Hvordan endre iOS App Store-plasseringen din for å laste ned ExpressVPN

[ware_item id=33][/ware_item]

Hvis ExpressVPN ikke er tilgjengelig i ditt lands App Store, kan du fremdeles enkelt få det ved å endre din App Store-plassering. Dette krever at du registrerer en ny Apple ID.


Endre App Store-landet med en ny Apple ID

 1. Hvis du vil laste ned ExpressVPN, går du til App Store på enheten din. Hvis du bruker iOS versjon 12 eller nyere, klikker du på I dag nederst på skjermen.
 2. Trykk på profilikonet øverst til høyre. Trykk deretter på profilikonet eller din Apple ID øverst på skjermen. Når du blir bedt om det, oppgir du Apple ID-passord. Tap Logg inn. Trykk så på Apple-ID-en din øverst igjen.
 3. Du kommer til en side som lar deg gjøre det Velg ditt land eller region. Bla ned og trykk på U.S.A. (Du har lov til å endre den senere.) En boks dukker opp og spør om du vil logge på med din nåværende Apple ID. Tap Bruk forskjellig Apple ID.
 4. Bla ned og trykk på Lag din Apple ID.
  Tap
 5. Skriv inn navnet ditt. For feltet Land / region, sett det til forente stater eller et annet sted der ExpressVPN er tilgjengelig. Angi deretter bursdagen din og en gyldig e-postadresse (det kan ikke være den samme som er tilknyttet den originale Apple ID-kontoen) for å motta en bekreftelseskode for å fullføre påmeldingsprosessen.
 6. Skriv inn passordene dine, og velg dine sikkerhetsspørsmål. Skriv deretter inn tegnene som vises i bekreftelsesbildet, og trykk på Fortsette.
 7. Sjekk e-posten din for en bekreftelseskode fra Apple. Skriv inn koden, og trykk på neste. Nå har du opprettet en ny Apple ID.
 8. Du kan nå logge ut av din nåværende Apple ID og logge på den nye. Gå til enheten på enheten din App Store. Trykk på profilikonet øverst til høyre. Bla til bunnen og trykk på Logg ut.
 9. Bla tilbake opp og logg på med din nye Apple ID. Tap Logg inn.
  Tap
 10. Du vil se en melding som sier Denne Apple-ID-en har ennå ikke blitt brukt i iTunes Store. Tap Anmeldelse.
  Tap
 11. Les Apple Media Services og vilkårene og skyv vipperen ved siden av Godta vilkår og betingelser. Tap neste.
 12. Tap Ingen for betalingsmåten din. For faktureringsadresse, angi eventuelle gyldige U.S.. adresse og postnummer (f.eks. postnummeret for Alaska er 99501) og et telefonnummer. Trykk deretter på neste.
  Tap
 13. en Apple-ID fullført meldingen vises. Du kan nå laste ned ExpressVPN på iOS-enheten din.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg bytte tilbake til min originale Apple ID-konto?

Ja. Når du har lastet ned ExpressVPN på enheten din, fungerer ExpressVPN uansett hvilket land Apple-IDen din er tilknyttet. Det er heller ikke nødvendig å bytte frem og tilbake for å holde ExpressVPN oppdatert.

Hvordan holder jeg ExpressVPN oppdatert?

Med iOS 13 oppdaterer ExpressVPN automatisk som standard, uavhengig av App Store-plasseringen. For den beste opplevelsen med ExpressVPN-appen, kan du oppdatere iOS til den nyeste versjonen hvis du ikke allerede har gjort det.

Følg denne fremgangsmåten for å oppdatere ExpressVPN hvis du bruker iOS 12 eller nyere:

 1. Gå til enheten på enheten din App Store.
 2. Tap I dag nederst på skjermen.
 3. Trykk på profilikonet eller Apple-ID-en din øverst på skjermen.
 4. Bla nedover for å se eventuelle ventende oppdateringer fra ExpressVPN. For å oppdatere ExpressVPN-appen, trykk på Oppdater ved siden av det.

Hvis du fremdeles ikke kan oppdatere ExpressVPN, Kontakt ExpressVPN Support Team nå.

Hvordan endre iOS App Store-plasseringen din for å laste ned ExpressVPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.