Siste øyeblikk inspirerte julegaver du kan kjøpe på bensinstasjonen

[ware_item id=33][/ware_item]

Perfekte julegave i siste øyeblikk for personvernbevisste.


Løper du tid for å gi den spesielle noen en julegave? Ikke bekymre deg, ExpressVPN har ryggen. Her er 5 perfekte personvernbevisste gaver du kan hente på bensinstasjonen.

X-mas i siste øyeblikk

1. Aviser

Personvern er ikke begrenset til online aktivitet - som mange ting, starter det hjemme. Så hvorfor ikke gi en avis? Den heldige mottakeren kan bruke den til å dekke vinduene sine. Aviser lager utmerkede, ikoniske og biologisk nedbrytbare gardiner. De vil være snakk om nabolaget.

Ideer til julegave i siste øyeblikk

2. Aluminiumsfolie

Ikke å dekke hodet med! Det ville være dumt. Nei, dette er å dekke telefonen deres med. Perfekt for alle som ikke vil at telefonen deres skal spores, eller til og med ringes, over jul. Pakk telefonen i aluminiumsfolie, og hei presto! Ingen signaler kan komme inn eller ut. Det fungerer som en heis, men mindre, og det hjelper deg ikke opp trappene.

Gaveideer til siste øyeblikk

3. Noen klistremerker

Å plassere et klistremerke over et webkamera vil hindre enhver hacker i å bruke den som et videospionverktøy. Visst, post-it notater vil gjøre. Men hvorfor ikke bli kreative? En rosa enhjørning for pappa? Eller Snoop Dogg for Gran. Ja, det er noe slikt som Snoop Dogg-klistremerker. Åpenbart.

Ideer til julegave i siste øyeblikk

4. Neglelakk

Hva? Neglelakk? Det er riktig. Bruk den til å male over skruene på en bærbar datamaskin, og ta et bilde av mønsteret. Ingen kan komme inn i enheten uten å ødelegge all den pene neglelakken. Få litt ekstra glitrende polish da dette vil gjøre mønsteret vanskeligere å gjenskape. Og også, det vil se fabelaktig ut.

Kjøp ExpressVPN fra din telefon!

5. Et ExpressVPN-abonnement

Det fine med denne er at du ikke engang trenger å gå til en bensinstasjon for å kjøpe den. Du kan få et ExpressVPN-abonnement akkurat nå, på enheten, leser du dette på! Fantastisk, er det ikke? En VPN er en fantastisk gave til alle, spesielt personvernbevisste.

ExpressVPNs kryptering med høy styrke beskytter ikke bare nettlesere, men også e-post, Skype-samtaler, nettbank og alt annet på nettet - enten du er hjemme, på kontoret, på en kafé eller reiser verden rundt.

God jul fra ExpressVPN!

Forhåpentligvis vil disse beste gavetipsene få deg ut av et fastkjørt papir. Men uansett hva du ender opp med å kjøpe, må du bare sørge for en fantastisk jul. Og ikke glem å spise og drikke for mye.

Takk for at du har lest gjennom året, håper å se deg snart.

Verdens raskeste VPN

Siste øyeblikk inspirerte julegaver du kan kjøpe på bensinstasjonen
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.