Hur du avbryter ditt ExpressVPN-prenumeration

[ware_item id=33][/ware_item]

Den här artikeln kommer att förklara hur du gör avbryta ditt ExpressVPN-prenumeration före förnyelsedatumet. Du kan också lära dig mer om ExpressVPN-prenumerationsinformation och ExpressVPN 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.


Till exempel: Om du har anmält dig till ett sexmånadersabonnemang och utför stegen nedan slutar ditt prenumeration och förnyas inte i slutet av sexmånadersperioden. (Du kommer fortfarande att kunna använda ExpressVPN fram till utgångsdatumet.)

Observera att du inte kan avbryta din prenumeration inom ExpressVPN-appen.

För kunder som betalar med kreditkort eller PayPal

Så här avbryter du ditt prenumeration:

  1. logga in på ditt konto.
  2. Under Prenumeration, ser du ditt abonnemangs längd och förnyelsedatum.
  3. Klicka på Hantera inställningar. Du kommer att riktas till Inställningar för automatisk förnyelse sida. Välj Stäng av automatisk förnyelse och bekräfta ditt val på de kommande två sidorna.
  4. När du kommer till sidan där står "Automatisk förnyelse är nu AV för prenumeration ...,”Ditt prenumeration kommer att avbrytas och du debiteras inte i slutet av din prenumerationscykel. (Du kommer fortfarande att kunna använda ExpressVPN fram till utgångsdatumet, och om du ändrar dig kan du aktivera automatisk förnyelse när som helst.)

Viktig: Kunder som använder PayPal: s IPN-tjänst måste också avbryta IPN. Detta är separat från att avbryta automatisk förnyelse på ExpressVPN.

För kunder som betalar med BitPay eller Paymentwall

Kunder som betalar med BitPay eller Paymentwall ser inte Hantera inställningar länk. Om du betalade för ditt prenumeration via BitPay eller Paymentwall upphör ditt abonnemang automatiskt på prenumerationsdatumet.

Hur du avbryter ditt ExpressVPN-prenumeration
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.