Beste ExpressVPN-app noensinne tilgjengelig på alle større enheter

[ware_item id=33][/ware_item]

Den nye ExpressVPN-appen, vist tilkoblet.


Vi har gitt ExpressVPN-appen en fullstendig overhaling! Den siste versjonen har et helt nytt grensesnitt og leveres med en rekke morderefunksjoner som vil holde deg sikker på internett.

Uansett om du bruker Android, iOS, Windows eller Mac, kan du laste ned den nye ExpressVPN i dag!

1. Helt nytt app design

Det elegante nye grensesnittet ble redesignet fra grunnen av for å gjøre det lettere å navigere. Enten du er en VPN-novise eller en erfaren protokollproff, gjør den nye appen akkurat det du trenger, med færre klikk.

2. Stedsbytte med ett trykk

Den siste appen har direkte tilgang til de nyeste stedene dine, noe som gjør det enkelt å bytte VPN-lokasjoner med ett trykk. Du kan til og med bytte plassering hvis du allerede er tilkoblet!

Hvis du bruker et VPN-sted for å streame videoer hjemme og et annet for personvern på jobben, kan du nå enkelt bytte mellom dem alle uten å forlate appens startskjerm.

3. Raskere enn noen gang

Det er nå lynraskt å koble til det valgte VPN-stedet, slik at du er beskyttet og klar til å surfe på nettet, eller streame videoer, på praktisk talt ikke tid. Appen lanseres også på rekordtid.

4. Forbedret tilkoblingssikkerhet

ExpressVPN-tilkoblingen er nå mer robust enn noen gang før. Appen jobber hardt i bakgrunnen for å sikre at du holder kontakten med VPN, uansett hva du gjør, og uansett hvor du er.

Last ned den siste ExpressVPN-appen i dag!

Du kan laste ned eller oppgradere kopien i bare tre enkle trinn:

  1. Gå til kontoen min
  2. Logg inn
  3. Klikk på den store grønne “Sett opp ExpressVPN” -lenken

Ikke glem å følge ExpressVPN på Facebook, Twitter, YouTube eller Instagram for å få flere nyheter om apper, oppdateringer og aktuelle hendelser.

Beste ExpressVPN-app noensinne tilgjengelig på alle større enheter
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.