5 inhottavaa, huolestuttavaa tai suoraan omituista Edward Snowdenin lausuntoa

[ware_item id=33][/ware_item]

Parhaat Edward Snowden-twiitit


Kuten suuri Nostradamus, myös Edward Snowden on ollut tulevaisuuden kuljettaja, ilmoittanut yhä uudelleen merkkejä tulevista asioista. Liittyessään Twitteriin muutama vuosi sitten, hän on kerännyt yhden suurimmista ja vaikutusvaltaisimmista Twitter-tileistä maailmassa. Yli kolmella seuraajalla hän seuraa vain yhtä tiliä vastineeksi: NSA. Erittäin haiseva, Snowden.

Kun NSA-urakoitsija kääntyi ilmoittajiksi, Edward Snowden on joillekin sankari ja toisille roisto. Riippumatta siitä, millainen mielipide sinulla on, ei voi kiistää, että hän yksin muutti tapaa, jolla tarkastelemme yksityisyyttä.

Tässä on joitain hänen omituisimmista, voimakkaimmista ja vaikutusvaltaisimmista viesteistä viime vuosina.

1. Snowden sanoo, että aika on lopussa

Kaikki alkoi hänen salaperäisestä twiitististään muutama vuosi sitten. Edward Snowden lähetti 2. elokuuta 2016 ystävällisille ystävilleen ja seuraajilleen jäähdyttävän pyynnön ilmoittaen salaperäisesti: "On aika".

Kuten jonkun tiedettiin tulevan hänen viestiensä kanssa, tämä twiitti oli selkeä vastakohta väärinkäyttäjän tavanomaiseen työhön..

Snowdenin-sen ajanMutta se ei päättynyt siihen.

Muutamaa päivää myöhemmin, Snowden lähetti uuden hämmentävän twiitin, tämän hash-muodossa. Satunnainen numero- ja kirjainmerkkijono ei ollut mikään odottamaton onnettomuus; se oli tarkoituksellinen koodi, jonka maailma paljasti.

snowden yksityinen avain

Internet reagoi nopeasti omiin tulkintoihinsa: toiset kutsuivat sitä huijaukseksi; toiset sanoivat olevan todiste siitä, että Snowdenia pidettiin hänen tahtoaan vastaan. Molemmat tweetit on sittemmin poistettu, ja Snowden itse on ollut hiljaa koko asiasta. Mitä tämä voi tarkoittaa, kukaan ei tiedä.

Snowdenin pitkäaikainen luottamushenkilö Glenn Greenwald on äskettäin vakuuttanut kaikille, että Snowdenilla menee hyvin.?

2. Snowden loistaa valon varjovälittäjille

Vuoden 2016 lopulla ilmestyi uutisia siitä, kuinka varjovälittäjiksi kutsuttu eliittiryhmä hakkereita oli soluttautunut NSA: hon ja varastanut luokiteltuja salaisuuksia. Julkaisemalla otteita asiakirjoista osittain verkossa, ryhmä toimitti kiistämättömän todisteen siitä, että ne olivat todella ottaneet käyttöön turvaluokiteltuja valtionsalaisuuksia.

Vaikka maailma ryntäsi paljastamaan salaperäisen ryhmän mahdolliset johdot, Snowden oli jo askeleen edellä, varoittaen yleisöä, että tämä oli vain varoitusmerkki jatkuvassa valtataistelussa Yhdysvaltojen ja Venäjän välillä.

NSA menetti juuri hallinnansa huippusalaiseen digitaalisten aseiden arsenaaliinsa; hakkerit vuotaneet sen.
1) https://t.co/zleVbyBtE3
2) https://t.co/aKwdiNbrJA

- Edward Snowden (@Snowden) 8. huhtikuuta 2017

Vaikka varjovälittäjiä koskevia tietoja on vielä tulossa, useimmat asiantuntijat ovat nyt yhtä mieltä siitä, että se oli todennäköisesti Venäjän määräämä operaatio.

Joten kuinka Snowden tiesi?

3. Snowden purkaa Intelin haittaohjelmavirheet

Kuten niin monissa suurissa yrityksissä, sisäisiä väärinkäytöksiä ei paljasteta ennen kuin muckrakers ja white hat hakkerit paljastavat ne vastuullisesti. Samoin tapaus on Intelin Meltdown- ja Specter-virheissä, jotka löydettiin aiemmin tänä vuonna.

Nämä hyväksikäytöt, joiden avulla hakkerit voivat nähdä verkkoosi helposti, tiedettiin tietävän kesäkuussa, mutta ne julkistettiin vasta seuraavan vuoden tammikuussa. Silloinkin Intel vetosi voimakkaasti, kuinka huonot hyödyt olivat - väittäen ensin, että ongelmat eivät olleet merkittäviä, ja julkaissut sitten päivämäärä myöhemmin epämääräisen lausunnon, joka herätti enemmän kysymyksiä kuin vastauksia.

