Verkkosivusto, joka tietää missä kissasi asuu

[ware_item id=33][/ware_item]

Verkkosivusto, joka tietää missä kissasi asuu.


Fakta: Kissat pitävät huomiosta. Jokainen, joka on koskaan yrittänyt katsella televisiota kissan ympärillä, nuolee ala-alueitaan näytön edessä, todistaa sen.

Ja sillä ei tietenkään ole väliä mistä huomio tulee. Varkaat, tikkaajat, murhaajat ja mikä pahinta, kylmäsoittajat ovat vain potentiaalinen lämmin kierros ja tikkari, josta saada aivohalvaus.

Joillakin muukalaisilla saattaa olla jopa kaloja - siksi kissat lähettivät jatkuvasti muotokuvansa ja sijaintinsa kaikille planeetalla.

Kuinka kissat lähettävät sijaintinsa??

Okei, teknisesti onneton ihmiset lähettävät ihastuttavan häpeäpölypallonsa kuvat ja sijainnin koko planeetalle. Mutta ei ole niin, että kissat tekisivät mitään estääkseen sen.

Tiedän missä kissasi asuu, viettää 15 miljoonaa kissan kuvaa isäntäsivustoilla (kuten Flickr, Twitpic ja Instagram) ja kiinnittää kissan sijainnin niiden metatietoihin upotettujen leveys- ja pituuskoordinaattien perusteella..

Uskomattoman, ehdottomasti kuka tahansa voi tarttua valokuvien sijaintitietoihin. Kaikki tiedot ovat saatavilla valokuvien jakamiseen tarkoitettujen verkkosivustojen tarjoamien julkisten sovellusliittymien kautta.

Iknowwhereyourcatlives.com keskittyy kissoihin, mutta kissalla on enimmäkseen merkitystä (harhaoppi!). Jos vain kuvan perusteella näet, missä kissa asuu, voit nähdä myös kuvan, missä lapsi asuu.

Sanoo verkkosivusto:

"Lähdemme tähän seikkailuun ajatellen tehtäväämme: tuoda esiin tiedon ja valokuvien helpon saatavuuden verkossa."

Kissankuvaprojekti korostaa, kuinka yritykset hyödyntävät asiakkaidensa tietoja ja kuinka helppoa henkilölle on jakaa henkilökohtaisia ​​tietoja tahattomasti.

Kunnallinen kisuhakua tarjoava verkkosivusto väittää, että kissan kuvan sijainti voidaan kiinnittää 7,8 metrin tarkkuudella (~ 25 jalkaa)..

Mutta miksi he tekevät tämän? He sanovat, että se on tarkoitettu yleisön tietoisuudelle (ja kissakuville):

"Pyrimme näyttämään, kuinka helposti sosiaalisen median käyttäjien tiedot ja tilannekuvat ovat suurelle yleisölle."

Ainoa tapa poistaa kissasi kuvia tiedän missä kissasi asuu, on puhdas

Oppiaksemme meille oppiaiheen ja korostamaan kuinka holtiton tuhma kissanomistaja on, ainoa tapa poistaa kuvia sivustolta on poistaa ne isäntäsivustoltasi tai muuttaa kuvan yksityisyysasetusta.

Internet ilman kissakuvia on tietysti täysin naurettava, joten ExpressVPN suosittelee, että muutat tietosuoja-asetuksia, pronto.

Jos teet niin, väittävät, että tiedän missä kissasi asuu, kissasi poistuu sivustosta 30 päivän kuluessa.

Ole tietoinen siitä, mitä jaat verkossa

Ole varovainen, mitä jaat verkossa, vaikka se olisi täydellinen ja kaikkien tulee nähdä se heti!

Jos sinun on todella osoitettava koko maailmalle, kuinka suloinen mestarisi on, käytä metatietojen anonymisointityökalupaketin, kuten metatietojen anonymisointityökalupakki, kuorimaan metatiedot valokuvasta..

Verkkosivusto, joka tietää missä kissasi asuu
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.