Käytä nopeustestiä VPN-nopeuksien leikkaamiseen Windowsissa ja Mac OS: ssä

[ware_item id=33][/ware_item]

Käytä nopeustestiä VPN-nopeuksien leikkaamiseen Windowsissa ja Mac OS: ssä


Kuten olet ehkä huomannut, olemme ottaneet käyttöön uuden Speed ​​Test -ominaisuuden Windows- ja Mac OS -sovelluksissamme.

Saat kaiken irti ExpressVPN: stä käyttämällä nopeustestiä löytääksesi parhaan sijainnin sinulle.

Kuka tietää? Palvelimesi sijaintipaikka voi olla parempi kuin se, jota parhaillaan käytät.

Suorita testi avaamalla ExpressVPN Windows- tai Mac-tietokoneessa.

Napsauta aloitusnäytössä hampurilainen valikko (≡), napsauta sitten Nopeustesti.

ExpressVPN Mac v7 -testitestille.

Napsauta Speed ​​Test -näytössä Suorita testi. Tämä vie muutaman minuutin, mutta sen pitäisi olla odottamisen arvoinen.

Klikkaus

(Lisäksi sinun ei tarvitse odottaa testien suorittamista; voit peruuttaa ne latenssitestien suorittamisen jälkeen ja käyttää sovellusta yhteyden muodostamiseen palvelinpaikkaan kuten normaalisti. Saat parhaan tuloksen kuitenkin antamalla testin suorita kurssi.)

Kuinka tulkita nopeustestaustuloksia

Nopeustesti mittaa Viive ja Latausnopeus, yhdistää sitten nämä kaksi yhdeksi numeroksi, jota kutsutaan Nopeusindeksi. Voit lajitella tulokset napsauttamalla sarakkeiden otsikoita.

  1. Viive on millisekunnissa mitattuna, kuinka kauan tietojen kulkeminen tietokoneelta VPN-palvelimelle kestää. Mitä alempi, sitä parempi. Yleisesti ottaen, mitä kauempana palvelin on, sitä korkeampi viive on. Haluat, että latenssi on alhaisempi, koska se osoittaa, että tietosi ovat kuljettaneet mahdollisimman lyhyen reitin.
  2. Latausnopeus mittaa kuinka paljon dataa siirrettiin sekunnissa (mitattuna megabitteinä sekunnissa). Mitä korkeampi, sitä parempi.
  3. Nopeusindeksi on yhdistelmä viivettä ja latausnopeutta. Mitä korkeampi, sitä parempi.

Kuinka käyttää nopeustestaustuloksia

Nyt on aika laittaa nopeustestaustulokset käytettäväksi! Paikka, jolla on suurin nopeusindeksi, on todennäköisesti paras sinulle yleisessä Web-selauksessa.

Joissain tapauksissa saatat kuitenkin haluta käyttää tiettyjen maiden verkkosivustoja. Jos näin on, haluat valita palvelimen, jolla on korkein nopeusindeksi kyseisessä maassa.

Jos esimerkiksi yrität muodostaa yhteyden Yhdysvaltojen verkkosivustoon, sinun kannattaa muodostaa yhteys Yhdysvaltain palvelimeen, joka palautti korkeimman nopeusindeksin. Nopeuden testissä kuvakaappauksessa se olisi ”USA - Los Angeles”.

Kuinka löytää nopeimmat paikat, joihin yhteys voidaan muodostaa nopeustestatulosten avulla.

Sovelluksen vuoksi sovellus muistaa nopeustestauksen voittajan ja myös kolme viimeistä palvelinta, johon yhdistit. Voit käyttää näytön vasemmassa reunassa olevia.

Anna sille pyörre!

Kokeile sitä itse: suorita nopeustesti ja muodosta yhteys palvelimeen parhaalla nopeusindeksillä. Ja kerro meille kommenteissa, kuinka se toimii sinulle - saatko nopeampia?

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä sähköpostia tai keskustele kanssamme ja autamme sinua sijainnin valitsemisessa.

Käytä nopeustestiä VPN-nopeuksien leikkaamiseen Windowsissa ja Mac OS: ssä
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.