ExpressVPN tarjoaa yksityisyyden ja tietosuojan suojan HP: n kuluttaja-asiakkaille

[ware_item id=33][/ware_item]

ExpressVPN tarjoaa yksityisyyden ja tietosuojan suojan HP: n kuluttaja-asiakkaille


Tortola, Brittiläiset Neitsytsaaret - 30. syyskuuta 2019 -Kuluttaja-VPN-palveluiden maailmanmarkkinajohtaja ExpressVPN ilmoitti tänään, että HP esiasentaa ExpressVPN: n tiettyihin HP Inc: n kuluttaja-tietokoneisiin.. 

Näiden tietokoneiden mukana tulee esiasennettu ExpressVPN: n palkittu Windows-sovellus, joka auttaa suojaamaan asiakkaiden yksityisyyttä ja turvallisuutta julkisissa Wi-Fi-verkoissa. Osana tarjousta HP: n kuluttaja-asiakkaat saavat myös yksinoikeuden ilmaiseen VPN-palvelun 30 päivän kokeiluversioon.

HP: n äskettäin ilmoittama Specter x360 13 on ensimmäinen HP: n kuluttaja-tietokoneista, johon ExpressVPN on esiasennettu.

ExpressVPN auttaa HP-asiakkaita turvaamaan Internet-liikenteen ja suojaamaan verkkotoimintansa uteliailta. ExpressVPN tarjoaa arvokasta mielenrauhaa käyttäjille, kun he muodostavat yhteyden turvattomiin tai epäluotettaviin verkkoihin, kuten julkisiin Wi-Fi-yhteyspisteisiin lentokentillä, hotelleissa ja kahviloissa. ExpressVPN: n avulla HP: n asiakkaat voivat salata verkkotiedot ja suojata Internet-selailukokemuksen yhdellä napsautuksella.

 "Olemme innoissamme siitä, että HP on päättänyt sisällyttää ExpressVPN: n osaksi heidän tietoturvatarjoustaan ​​kuluttajille", sanoi ExpressVPN: n varapuheenjohtaja Harold Li. "Tämä suhde heijastaa myös sitä tosiseikkaa, että VPN-verkkoja pidetään nyt välttämättömänä välineenä digitaaliselle suojaukselle."

"Asiakkaamme muodostavat yhteyden päivittäin erilaisiin turvaamattomiin julkisiin Wi-Fi-verkkoihin, usein ymmärtämättä turvallisuus- ja yksityisyysriskejä", kertoi Mike Nash, johtava tekniikka ja asiakaskokemuksen johtaja, henkilökohtainen järjestelmä, HP Inc. olemme innoissamme lisäämällä ExpressVPN: n tietoturvatarjouksiin, jotta autamme kuluttaja-asiakkaitamme suojaamaan henkilökohtaisia ​​tietojaan julkisissa Wi-Fi-verkoissa. "

Tämä ilmoitus korostaa ExpressVPN: n asemaa alan johtajana kuluttajien VPN-palveluissa. WIRED ja TechRadar ovat tunnustaneet palvelun turvallisuudesta, luotettavuudesta, nopeudesta ja helppokäyttöisyydestä. The Verge on myös nimittänyt sen parhaaksi VPN: ksi, ja Tomin laitteisto ja Android Authority ovat valinneet sen Toimittajan valinnaksi..

###

Tietoja ExpressVPN: stä

10 vuotta sitten perustettu ExpressVPN on yksi maailman suurimmista VPN-palveluiden tarjoajista, jonka avulla käyttäjät voivat suojata yksityisyyttään ja tietoturvaaan verkossa vain muutamalla napsautuksella. Yrityksen palkittu ohjelmisto Windowsille, Macille, iOS: lle, Androidille, Linuxille, reitittimille ja selaimille suojaa käyttäjätiedot ja identiteetit luokan parhaalla salauksella ja vuotojen suojauksella. 3000V: n palvelimella 94 maassa ja uusia palvelimia lisätään joka viikko, ExpressVPN tarjoaa nopean yhteyden missä tahansa käyttäjät ovatkin ja tarjoaa sensuroimattoman pääsyn sivustoille ja palveluihin ympäri maailmaa. Lisätietoja ExpressVPN: n tietosuoja- ja tietoturvaratkaisuista on osoitteessa expressvpn.com.

ExpressVPN tarjoaa yksityisyyden ja tietosuojan suojan HP: n kuluttaja-asiakkaille
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.