Han spiste et nettbrett for å unngå politiarrest – #WTF onsdag

[ware_item id=33][/ware_item]

mannen spiser ipad


Vanligvis når du svelger en tablett, er den til medisinske formål. Du føler deg bedre etterpå.

Men for en mann i St. Petersburg, Russland, å spise et nettbrett betydde å tygge på noe mer av datamaskinsorten. Og ganske snart etterpå var han like død som en PepperPad.

Med politiet på døren sto mannen overfor en dødelig avgjørelse. Han kunne la politiet arrestere ham. Eller han kunne ta grep. Dessverre var handlingen han valgte litt alvorlig: han spiste nettbrettet - skjerm, kretskort og alt. (Merk: Sputnik News rapporterer frekt: "Det er ukjent om den dødelige enheten var Android eller Apple.")

Hvordan i all verden kom det til dette?

Politi anmeldelse

Det hele startet rundt klokken 17.00 en rolig søndag i juni, melder Moscow Times. Naboer hørte mannen kaste store gjenstander ut av vinduet i leiligheten hans i Parnas, nord i St. Petersburg, inkludert egne møbler.

Russisk politi var snart på åstedet.

"En 41 år gammel arbeidsledig mann ble funnet i leiligheten, som motsto arrestasjon da han ble anholdt av politiet, hvoretter han fortsatte å oppføre seg upassende," heter det i en politiets uttalelse.

Etter at politiet kom, begynte mannen - som ennå ikke er navngitt - å spise enheten.

Det fremgår ikke av rapporten hva som forårsaket mannen mest skade - å spise nettbrettet eller politiets inngrep. Rapporten fortsetter:

Betjenten på åstedet stoppet aksjonen (å spise nettbrettet), i løpet av hvilken han fikk legemsbeskadigelse. Offiseren ba til nødetatene umiddelbart. Mannen mistet bevisstheten og døde før medisinernes ankomst.

Hvor langt ville du gå?

Det pågår nå en etterforskning av hva som virkelig skjedde.

Kanskje var han psykisk syk. Kanskje han bare ikke ønsket å bli arrestert. Eller — spekulere her — kanskje han var en privat borger som ikke ønsket at politiet skulle få tilgang til hva som var på nettbrettet hans - så lidenskapelig at han var villig til å dø for å beskytte sitt eget privatliv.

Det er ikke et handlingsforløp vi på ExpressVPN noensinne vil anbefale, og tankene våre går ut til hans venner og familie.

Men hvis denne mannen virkelig spiste nettbrettet sitt for å beskytte sitt digitale privatliv, så gir det oss litt å tenke på. Hvor langt ville vi gå for å beskytte vårt eget privatliv?

Du har lest #WTF onsdag, vår ukentlige nærbilde om bisarre historier relatert til ditt digitale personvern. Hvis du kjenner noen som synes denne historien er velsmakende, hvorfor ikke dele den?

ExpressVPNs #WTFWednesday gir deg rare, sjokkerende og skumle historier om datasikkerhet - trukket rett fra nyhetene. Tror privatlivet ditt er ditt? Tenk igjen. Du vil føle deg ukomfortabel. Du vil bli rasende. Du vil tenke, "WTF ?!"

Liker du dette innlegget? Hater det? Les flere skrekkhistorier om invasjonen av ditt privatliv i #WTF-onsdagens arkiv.

Han spiste et nettbrett for å unngå politiarrest - #WTF onsdag
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.