ExpressVPN-kysely: 71 prosenttia amerikkalaisista huolestunut siitä, kuinka tuotemerkit keräävät ja käyttävät heidän henkilötietojaan

[ware_item id=33][/ware_item]

Johtava VPN-palveluntarjoaja ExpressVPN julkisti tänään uuden tutkimuksen tulokset. Propeller Insightsin verkossa ExpressVPN: n huhtikuussa 2018 tekemässä tutkimuksessa, joka koski 1 000 aikuista, yli 18-vuotiaita, havaittiin, että tietoturva on mielessä suurimmalle osalle amerikkalaisia, että luottamus teknologiayrityksiin on heikko ja että suurin osa amerikkalaisista kannattaa verkon neutraalisuutta riippumatta poliittisesta taipumuksesta.


Amazonissa, johon luotamme (vähän)

Lähes kolme neljäsosaa amerikkalaisista (71 prosenttia) on kiinnostunut siitä, miten tuotemerkit keräävät ja käyttävät henkilötietojaan. Amerikkalaiset luottavat vähiten Uberiin (5 prosenttia), Snapchatiin (6 prosenttia) ja Twitteriin (8 prosenttia), mutta täysi kolmasosa (34 prosenttia) ei luota mihinkään teknologiayritykseen digitaaliseen tietosuojaansa..

Teknologiayrityksiin, joihin amerikkalaiset luottavat eniten, kuuluu:

 • Amazon - 30 prosenttia
 • Google - 27 prosenttia
 • Apple - 22 prosenttia
 • Microsoft - 22 prosenttia

Äskettäisestä skandaalista huolimatta 19 prosenttia amerikkalaisista luottaa edelleen myös Facebookiin.

"Kun otsikot muistuttavat meitä päivittäin siitä, että yritykset keräävät henkilötietojamme tai käyttävät niitä väärin tai eivät pysty suojaamaan niitä, ei ole ihme, että amerikkalaiset suojaavat tietonsa paremmin ja ovat skeptisempiä digitaalisten tuotemerkkien suhteen, joiden kanssa he tekevät liiketoimintaa", Harold sanoi. Li, ExpressVPN: n varapuheenjohtaja. "Ihmiset herättävät todella tarvetta ottaa online-tietosuoja ja tietoturva omaan käsiinsä."

Lähes kaikki amerikkalaiset ovat huolissaan tietoturvasta

Yhdeksän kymmenestä amerikkalaisesta on huolissaan online-yksityisyydestä ja tietoturvasta, erityisesti henkilöllisyysvarkauksista (54 prosenttia) ja luottokorttipetoksista (16 prosenttia)..

Yli puolet (55 prosenttia) on huolestunut myös siitä, että heidän keskustelujaan seurataan älykkäiden kodin laitteiden kautta. Amazonin Alexa-laitteiden, kuten Echo (29 prosenttia) ja Google Home (25 prosenttia), ovat luettelon kärjessä..

Suurin osa amerikkalaisista (68 prosenttia) on huolissaan turvallisuudestaan ​​Internetissä. Erityisesti he ovat hermostuneimpia seuraavista:

 • Pankkitoiminta ja rahoitustapahtumat - 45 prosenttia
 • Verkkokaupoissa - 15 prosenttia
 • Julkisen Wi-Fi: n käyttö - 15 prosenttia

Suurin osa amerikkalaisista epäluottaa Internet-palveluntarjoajia ja hallituksen valvontaa

76 prosenttia amerikkalaisista on myös yhtä mieltä siitä, että laajakaistapalvelujen tarjoajilla ei pitäisi olla oikeutta myydä asiakkaiden Internet-toimintaa koskevia tietoja muille yrityksille..

Huolenaiheita eivät ole vain yritykset. 64 prosenttia amerikkalaisista on huolissaan heidän yksityisyydestään vaarantuvan hallituksen valvonnan seurauksena.

"Lisääntynyt huoli online-tietoturvasta ja yksityisyydestä on keskeinen syy yhä useammalle amerikkalaiselle on kääntymässä VPN-verkkoihin", lisäsi Li. "VPN: n turvallinen salaus auttaa suojaamaan henkilökohtaisia ​​tietoja ja laitteita julkisen Wi-Fi-verkon hakkereilta, Internet-palveluntarjoajilta, jotka haluavat myydä selaushistorian mainostajille, tai julkishallinnon joukkovalvontaohjelmiin."

Kongressin maaliskuun lopulla toimittamasta äänestyksestä sen jälkeen, kun Internet-palveluntarjoajat saivat myydä asiakkaidensa henkilökohtaisia ​​tietoja, ExpressVPN näki valtavan kysynnän nousun - Yhdysvaltain liittymämäärä kasvoi 97 prosenttia kuukaudesta kuukauteen ja 204 prosenttia vuoden takaisesta. Kysyntä ei ole sen jälkeen vähentynyt, joten Yhdysvalloista on tullut yksi ExpressVPN: n suurimmista ja nopeimmin kasvavista markkinoista.

Suurin osa amerikkalaisista suosii verkon neutraalisuutta

Suurin osa amerikkalaisista (72 prosenttia) on huolissaan Internetin tulevaisuudesta ilman verkon neutraalisuutta. Verkon neutraalisuuden puuttuessa amerikkalaiset uskovat laajakaistan tarjoajiensa:

 • Etusijalle asetetaan yritykset, jotka maksavat pelata - 80 prosenttia
 • Pakota asiakkaita maksamaan ylimääräistä pääsyä joihinkin verkkosivustoihin ja sovelluksiin - 78 prosenttia
 • Hidasta tietyn tyyppisten tietojen siirtoa - 76 prosenttia
 • Estä tietyt verkkosivustot ja sisältö - 75 prosenttia

Puolet amerikkalaisista sanoo, että ehdokkaan suhtautuminen verkon puolueettomuuteen vaikuttaisi äänestykseen. Kaksinkertainen määrä (34 prosenttia) sanoo, että se vaikuttaisi myönteisesti heidän äänestykseen, kuin ne, jotka sanovat, että se vaikuttaisi kielteisesti (16 prosenttia). Lisäksi:

 • 59 prosenttia amerikkalaisista miehistä aivoisi, 43 prosenttia kannattaisi
 • 59 prosenttia amerikkalaisista naisista olisi ei olla taipunut tavalla tai toisella
 • 57 prosenttia Millennials-ryhmästä keinuu ja 35 prosenttia kannattaa
 • Vain 17 prosenttia demokraateista ja republikaaneista äänestäisi ehdokasta vastaan, koska ehdokas tukee verkon puolueettomuutta  

Noin puolet amerikkalaisista (49 prosenttia) pitää Internet-palvelua yleisenä hyödyllisenä, kuten vesi ja kaasu.

ExpressVPN-kysely: 71 prosenttia amerikkalaisista huolestunut siitä, kuinka tuotemerkit keräävät ja käyttävät heidän henkilötietojaan
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.