Tuntien kuluessa Snowden sai nopeasti tweettin mielipiteensä asiasta esittämällä video todisteita paitsi siitä, kuinka hyväksikäyttö toimi, myös kuinka suojautua sitä vastaan.

Olet ehkä kuullut @ Intelin kauhistuttavasta #Meltdown-virheestä. Mutta oletko katsellut sitä toiminnassa? Kun tietokoneesi pyytää sinua asentamaan päivityksiä tässä kuussa, älä napsauta "ei nyt." (kautta https://t.co/J84n79LRIA & @ misc0110) pic.twitter.com/cWEiZWZdcJ

- Edward Snowden (@Snowden) 4. tammikuuta 2018

"Kun tietokoneesi pyytää sinua asentamaan päivityksiä tässä kuussa, älä napsauta" ei nyt "," Snowden varoitti. Tämä oli luonnollisesti vastoin kaikkea, mitä Intel puhui, aiheuttaen heille vaihtaa vaihdetta nopeasti ja molemmat tunnustavat ja ottavat vastuun hyväksikäytöstä.

(Voit lukea raportin Meltdown- ja Specter-virheistä täältä.)

4. Snowdenin mukaan NSA katselee televisiota

Snowden kertoi vuoden 2017 alkupuolella järjestetyssä videokonferenssissa, kuinka NSA voisi helposti tunkeutua älytelevisiollesi ei käymällä läpi WiFi-verkkoasi, vaan käyttämällä Amazon-tiliäsi..

Oheisessa videossa esitetään poikittaisia ​​Wikileaksin äskettäistä Vault 8 -sivua ja keskitytään NSA: n pelottavaan kykyyn hakkeroida Amazon-älylaitteitasi ennen kuin edes vastaanot niitä..

Jeremy Scahill haastattelee Edward Snowdenia

Olemme SXSW: llä kuunteleman podcastin suoranauhoittamisessa. Isäntä Jeremy Scahill haastattelee Edward Snowdenia. Ensimmäinen vieraamme on libyalaisamerikkalainen hip-hop -taiteilija Kayem. Tilaa täältä: https://theintercept.com/podcast

Lähettäjä The Intercept tiistaina 14. maaliskuuta 2017

Snowdenin mukaan:

”He [CIA] odottavat, kun nämä laitteet toimitetaan sinulle, kun tilaat ne Amazonista tai muusta. He menevät heidän luokseen lentokentillä, he saavat laatikon, he käyttävät vähän hiustenkuivaajaa liiman pehmentämiseen, avaavat laatikon ja asettavat sitten USB-tikun sisään. He sulkevat laatikon varmuuskopioksi kaikki mukavat ja täydelliset, ja sitten he lähettävät sen sinulle. Ja nyt reitittimeesi, tietokoneeseesi ja televisioosi on hakkeroitu. Tämä on hyvin rutiininomainen asia, jota tapahtuu. ”

5. Snowden-koulut Joe Scarborough valvonnassa

Snowdenin ilmoituksilla - vaikka jotkut ovat niitä torjunneet - on viime kädessä ollut positiivinen vaikutus valvonnan tilaan. Joten kun Snowdenia jälleen kutsuttiin petturiksi (tällä kertaa MSNBC-isäntä Joe Scarborough), hän nousi nopeasti takaisin.

Rakas Joe,
Kunnioittaen sitä "holtiton" Lähestymistapa johti suurimpaan perustuslain vastaisen kotivalvonnan uudistukseen vuodesta 1978 lähtien ja julkisen palvelun journalismin vuoden 2014 Pulitzer-palkinnon. Jos sellainen näyttääkin holtittomalta, voimme käyttää helvettiä paljon enemmän siitä. https://t.co/QliTqo7o3h

- Edward Snowden (@Snowden) 4. helmikuuta 2018

Se on totta: laajojen valvontauudistusten lisäksi sekä The Guardian että The Washington Post voittivat Pulitzer-palkinnon julkisesta palvelusta, kun he olivat tuoneet nämä kysymykset esille. Tästä huolimatta yksityisyyden eturintamassa on vielä paljon toivomisen varaa.

Riippumatta siitä, missä seisot Snowdenilla, ei voida kiistää, että meillä on perustavanlaatuinen ongelma kansalaisten valvonnassa. Ennen kuin ryhdytään lisätoimiin yksityisyyden suojaamiseksi, tee itsellesi palvelu ja suojaa verkko ExpressVPN: llä.

5 inhottavaa, huolestuttavaa tai suoraan omituista Edward Snowdenin lausuntoa
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.