DuckDuckGo klo 10: Katse eteenpäin toimitusjohtaja Gabriel Weinbergin kanssa

[ware_item id=33][/ware_item]

DuckDuckGo-logo


DuckDuckGo - tietosuojatietoisen yleisön kasvava kysyntä vastaamaan jo kymmenen vuoden ajan - on yksityisyyden suojaan tähtäävä hakukone, joka ei kerää tai jaa tietoja hakusi aikana,.

Luonnollisesti me ExpressVPN: ssä olemme massiivinen DuckDuckGon faneja, joten olimme innostuneita mahdollisuudesta valita sen perustajan Gabriel Weinbergin aivot heidän virstanpylvästään, online-yksityisyyden haasteisiin ja mahdollisuuteen laajentaa hakukoneen ulkopuolelle.

Kiitos, että puhut kanssamme herra Weinberg! Aiemmin tänä vuonna DuckDuckGo saavutti 10 miljardin yksityisen haun virstanpylvään viime vuosien jyrkän käyttökäyrän jälkeen. Mihin sinä luisit tämän kasvun??

2017 on itse asiassa ollut virstanpylväiden vuosi: olemme nyt saavuttaneet 15 miljardia yksityistä hakua, ja 27. marraskuuta tehtiin ennätykselliset 21 miljoonaa hakua yhdessä päivässä!

Tietosuojatutkimuksemme osoittaa, että yksityisyys on nyt yleistä, ja 24% väestöstä huolehtii nyt tarpeeksi syvästi online-yksityisyydestään ryhtyäkseen merkittäviin toimiin yrittääkseen suojata sitä. Yhä invasiivisemman mainonnan, tuhoisien tietosuojarikkomusten ja sääntelyn keskittymisen myötä odotamme tämän ryhmän kasvavan edelleen.

Lähes neljäsosa ihmisistä ei ole mitenkään pieni määrä, ja tämä ryhmä ei todellakaan ole ”niche”. He myös leikkaavat kaikki väestötiedot - kiinnostus yksityisyyden suojaamiseen verkossa on yleistä etua ikä- ja poliittisella alueella.

On hienoa, että niin monet ihmiset välittävät. Financial Times kutsui äskettäin DuckDuckGo: ta "eettiseksi hakukoneeksi". Näetkö vastaavista eettisistä / puhtaista tuotteista ja palveluista verkossa tulossa yhä suositumpia vaihtoehtoja lähitulevaisuudessa?

Kyllä, koska tietyistä tekniikoista tulee standardisoituja ja läpinäkyviä, kuten haku, sähköposti tai viestit, niin meidän kaltaisemme yritykset voivat antaa ihmisille vaihtoehtoisia vaihtoehtoja, jotka perustuvat yhteisiin eettisiin arvoihin - tässä tapauksessa yksityisyyteen. Näemme kasvavan joukon samanlaisia ​​vaihtoehtoja. Koska online-yksityisyyttä on hyökkätty yhä enemmän, nämä vaihtoehdot ovat yhä houkuttelevampia.

DuckDuckGo on ollut olemassa jo kymmenen vuotta. Mitkä ovat yrityksen seuraavat vaiheet seuraavien viiden vuoden aikana? Onko suunnitelmia lisätä uusia ominaisuuksia DuckDuckGoon? Tai jopa laajentamalla DuckDuckGo-palvelua muihin verkkopalveluihin?

Huolimatta siitä, kuinka yksinkertainen DuckDuckGo näyttää, hakukoneen rakentaminen ja käyttäminen on monimutkaista ja jatkuvasti muuttuvaa. Meidän on jatkettava ponnisteluja tarjotaksesi hyviä hakutuloksia todistaaksesi, että sinun ei tarvitse luopua mukavuudesta mielenrauhan vuoksi.

Tulevaisuuden näkökulmasta haluamme kuitenkin tehdä enemmän ihmisten suojelemiseksi, kun he napsahtavat pois hakutuloksistamme. Olemme työskennelleet kohti tulevaisuutta tänä vuonna, ja meillä on jotain ilmoitettavaa pian. Katso blogiamme yksityiskohdat.

Mikä on suurin haaste, jonka näet kohtaavan tavallisille käyttäjille ja heidän online-tietosuojalleen Yhdysvalloissa.?

Epäilemättä se on laaja yritysseurantalaite, joka on syntynyt seuraamaan sinua verkossa kaikkialla. Google-seurantalaitteet on nyt upotettu noin 75%: iin miljoonasta verkkosivustosta ja Facebook-seurantalaitteet noin 25%: iin.

Kun vierailet satunnaisella uutis- tai tietosivustolla, kirjaimellisesti kymmeniä kolmansien osapuolien jäljittäjiä voidaan piilottaa kulissien takana ja etsii jokaista liikettäsi. Google ja Facebook käyttävät näitä tietoja kohdistaaksesi paremmin mainoksia sinuun, usein niihin, jotka seuraavat sinua missä tahansa menetkin tai jotka ovat hiukan liian varovaisia ​​tavoittelussa - saavutetaan joskus jopa yhdistämällä offline-tietoja, kuten luottokorttiostoksia. EU: n seurauksena Yhdysvallat on alkanut keskittyä enemmän sääntelyyn näissä kysymyksissä, mikä on tervetullutta.

Lopuksi, mikä on hyvä online-tietosuojakäytäntö, jonka voimme kaikki aloittaa heti?

Olemme koonneet tärkeimpien laitteiden tietosuojavihjeet osoitteessa https://spreadprivacy.com/tag/device-privacy-tips/. Ole hyvä ja aloita siitä!

Kiitos siitä, että puhut meille!

DuckDuckGo klo 10: Katse eteenpäin toimitusjohtaja Gabriel Weinbergin kanssa
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.