CLOUD-loven ble nettopp inngått i loven: Dette er hva du trenger å vite

[ware_item id=33][/ware_item]

CLOUD Act ikon


Med en nyhetssyklus dominert av Det hvite huss eskapader og kommende valg på mellomlang sikt, kan historier som bør ta sentrum, bli ignorert. Slik er tilfellet med en ødeleggende personvernlov som i all hemmelighet ble vedtatt av kongressen sent i forrige uke.

Gjemt diskret midt i den 2232 sider lange regjeringen på utgifter er en liten bestemmelse som lover katastrofale konsekvenser. Denne lovgiveren er kjent som CLOUD Act (klargjøre lovlig oversjøisk bruk av data), og reverserer eventuelle trinnvise fremskritt regjeringene har gjort mot globalt personvern de siste årene..

Vedtatt uten stemmer, offentlige høringer eller til og med en eneste diskusjon, omformer denne handlingen på egenhånd verdens personvernforskrifter - og ikke til det bedre.

Hva er CLOUD Act?

I henhold til CLOUD Act gis den amerikanske regjeringen (så vel som myndigheter i utlandet) mer frihet til å samle inn, lagre og bruke din private informasjon mot deg.

Lovforslaget endrer datainnsamling på to måter: For det første gir den myndigheter (rettshåndhevelse, innvandring, lokalt politi, etc.) mer frihet til å få tilgang til en persons private data uavhengig av hvor de er fra eller hvor de bor. For det andre gir det den amerikanske presidenten muligheten til å opprette ‘‘ Utøvende avtaler ’med over regjeringsorganer, og gir begge parter muligheten til å få tilgang til den andres data uten å måtte overholde nevnte lands personvernlover.

Før måtte myndighetene sende en formell forespørsel til den amerikanske regjeringen før de kunne få tilgang til dataene dine, men nå kan de ganske enkelt gå til statsadvokaten, statsdepartementet eller til og med presidenten for øyeblikkelig og ubegrenset tilgang.

Selv om du går forbi de oppsiktsvekkende evne myndighetene nå må samle inn, analysere, lagre og gjøre hva annet de vil med dataene dine, må du tenke på all den tilfeldige samlingen som er sikker på å følge med den. Disse tjenestemennene vil ikke bare samle inn data om deg; de vil skaffe seg informasjon om de rundt deg også.

La oss si at en svensk myndighet får tilgang til Twitter-kontoen din. Når de samler inn din personlige informasjon, vil de tilfeldig kunne få informasjon om dine følgere, retweets, likes osv. Det er hundretusener av potensielle personvernkonsekvenser som ganske enkelt blir ignorert i denne regningen..

Ved å gi både nasjonale og internasjonale myndigheter carte blanche når det gjelder innsamling av data, CLOUD ACT er i ferd med å åpne en boks med ormer.

Hvordan CLOUD Act påvirker deg

Dette er conundrum: fordi CLOUD Act ble snucked inne i regjeringens $ 2 billion billion omnibus utgifter regning, var det ikke tid til å diskutere eller stemme om loven. Kongressen var så ivrig etter å passere førstnevnte at den ikke hadde tid til å sjekke sistnevnte. Det er utrolig uforsiktig å passere en handling uten først å ha en åpen debatt, men den er her, og det er i ferd med å signalisere en mørk tid for privatliv.

Senator Orrin Hatch, en av lovens medsponsorer og noen som sannsynligvis ikke vet hvordan han skal oppdatere Internet Explorer-nettleseren, ble sitert på å si:

CLOUD Act bygger bro mellom skillet som noen ganger eksisterer mellom rettshåndhevelse og teknologisektoren ved å gi rettshåndhevelse verktøyene den trenger for å få tilgang til data over hele verden, samtidig som det skaper et rimelig rammeverk for å oppmuntre til internasjonalt samarbeid for å løse lovkonflikter.

Den slår også effektivt av en sentral høyesterettssak der Microsoft har brukt de siste fire årene på å diskutere hvorfor det ikke bør tvinges til å frigjøre private data som er lagret på en britisk server til amerikanske myndigheter. Med denne saken som strever for å sette en juridisk presedens, kan kjennelsen meget vel berøre alle andre personvernsaker i fremtiden.

Nå mer enn noen gang, må du beskytte din rett til personvern

Selv om denne typen lovgivning ikke er ny, er det første gang den er gjort på denne skalaen, og det at den ble vedtatt så hemmelig, gjør det enda mer alarmerende. Allerede har talsmenn for personvern vært raske til å ytre sin bekymring.

CLOUD-loven vedtok. Det ødelegger personvernet globalt, så det måtte snekes inn i $ 1,3 billioner omnibusen uten debatt.

Krypter. Krypter. Krypter. Gå mørkt.

Når personvern kriminaliseres, er det bare kriminelle som har privatliv. Vi ble utsolgt, igjen. pic.twitter.com/Ms5bm1opBo

- Andreas M. Antonopoulos (@aantonop) 23. mars 2018

EFF trekker heller ikke noen slag. I en fersk uttalelse på nettet refset stiftelsen de nye kravene (eller mangelen på dem) og uttalte: “Denne regningen har store personvernkonsekvenser både i USA og i utlandet. Det ble aldri gitt den oppmerksomheten den fortjente i kongressen. ”

Det er en utrolig stram kongress for øyeblikket, og det ville hjelpe hvis folk som faktisk visste noe om digitalt personvern, var involvert i utarbeidelsen av lovforslaget. Når det gjelder det, er CLOUD Act regjeringens måte å si at den verdsetter nasjonal sikkerhet fremfor personlig personvern.

Argumentet om du ikke har noe å skjule er over. Dine personlige data er sårbare, men du kan slå tilbake. Hold VPN på, unngå å legge ut personlig informasjon på sosiale mediesider (eller slett dem helt), og husk å gjøre stemmen din hørt.

EFF er stemmelig imot den nye lovforslaget. Bli med dem i deres kamp.

CLOUD-loven ble nettopp inngått i loven: Dette er hva du trenger å vite
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.