Hvilken kroppsdel ​​spiste denne mannen for å unngå å bli ID-en?

[ware_item id=33][/ware_item]

mannen biter av seg sine egne fingeravtrykk for å unngå politi


Advarsel! Ikke for hjertets svake! En mann fra Florida, som nylig ble arrestert for å ha kjørt en stjålet Mercedes, tilbrakte tiden sin varetektsfengslet i politiets kjøretøy for å prøve å bite av sine egne fingeravtrykk!

Ikke bekymre deg. Videoen over, selv om den er super rar, er ikke så grafisk. Mest fordi mannen det til slutt ikke lyktes med å fjerne nevnte fingeravtrykk, som senere lett ble identifisert av politiscanneren.

Old-school Gangster Tactics

Fingeravtrykk-ektomier er ikke nye for den kriminelle verdenen. Den første rapporterte saken skjedde i 1933, da gjengleder Theodore “Handsome Jack” Klutas ble funnet å ha lagt ned fingrene for å skjule trykkene hans. To medlemmer av Kate “Ma” Barkers klan fikk en kirurgisk skive av fingeravtrykkene sine. Men akkurat som deres moderne floridianske motstykke, var ingen av disse forsøkene vellykkede. Utskriftene heller vokste tilbake eller ikke ble tilslørt nok til å forhindre identifikasjon.

En rimelig vellykket sak var John Dillinger, som i samme depresjons-æra ga fingrene den kjemiske behandlingen, og brente dem med syre for å fjerne alt annet enn det svakeste spor av hans karakteristiske rygger..

Smerte men ingen gevinst

Hvis du vurderer å fjerne fingeravtrykkene dine og ikke blir blid av den mest åpenbare avskrekkeren (dvs.., ekstreme smerter), her er en annen ganske god grunn til ikke å fjerne dem: det fungerer vanligvis ikke engang. Medisinsk forskning antyder at du må trenge gjennom ikke bare overhuden, men det genererende laget som beholder malen til fingeravtrykket ditt for å gjøre permanent skade på utskriftene dine. Ellers vil de bare vokse tilbake.

Og hvis du lykkes og permanent err fingrene? Gratulerer, du har akkurat gjort det enda enklere for politiet å identifisere deg! "Hei, Bill, hvem tror du forlot disse fingeravtrykkene med det rare arrmønsteret?" "Å, antagelig den fyren som prøvde å kutte av sine egne fingeravtrykk da vi arresterte ham forrige gang" "Kule, la oss gå rundt ham opp igjen".

Inngripende manøvrer

Etter hvert som biometri blir mer og mer invasiv, kan vi sannsynligvis forvente å se kriminelle gå større og farligere lengder for å unngå identifikasjon.

Hvis iris skannere kan identifisere deg fra 40 meter unna, hvor langt er vi fra dystopien fra Minority Report for å fjerne øyebollene for å unnslippe deteksjon? Og hvis subdermale mikrochipimplantater noensinne blir standard, vil ikke flere kriminelle benytte seg av selvkirurgi for å fjerne dem?

Å gå av nettet vil bety å gå under kniven, og å holde seg anonym vil være et blodig selskap.

I mellomtiden, hvis du finner deg arrestert - urettmessig eller ikke - gjør deg selv en tjeneste, spar deg selv problemet og hold fingrene i behold.

Utvalgt bilde: ciostylefotolia / Dollar Photo Club

Hvilken kroppsdel ​​spiste denne mannen for å unngå å bli ID-en?
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.