De beste appene og utvidelsene som beskytter personvernet ditt i Safari

[ware_item id=33][/ware_item]

De beste appene og utvidelsene som beskytter personvernet ditt i Safari


(For noen måneder tilbake skrev ExpressVPN et blogginnlegg på topp 3 nettleserutvidelser for å beskytte ditt privatliv. Mens vi fikk gode tilbakemeldinger på dette innlegget, innså vi at vi forsømte en nøkkel demografisk: lojale Safari-brukere. Beklager, gutta! Dette innlegget er for deg.)

Du blir fulgt. Og ikke bare av dine følgere på Twitter og Instagram. Pop-up-annonser og tredjeparts skript sporer hva du gjør på nettet. Enda verre kan disse annonsene og skriptene gå ut over din cybersikkerhet og bremse surfehastigheten.

Vil du beskytte personvernet og sikkerheten til Internett mens du surfer på Safari? Bevæpn deg med disse appene i dag.

Apples nye Arsenal av innholdsblokkere

Da Apple ga ut iOS 9, inkluderte de en oversett, men utrolig ny funksjon som muliggjør innholdsblokkerende utvidelser.

Men dette er ikke de tradisjonelle annonseblokkeringene dine. Apples innholdsblokkerere gjør mye mer enn å blokkere annonser. De blokkerer også informasjonskapsler, popup-vinduer, autospillvideoer, skript og annet potensielt personvern-inntrengende (og irriterende) innhold.

Mens blogginnlegget vårt om de beste Chrome-utvidelsene for å beskytte personvernet ditt brøt appene ned i forskjellige kategorier, kombinerer Safaris innholdsblokkere forskjellige funksjoner for å fungere som antisporings- og sidesikringsutvidelser, så vel som tradisjonelle annonseblokkere..

Her er valgene våre for de beste gratis Personvernapper for iOS og Mac.

Hoppe til…

Topp innholdsblokkerende apper for Safari på iOS
Topp innholdsblokkerende utvidelser for Safari på Mac

Topp innholdsblokkerende apper for Safari på iOS

Sjekk ut våre favorittinnholdsblokkere for din iPhone, iPad og iPod!

Vårt øverste iOS-utvalg: 1Blocker

logo for 1blocker, vårt øverste valg

Hva er bedre enn en annonseblokker som blokkerer nesten alle annonser eller tredjeparts skript? En annonse blokkerer som faktisk forbedrer batteriets levetid. Dette er nøyaktig hva 1Blocker gjør.

Mens UBlock Origin var vårt nummer 1 valg for beste annonseblokkering for Chrome, er det ikke tilgjengelig for Safari. Heldigvis kan utviklerne av 1Blocker ha skapt noe enda bedre enn UBlock Origin.

Med mer enn 8000 forhåndsinstallerte blokkeringer, målretter 1Blocker annonser og skript til maksimal effekt - noe som gjør det mulig for nettsteder å laste raskere og nedlastinger for å laste opp enklere. Faktisk hevder 1Blockers utviklere at appen kan redusere belastningstider og nedlastinger av data med over 50 prosent!

1 blokkerer i aksjon

1Blocker er enkel å bruke og tilbyr mange flotte tilpassbare funksjoner. Du kan blokkere informasjonskapsler og hviteliste (un-ad-block) spesifikke nettsteder. Du kan til og med skjule visse sideelementer og blokkere tilpassede skrifter for å forbedre surfehastigheten.

1blockers tilpasningsalternativer

Vi er ikke redd for å erklære at denne appen er den eneste annonseblokkeringen du noen gang trenger på iPhone.

(Merk: 1Blocker er tilgjengelig gratis, men dine tilpassede valg er begrenset. For å låse opp resten av de tilpassede alternativene, kan du kjøpe pro-versjonen for $ 2,99 USD. Vi vet, vi vet: denne listen er ment å handle om GRATIS apper .Men 1Blocker er så bra at vi måtte kalle det som vårt toppvalg.)

