkistettava päivitykset reitittimen valmistajan verkkosivustolta..

Jos olet epävarma Wi-Fi-verkon suojaustasosta, voit käyttää Ethernet-kaapelia tai varmistaa, että olet muodostanut yhteyden ExpressVPN-verkkoon.

Mitä WPA2-haavoittuvuus tarkoittaa ExpressVPN-käyttäjille?

Olemme tutkineet tätä ongelmaa ExpressVPN-reitittimissä, ja se vaikuttaa vaikuttavan vain asiakastilaan, harvoin käytettyyn ominaisuuteen, jota käytetään kahden reitittimen yhdistämiseen toisiinsa. Siitä huolimatta julkaisimme päivityksen, joka suojaa ExpressVPN Open-WRT -reitittimien virheiltä.

Suojaamattomissa ja haavoittuvissa ja jopa haitallisissa verkoissa olet aina suojattu, kun muodostat yhteyden ExpressVPN-sovellukseen. Jos yhdistät haavoittuvan asiakkaan (esim. Lähettämättömän puhelimesi) ExpressVPN-reitittimeen, kukaan ei voi hallita sitä.

Suosittelemme edelleen, että määrität laitteen WPA2: n avulla ja asetat salasanan Wi-Fi-yhteydellesi. Päivitämme puhelimesi ja kannettavan tietokoneesi aina, kun päivityksiä on saatavana.

Mikä on WPA2-Wi-Fi-salauksen haavoittuvuus ja miten se vaikuttaa sinuun?
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.