Mikä on ExpressVPN: n älykäs sijainti ja milloin sitä pitäisi käyttää?

[ware_item id=33][/ware_item]

Mikä on ExpressVPN: n älykäs sijainti ja milloin sitä pitäisi käyttää?


ExpressVPN: n kätevä älykäs sijainti -ominaisuus on työkaluun rakennettu työkalu, joka valitsee sinulle aina parhaan VPN-sijainnin.

Älykäs sijainti käyttää älykästä algoritmia (ihana dev-tiimimme keittämä) luokittelemaan VPN-sijainnit metrien, kuten latausnopeuden, viiveen ja etäisyyden, avulla.

Jos haluat muodostaa yhteyden nopeasti ja salamannopeus on etusijalla, älykkään sijainnin käyttö poistaa arvaukset ja varmistaa, että saat tarkalleen etsimäsi kokemuksen..

Milloin minun pitäisi käyttää Smart Location -sovellusta?

Parasta Smart Locationissä on, että se vain toimii.

Sillä ei ole väliä missä olet: Smart Location tarjoaa sinulle nopeimman ja luotettavan VPN-sijainnin.

Yritettäessä valita tilanteeseesi ihanteellinen VPN-sijainti on paljon tekijöitä, eikä kyse ole pelkästään sijaintisi sijainnista. Esimerkiksi käyttäjä AT: llä&New Yorkissa T: llä ei ehkä ole samoja yhteysvaatimuksia kuin toisella New Yorkin käyttäjällä, joka sattuu olemaan Verizonissa.

Sen sijaan, että selaat kaikkia ExpressVPN-paikkoja etsimässäsi parasta yhteyttä, miksi et anna Smart Location -sovelluksen tehdä sen puolestasi?

Sitä ei tarvitse ajatella. Anna sovelluksen tehdä raskas nosto, istua takaisin ja nauttia turvallisesta internetistä parhaalla mahdollisella nopeudella.

Lisäksi älykkään sijainnin käyttäminen on helppoa.

Kuinka voin käyttää Smart Location -sovellusta?

Voit muodostaa yhteyden älykkään sijainnin avulla Windows-, Mac-, Android- tai iOS-sovelluksissa napsauttamalla tai napauttamalla VPN ON -painiketta.

Näyttökuva ExpressVPN: n Älykäs sijainti -painikkeesta

Se siitä. Napsauta vain suurta painiketta ja olet valmis!

Älykäs sijainti on rakennettu erityisesti niille, jotka eivät vaadi mitään palvelimia erityisesti ja haluamme vain parhaan yhteyden-joka kerta.

Mikä on ExpressVPN: n älykäs sijainti ja milloin sitä pitäisi käyttää?
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.