Runner-up: Avgrens

Hvis du ikke er fornøyd med 1Blockers gratisversjon og ikke føler for å tømme ut pengene til hele pakken, Raffinere er det perfekte alternativet.

logo for å avgrense ios app

Tidligere kjent som Safari Blocker, er Refine 100 prosent gratis og leveres med to innebygde blokkeringer: Klassisk personvern og Klassisk blokkering. Som navnene antyder, hjelper Classic Privacy med å beskytte din personlige informasjon, mens Classic Adblocking blokkerer uønskede popup-vinduer og skript.

skjermdump av grensesnitt for å avgrense app

Classic Privacy er slått av som standard, men du kan bytte det for å la begge blokkeringene fungere samtidig.

skjermbilde av avgrensa appalternativene

Som 1Blocker lar Refine deg også hvitliste spesifikke nettsteder og har en rekke tilpassbare alternativer. Og mens du ser raskere lastetid med Refine installert, er 1Blocker fremdeles det beste for å forbedre nettleserhastighetene dine

Slik aktiverer du innholdsblokkere for Safari på iOS

Husk at du først må aktivere dem for å kunne bruke innholdsblokkere på iOS.

Når du har lastet ned en innholdsblokkerer fra App Store, går du til enhetens innstillinger Meny. Under Safari, Trykk på Innholdsblokkere, og slå bryteren for å tillate appen (eller appene) du har installert.

bilde av barn i pappeske på make believe safariSe opp! Apples nye annonseblokkere er også tilgjengelige på din Mac!

Topp innholdsblokkerende utvidelser for Safari på Mac

Mac's Safari 9.0 begynner også å se sin rettferdige andel av annonse-blokkerende utvidelser. I likhet med iOS-appene fungerer disse ved å blokkere både popup-vinduer og skript. De er også med på å forbedre belastningstiden. Her er de beste valgene våre for Safari content-blockers for Mac.

Vårt beste Mac-utvalg: Adamant

Ubøyelig hjelper deg med å beskytte personvernet ditt ved å blokkere bannerannonser, popovers, sporingsskript og andre irriterende webelementer som følger deg rundt på nettet. Det hjelper også med å øke belastningstiden.

logo for adamant

Nedenfor har vi lagt ut skjermbilder av en webside i Safari 1) med Adamant deaktivert og b) med Adamant aktivert.

Se på denne siden med Adamant deaktivert

Legg merke til annonsene på siden av skjermen, og "Around the Web" -annonsekoblinger, "From Our Partners" -koblingene og det enorme banneret over bunnteksten.

skjermdump av nettsiden som vises uten adblockere på

Se på denne siden med Adamant aktivert

Se nå på den samme nettsiden i Safari når Adamant er aktiv. Se forskjellen? Alle annonsene er borte, det er langt færre distraksjoner, og siden er betydelig kortere og mer behagelig å se på.

skjermdump av webside som er vist med utvidet innholdsblokkerende utvidelse aktivert
Det eneste Adamant mangler er i veien for tilpassbare funksjoner. Det er ikke noe alternativ å hvitliste nettsteder eller endre innstillingene dine. Men på en måte som faktisk kan være et salgsargument, da Adamant er den perfekte plug-and-play annonseblokkeringen.

Fordi denne utvidelsen treffer alle våre søte steder - den er enkel å bruke, og den beskytter nettleseren din mot uønskede annonser og usynlige skript - den tjener vår ettertraktede Toppvalg.

Mens Adamant er gratis på Mac, er Adamant for iOS tilgjengelig for $ 1,99 USD.

Runner-Up: Wipr

Den lite kjente perlen Wipr fungerer ved å blokkere både annonser og trackere.

logo for wipr

I likhet med Adamant oppdateres Wipr automatisk, så du trenger aldri å bekymre deg for å bruke den nyeste versjonen.

Selv om det er en kraftig annonseblokkering i seg selv, viser testing at Adamant er litt mer effektiv.

Wipr er tilgjengelig på både OS X og iOS. Mens Mac-versjonen er gratis, er Wipr for iOS tilgjengelig for $ 0,99 USD.

Slik aktiverer du innholdsblokkere for Safari på Mac OS

Etter at du har installert innholdsblokkerende utvidelser, kan du slå dem av og på i Safari-innstillinger-menyen. For å få tilgang til dette, klikk på Safari i filmenyen, og klikk deretter Preferanser...

skjermbilde for tilgang til safariens preferanser

Under utvidelser fanen, ser du alle utvidelsene du har installert i Safari. Merk av eller fjern merket i ruten for å aktivere innholdsblokkeringene dine.

skjermbilde av safariutvidelser i innstillingspanelet

Der har du det. Bevæpn deg med disse gratis innholdsblokkeringene og ta tilbake Internett-personvernet ditt i Safari i dag!

Utvalgt bilde: Alejandro Escamilla / Unsplash
Safari-bilde: Luis Louro / Dollar Photo Club

De beste appene og utvidelsene som beskytter personvernet ditt i Safari
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.