Suojaa viestisovellukset salasanalla nyt

[ware_item id=33][/ware_item]

Viesti-kuvakkeet salasanalukolla puhekuplissa.


Olemme aiemmin kirjoittaneet siitä, mitä viestisovelluksia sinun tulisi käyttää Facebook Messengerin, WhatsAppin ja Snapchatin sijaan. (Jos et käytä salattua viestisovellusta vuonna 2019, mitä edes teet?)

Antaaksesi viestisovelluksillesi ylimääräisen fyysisen suojauksen, aseta ne salasanalla tai näytön lukolla.

Miksi minun pitäisi suojata viestisovelluksia salasanalla?

Ensinnäkin koko laitteen salasanasuojaus on välttämätöntä. Sen sijaan, että käyttäisit sormenjälkeä laitteen lukituksen avaamiseen, vahvan salasanan valitseminen antaa sinulle paljon suuremman suojauksen puhelimen arkaluontoisiin tietoihin valokuvista luottokortteihin. Sormenjälkesi saattaa olla kätevämpi, mutta se ei todellakaan lisää puhelimesi turvallisuutta.

Jos olet joskus tilanteessa, jossa joku on avannut puhelimesi lukituksen (esimerkiksi ylittäessäsi rajan), tai jos lukitsematon puhelimesi varastetaan tai on jonkun muun käsissä, sinulla on ylimääräinen suojakerros yksityisen yksityisyyden suojaamiseksi uteliaiden silmien viestit tarjoavat suuremman mielenrauhan.

Viestisovellukset, jotka sallivat salasanasuojauksen

Signaali, sähke, ja Viber kaikilla pöytätietokoneilla on sovelluskohtainen salasana tai lukitusvaihtoehto, jonka voit ottaa käyttöön. He ovat jo hyvissä kirjoissamme vaihtoehtoisina viestisovelluksina, jotka tukevat myös E2E-salausta.

Laitteiden, sekä iOS: n että Androidin, oletusviestintäsovelluksilla ei ole ylimääräistä salasanasuojausta, ja olemme varovaisia ​​lataamalla kolmansien osapuolien sovelluksia ja lisäosia, jotka antavat sinulle näytön lukituksen viestisovelluksillesi..

Vaikka WhatsAppilla on salasanasuojaus, emme estä sinua käyttämästä tätä viestipalvelua, ei pelkästään sen vuoksi, että se on Facebookin omistuksessa, vaan myös vakavien epäilyjensä takia heidän turvallisuudestaan, joka syntyi sen jälkeen, kun useat eri maiden hallitusten virkamiehet kohdistettiin ja hakkeroitiin heidän WhatsAppinsa kautta..

Signaali (iOS, Android)

Signalin mobiilisovelluksissa on näytön lukitusominaisuus, joka antaa sinulle mahdollisuuden käyttää puhelimesi pin, salasana tai biometrinen todennus (vaikka emme suosittele jälkimmäistä) lukituksen avaamiseen. Kirjoittamisen jälkeen tätä ominaisuutta ei tällä hetkellä ole saatavana työpöydän versiossa.

iOS

 1. Napauta Signal-kohdassa profiilikuvaketta ja siirry kohtaan yksityisyys
 2. hana Näytön lukitus kytkeä se päälle ja valita haluamasi Näytön lukituksen aikakatkaisu (vaihtelee hetkestä tunniin)
 3. Poista se käytöstä napauttamalla Näytön lukitus sammuttaaksesi sen ja kirjoittamalla salasanasi vahvistaaksesi muutokset

Android

 1. Napauta Signal-kohdassa profiilikuvaketta ja siirry kohtaan yksityisyys
 2. hana Näytön lukitus laittaa se päälle
 3. Voit asettaa lukituksen joko automaattiseksi tai manuaaliseksi
  • Automaattinen
   Mene asetukset > yksityisyys ja valitse haluamasi Näytön lukituksen toiminnan aikakatkaisu
  • manuaalinen
   Pyyhkäise alas näytön yläreunasta ja etsi Lukitse signaali ilmoituksissasi

Telegram (iOS, Android)

Telegramilla on ollut sovellustensa pääsykoodit vuodesta 2015, mutta sillä ei ole vielä oltava sisäänrakennettua pääsykoodia työpöytäsovellukselleen. Huomaa, että jos unohdat salasanasi, ainoa tapa päästä takaisin Telegram-sovellukseen on poistaa ja asentaa se uudelleen pyyhkimällä kaikki salaiset keskustelut.

iOS & Android

 1. Täytyy asetukset > Yksityisyys ja turvallisuus > Pääsykoodilukko
 2. hana Ota salasana käyttöön ja luo salasanasi
 3. Voit säätää ajanjaksoa aktivoidaksesi automaattisen lukituksen

Viber (työpöytä)

Voit asettaa pääsykoodin Viberille työpöydällä. Jos kuitenkin käytät sitä puhelimellasi, harkitse siirtymistä joko signaaliin tai sähkeeseen turvallisemman tiedonsiirron aikaansaamiseksi.

pöytä-

 1. Avata asetukset > yksityisyys & turvallisuus > Aseta Viber-näytön lukitus
 2. Kiihottua Viber-näytön lukitus ja kirjoita nelinumeroinen lukituskoodisi
 3. Klikkaus Tallenna muutokset
 4. Voit myös asettaa Automaattinen lukitus tulla päälle 1, 5, 15, 30 tai 60 minuutin kuluttua

Haluatko tasoittaa mobiiliturvallisuutta? Lue lisää aiheesta mobiilisuojaus tietosuojaoppaan.

Suojaa viestisovellukset salasanalla nyt
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.