Kuinka roskapostista tuli Internet-roskapostia, foorumin roskapostin ja sähköpostiviestin kautta. Roskapostia.

[ware_item id=33][/ware_item]

Kuinka roskapostista tuli Internet-roskapostia, foorumin roskapostin ja sähköpostiviestin kautta. Roskapostia.


Vastuuvapauslauseke: ExpressVPN ei tue minkäänlaista roskapostia. Tai roskapostia.

Kerran, Spam oli vain tina lihaa ja Monty Pythonin viisain sanoin:

”Roskapostit, roskapostit, roskapostit, roskapostit, roskapostit, roskapostit, paistetut pavut, roskapostit, roskapostit, roskapostit ja roskapostit”

Mutta nämä ovat monipuolisen Internetin päiviä, ja roskapostista on tullut vitsaus.

Lyhyt roskapostin, roskapostin ja roskapostin historia

Spam-tuotteesta, jonka ajateltiin olevan mausteen ja kinkun portmanteau, tuli tunnetuksi halvana ja helposti saatavana lihana heikkona taloudellisen vuoden aikana toisen maailmansodan jälkeen. Tästä syystä roskapostista tuli synonyymi termi halparehuille.

Se oli Spamin maine tavallisena, halpana elintarvikkeena, joka inspiroi tätä vähän neroa Monty Pythonista:

Niille kahdelle ihmiselle, jotka eivät ole koskaan nähneet sitä.

Monty Python-luonnos ylitti kaikki rajat tullakseen kulttuurilliseksi ilmiöksi. Jäljittelemällä spam-sanan toistoa harjoituksessa, jotkut 80-luvun alkupuolen BBS- ja MUD-pelien väärinkäyttäjät kirjoittaisivat roskapostia toistuvasti vierittääksesi muiden käyttäjien tekstiä näytöltä.

Parempi Internet Tarkoitti lisää roskapostia ja roskapostia

Internetin parantuessa myös roskapostin jakelumenetelmät paranivat. 1990-luvulla Online-Amerikan ensimmäiset chat-huoneet (joista myöhemmin tuli AOL) tulvat toisinaan lainauksin Monty Python Spam -luonnoksesta. Oletettavasti tämä tehtiin vain lulzille.

Internet-yhteydet olivat edelleen puhelinlinjoilla 90-luvun alkupuolella ja olivat yleensä nopeudella 1200 tai jopa 300 bit / s. ASCII-taiteessa piirrettyjen ja foorumiin lähetettyjen roskapostikuvien lataaminen katsojan tietokoneeseen voi viedä jonkin aikaa..

Myöhemmin Usenet-foorumeilla roskapostit alkoivat tarkoittaa liiallista useita viestejä tai saman viestin toistuvaa lähettämistä.

Nykyään roskapostit ovat yleinen termi, joka kattaa kaiken, mitä ei toivota tai jota ei pyydetä Internetissä tai Internetistä.

Roskapostin omaksuminen, roskapostin omaksuminen ja roskapostin omaksuminen

Vaikka Spälmin tekijät Hormel eivät olleet tuolloin liian tyytyväisiä negatiiviseen Monty Python -yhdistykseen, vuonna 2007 he päättivät, että luonnos oli osa heidän yritysidentiteettiään.

Kun Monty Python avasi Spamalot-näyttelyn Lontoon West Endissä, Hormel julkaisi tuotteen nimeltä “Stinky French Garlic” osana näytöksen promootiota. Sitten, vuonna 2012, roskapostin 75. vuosipäivän aikana, Hormel esitteli Sir Can-A-Lotin, hahmon, joka jäljitteli Pyhän Graalin Monty Python-ritarit. Sir Can-A-Lot on esiintynyt Spam-mainospurkkien kannessa koko vuoden 2012 ajan.

Internet-spamIhana illallinen salaatista, tomaatista, roskapostista, roskapostista, roskapostista ja roskapostista.

Roskapostisuodattimet lopettaa roskapostin, roskapostin ja roskapostin

Oli aika, jolloin yksi päivä ei kulunut ilman, että Nigerian prinssi olisi hakeutunut apuun, tai yritys, joka lähetti haluaan laajentaa peniksen koko maailmassa..

Roskapostin lisääntyessä myös roskapostisuodattimien laatu parani. Mutta se on edelleen siellä, piiloutuneena postilaatikkosi koskaan alueisiin. Mene ja tarkista roskapostikansio heti. Voit silti toimittaa ne lääkkeet suoraan ovellesi, jos haluat (älä tee niin).

Kuinka roskapostisuodattimet lopettaa roskapostin, roskapostin ja roskapostin sekä estää roskapostin

Sen perustamisesta lähtien vuonna 2004 Gmail on ollut alan johtava estämällä ei-toivottujen viestien näkymistä postilaatikoissa.

Siellä on enemmän, mutta suurin tekijä roskapostin suodattamisessa ovat käyttäjät, jotka ilmoittavat roskapostista. Kun henkilö merkitsee viestin roskapostiksi, Google-järjestelmä oppii nopeasti aloittamaan vastaavien viestien estämisen. Mitä enemmän roskapostin Gmail-käyttäjät merkitsevät, sitä älykkäämmäksi havaitsemisjärjestelmä tulee.

Kuulemme sen isoilta G: ltä itse.

Roskapostia verkkosivustoilla, roskapostia, kommenttien roskapostia ja roskapostia

Jotkut hyödylliset WordPress-laajennukset suodattavat roskapostin; Akismet on alan johtava yritys, mutta WangGuard ja AntiSpam Bee ovat myös erinomaisia.

Jos et saa paljon kommentteja, turvallisin veto on hyväksyä ne kaikki etukäteen ennen kuin ne ilmestyvät sivustollesi. Varo kuitenkin kaikkea, joka mainitsee toisen verkkosivuston tai linkit sisältävät sivustot, koska nämä ovat todennäköisesti roskapostia, vaikka viesti olisi mukava.

Roskapostin, roskapostin, roskapostin, roskapostin, roskapostin, roskapostin, roskapostin, roskapostin, roskapostin, roskapostin, roskapostin, roskapostin, roskapostin ja roskapostin on täällä

Roskapostit ovat yleensä lukittuina verkon pimeään alaosaan, mutta ne ovat yhtä voimakkaita ja yleisiä kuin koskaan. Valitettavasti emme voi pysäyttää sitä. Mutta ei hätää, automaattiset roskapostisuodattimet tekevät hienoa työtä, ja verkossa on tarjolla erinomaisia ​​resursseja.

Varo roskapostia, mutta jos jotkut pääsevät sen läpi, se ei ole maailman loppua. Muista vain kultaiset säännöt:

  • Jos et osallistunut arpajaiseen Espanjassa, et voittanut sitä
  • Mikään Nigerian prinssi ei koskaan tarvitse apuasi
  • Älä käytä Western Unionia lähettämään rahaa muukalaiselle. KOSKAAN. MISTÄÄN SYYSTÄ!
  • Ota yhteys lääkäriin, jos haluat suurentaa penis
  • Jos haluat viagraa, ota yhteys lääkäriin.
  • Jos haluat mitä tahansa lääkettä, KATSO OSTAA!

Mikä on paras / pahin roskaposti, jonka olet koskaan saanut? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Esitelty kuva: rookman48 / Talletuskuvat
Roskapostit, roskapostit, roskapostit: yasuhiro / Dollar Photo Club

Kuinka roskapostista tuli Internet-roskapostia, foorumin roskapostin ja sähköpostiviestin kautta. Roskapostia.
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.