Yhdysvaltain hallituksen sammutuksessa tietosuojasi osuu

[ware_item id=33][/ware_item]

Yhdysvaltain hallituksen sammuttaminen aiheuttaa yksityisyysongelmia


Nyt hyvin kolmannelle viikolleen Yhdysvaltain hallituksen sammuttamisesta on tullut virallisesti historian pisin. Yli 800 000 liittovaltion työntekijää työskentelee ilman palkkaa, ja vaikutukset, kuten voitte kuvitellakaan, alkavat kasaantua.

Vaikka vaikutukset kansallispuistoihin, lentokenttien turvalinjoihin ja suosituimpiin kulttuurikohteisiin voidaan helposti havaita, jotkut huolestuttavimmista vaikutuksista ovat hieman vaikeampi arvioida.

Ensinnäkin sekä Federal Trade Commissionin (FTC) että Federal Communications Commissionin (FCC) verkkosivut ovat alhaalla, mikä tarkoittaa, että kuluttajat jäävät hukkaan. Ehkä pelottavampi, FTC on myös sulkenut henkilöllisyysvarkaussivustonsa - sivuston, jolla ihmiset menevät ilmoittamaan petoksista.

Kun avaat sivuston, sinua kohtaavat jyrkkä ilmoitus, jonka sanamuoto on:

”Hallituksen sulkemisen takia emme pysty tarjoamaan tätä verkkosivustopalvelua tällä hetkellä. Jatkamme normaalia toimintaa, kun hallitus saa rahoitusta. "

Tämä tarkoittaa, että lukuun ottamatta kaikkia suosikki (tai ei niin suosikki) hallituksen rahoittamia laitteita koskevaa vähemmän sääntelyä, tämä sammuttaminen saattaa vahingossa vaarantaa yksityisyytesi.

Mitä tapahtuu, kun kukaan ei voi kertoa?

Henkilöllisyysvarkaudet olivat toiseksi suurin kuluttajavalitus FTC: lle vuonna 2017, kun yli 100 000 uutta ilmoitusta tehtiin. Nousua oli 3% vuoteen 2016 verrattuna, ja sen odotetaan nousevan myös viime vuonna.

"Ilman asianmukaista tapaa, jolla ihmiset voivat arkistoida ja dokumentoida petosraportteja, hakkereilla on enemmän vapautta kuin koskaan ennen."

Ilman asianmukaista tapaa, jolla ihmiset voivat arkistoida ja dokumentoida petosraportteja, hakkereilla on enemmän vapautta kuin koskaan ennen. Tämä tarkoittaa, että ihmiset, jotka yrittävät ilmoittaa rikoksesta - tai tarkistaa vanhemman raportin -, ovat periaatteessa lainmukaisia.

Ja sitten uhkana ovat ryöstöpyynnöt ja huijausmyyjät. Koska FCC on passiivinen, ihmiset eivät pysty ilmoittamaan ja paljasta petoslukuja, joten nämä automaattiset roskapostipuhelut ovat vapaasti juoksevia..

Ihmiset ovat jo ilmoittaneet puheluista, jotka käyttävät sulkemista keinona hillitä kuulostajien kuulumattomuutta luovuttamaan henkilökohtaisia ​​tietojaan. Erityisesti yksi kiinnittää vastaanottajat väittämällä, että äskettäinen sammutus on vaikuttanut heidän asemaansa IRS: ssä. Sitten pyydetään kuuntelijaa “tarkistamaan” henkilökohtaiset tiedot luovuttamalla ne.

Valitettavasti, ilman kykyä tarkistaa ja todentaa, mitkä numerot ovat oikeita ja mitkä eivät, useimmat kolmansien osapuolien puhelun estäjät eivät pysty päivittämään ohjelmistoaan, mikä johtaa tarpeettomiin puheluihin ja vihaisempiin asiakkaisiin.

Yksityisyys vie takapenkin sulkemisten aikana

Ongelmat ulottuvat myös kaukana Washingtonista. Ihmiset Phoenixissa, Arizonassa, ovat panneet vireille kotimaan turvallisuusministeriön sen jälkeen, kun se lähetti joukkojen tapaamisten peruuttamissähköpostit satoille ihmisille - joiden henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet olivat avoimesti näkyvissä jokaiselle viestin vastaanottajalle..

Monet paikalliset maahanmuuttovirastot ovat myös alkaneet sulkea aikaisin. Kuten USCIS-verkkosivustolla todettiin, ”Nämä tiedot voivat muuttua nopeasti, joten tarkista tämä sivu nimityspäivänä.” Vaikka USCIS-toimiston sulkeminen ei välttämättä vaikuta suoraan yksityisyyteesi, henkilötietoihin ei kiinnitetä paljon huomiota. siirrä muihin sivuliikkeisiin - ellei jo niin.

Yhdysvaltain hallitus on maailman suurin vakoiluteho, ja kaiken kerätyn mahdollisesti kiusallisen tiedon kanssa hakkerit eivät ole koskaan olleet parempaa aikaa löytää tiensä.

Mitä odottaa, jos sammutus jatkuu

Vaikka sammutuksen loppua ei voida ennustaa, tässä on mitä odottaa yksityisyyden ja turvallisuuden rintamilla.

Yksi trendi, joka sinun on pakko nähdä, on yhä useampia verkkosivustoja, jotka on muutettu toimimattomiksi. Valtion rahoittamista sivustoista, kuten NASA ja oikeusministeriö, on jo tullut inerttejä, ja jos sammuttaminen jatkuu, useampi sivusto suljetaan automaattisesti vanhentuneiden tai vanhentuneiden turvallisuustodistusten takia. Engadgetin mukaan yli 80 TLS-varmennetta on jo vanhentunut.

FCC on myös lopettanut markkinoille tulleiden uusien elektronisten laitteiden sertifioinnin. Vaikka tällä ei ehkä ole välitöntä vaikutusta, pitkän aikavälin vaikutukset voivat olla huolestuttavia. Jos jokin gadget toimitetaan superinvasiivisen sisäänrakennetun vakoojatekniikan mukana, sitä ei ehkä tunneta päivinä, viikkoina tai jopa vuosina.

Joillakin näistä vaaroista sinulla on vielä jonkin verran turvautumista. Jos uskot, että olet joutunut tietojen tai identiteettivarkauksien uhriksi, ota yhteyttä pankkiisi ja noudata tämän arkistoidun sivun vaiheita. Loppujen lopuksi saatat olla samassa veneessä kuin rypistynyt hallituksen työntekijä: Ainoa mitä on tehtävä, on odottaa.

Yhdysvaltain hallituksen sammutuksessa tietosuojasi osuu
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.