Noen la kjøleskapet åpent for hackere – #WTF onsdag

[ware_item id=33][/ware_item]

Noen la kjøleskapet åpent for hackere - #WTF onsdag


Først brakte vi deg nyheter om hvordan bilen din kan bli hacket. Så utsatte vi den ekle sannheten om trådløse pacemakere. Nå er vi her for å sprenge døren fra alle de "smarte" kjøleskapene når de avslører din private informasjon.

Samsungs nye RF28HMELBSR kjøleskapslinje er utstyrt med en innebygd smartskjerm som automatisk synkroniseres med Google Kalender for å hjelpe deg, partneren din og lille Suzie og Timmy holde rede på hverandres hektiske tidsplaner.

Det kan kalles fremtidens kjøleskap, men en tvilsom sikkerhetsfeil gjør at hackere kan få tilgang til brukerens Google-legitimasjon..

Flere problemer enn bare en varm boks cola

Forskere ved Pen Test Partners kastet ingen tid på å finne sårbarheter i programvaren til kjøleskapet. Ifølge dem:

“Selv om kjøleskapet implementerer SSL, MISKALLER det ikke å validere SSL-sertifikater, og dermed muliggjøre midt-mellom-angrep mot de fleste tilkoblinger. Dette inkluderer de som er laget til Googles servere for å laste ned Gmail-kalenderinformasjon for skjermen. "

I et menneske-i-midten-angrep får en angriper hemmelighet tilgang til og kanskje til og med endrer kommunikasjonen mellom kjøleskapet og Googles servere, slik at de har tilgang til legitimasjonsinformasjon på Google-kontoen din - og dermed e-postene, dokumentene, bildene, kalenderen, kartene dine , og søkehistorikk.

Det er iskaldt.

Tingenes internett? Mer som Internett av trusler!

Men moroa stopper ikke der! Siden kjøleskapet synkroniseres med andre smarte enheter ved hjelp av en Smart Home-app, kan hackere potensielt få tilgang til smarttelefonen din, den bærbare datamaskinen og til og med din (gispe!) Babymonitor.

FTC anslår at innen 2020 vil mer enn 50 milliarder enheter være innebygd med Internett-teknologi. Ganske kult, ikke sant?

Feil. I følge sikkerhetsforsker Daniel Crowley kan synkronisering av alle enheter i hjemmet presentere en verden av problemer:

"Det varierer fra enhet til enhet, men en vanlig tråd med mange av disse enhetene er at de ikke trenger noen godkjenning i det hele tatt."

Alle smarte gjenstander du tar med deg hjem har en cybersikkerhetsrisiko.

Sikre alle dine smarte ting nå

Men du er ikke helt heldig. Her er noen tips for å sikre dine smarte objekter:

  1. Bruk ukrevelige passord på hver enhet.
  2. Oppdater systemets programvare ofte.
  3. Forsikre deg om at ruteren har WPA2-kryptering aktivert. Dette vil gjøre nettverkstilkoblingene dine mer sikre.

Gjør alt du kan for å sikre enhetene dine. På den måten neste gang lille Timmy åpner kjøleskapet for noen EUT, trenger du ikke å bekymre deg for at noen fremmed leser e-posten din.

ExpressVPNs #WTFWednesday gir deg rare, sjokkerende og skumle historier om datasikkerhet - trukket rett fra nyhetene. Tror privatlivet ditt er ditt? Tenk igjen. Du vil føle deg ukomfortabel. Du vil bli rasende. Du vil tenke, "WTF ?!"

Utvalgt bilde: Konstantin Yuganov / Dollar Photo Club

Noen la kjøleskapet åpent for hackere - #WTF onsdag
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.