Mozilla och ExpressVPN tillkännager partnerskap för att tillhandahålla VPN-tjänster

[ware_item id=33][/ware_item]

Logotyperna Mozilla och ExpressVPN sitter sida vid sida, i partnerskap.


Vi är glada över att meddela att ExpressVPN samarbetar med Mozilla för att bygga en mer privat och säker internetupplevelse. Mozilla har länge varit ledande när det gäller att främja den öppna webben och sekretess och säkerhet online, ett åtagande som vi delar djupt.

Tillsammans kommer vi att erbjuda Firefox Lite-användare en gratis 7-dagars testversion av ExpressVPN, hjälpa dem att säkra sina anslutningar och se till att deras data inte utsätts för nyfikna ögon eller skadliga aktörer. Erbjudandet kommer initialt att finnas tillgängligt i fyra länder - Indien, Indonesien, Thailand och Filippinerna - som har över 729 miljoner internetanvändare tillsammans.

"Vi är stolta över att erbjuda en säkrare surfupplevelse tillsammans med ExpressVPN," sade Charles P.C. Chen, chef för affärsutveckling, Mozilla Asien. ”Vi ser VPN som ett kritiskt verktyg för internetsäkerhet och integritet. ExpressVPN stod fram för sitt banbrytande arbete inom läckageisolering. Vi är glada över att ha etablerat ett så starkt samarbete för att få en helt ny nivå av säker mobilupplevelse för våra användare. ”

Firefox Lite och ExpressVPN förenas för att göra internet snabbare och säkrare

Firefox Lite, tidigare märkt som Firefox Rocket, är en webbläsare som är utformad för att hjälpa användare att minska användningen av mobildata och bläddra snabbt även i långsamma anslutningar. Dessa data- och hastighetsmedvetna användare vänder sig ofta till allmänna Wi-Fi-hotspots, till exempel på kaféer och restauranger. Detta gör dem emellertid sårbara för stora säkerhetsrisker som attacker mellan människor i mitten, vilket kan leda till att privata uppgifter blir stulna och missbrukas. Genom vårt partnerskap med Mozilla hoppas vi kunna utbilda användare om dessa risker och utrusta dem med verktyg för att skydda sig själva.

Vårt arbete med Mozilla representerar organisationens första långsiktiga strategiska partnerskap med en VPN-leverantör. I början av året inbjöds vi att delta i en rigorös urvalsprocess som utvärderade säkerhetsstandarder, integritetsskydd, användarvänlighet och andra viktiga faktorer. Enligt Mozilla valdes ExpressVPN för sitt branschledande läckskydd, hastighet och tillförlitlighet, omfattande plattformstäckning, 24/7 kundsupport och stark erfarenhet av förespråket för digitala rättigheter, bland andra faktorer.

Vi är glada över att arbeta med Mozilla och ser fram emot att fortsätta bygga vidare på vårt partnerskap, vilket gör det enkelt för alla runt om i världen att få tillgång till internet fritt, privat och säkert. För att lära dig mer om vårt partnerskap och Firefox Lite, se Mozillas pressmeddelande.

Mozilla och ExpressVPN tillkännager partnerskap för att tillhandahålla VPN-tjänster
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.