AT & Ts gratis Wi-Fi leveres med en stor fangst

[ware_item id=33][/ware_item]

ved & t wifi-annonseinjeksjon på gratis hotspots


En av fordelene ved å signere en kontrakt med AT&T, den største mobiloperatøren i USA etter kundebase, er bruken av sine 30 000 gratis landsdekkende Wi-Fi-hotspots. De ligger allestedsnærværende rundt flyplasser, detaljhandelsbedrifter, stadioner, hoteller, konferansesentre, restauranter og universiteter. Men som en advokat og informatiker fra Stanford nylig oppdaget, har gratistjenesten ett farlig forbehold.

I bloggen sin Web Policy, anklager Jonathan Mayer AT&T å injisere annonser i nettlesere koblet til hotspots. Mayer la ut de forbannende bevisene på bloggen sin, som inkluderte skjermbilder av AT&Det er urett. Noen skjermbilder viser annonser som tvinger brukere til å vente i flere sekunder før de fortsetter å surfe på Internett, mens andre viser store, påtrengende bannerannonser på nettsteder som enten ikke annonserer i det hele tatt eller gjør det lett. Disse nettstedene inkluderer Stanford Universitys nettsted og flere amerikanske myndigheter, som alle ble injisert med annonser som smykker smykker og kosmetikk.

Mayer postet også utdrag av kildekode som viser hvordan injeksjonen fungerer. Først legger hotspot til et CSS-stilark, deretter injiserer du en sikkerhetskopieannonse for nettlesere som ikke støtter Javascript, og til slutt legger til manus som kontrollerer lasting og visning av reklame. Disse skriptene importerer annonser fra tredjepartsleverandører som ikke er tilknyttet det originale nettstedet.

Skjul barna, skjul Wi-Fi-en

Denne uoverensstemmelsen kommer med tillatelse fra RaGaPa, en oppstart som tilsier å "tjene penger på nettverket ditt" og hevder å være en "pioner innen teknologi for innsetting av nettleserinnhold." Den brukes av arenaer for å injisere promotert innhold og reklame på alle HTTP-websider ved å bruke Wi-Fi til et sted. RaGaPas teknologi gjør det mulig for Wi-Fi-leverandører å tjene penger på sine “gratis” tjenester.

Problemet med denne praksisen, annet enn å sperre brukere med ekstra reklame, er sikkerhet. "Det utsetter mye av brukerens surfeaktivitet for en ikke avslørt og ikke tillit virksomhet," skriver Mayer. "Og det introduserer sikkerhets- og bruddrisiko, siden nettstedutviklere generelt ikke planlegger for ekstra skript og layoutelementer."

Videre ødelegger det den nøye utformede nettopplevelsen ment av nettstedets skapere med rot. Annonsene er heller ikke tydelig merket som stammer fra hotspot-tjenesten i stedet for nettstedet.

Infernal adjektorer

Denne typen annonseinjeksjoner er veldig upopulær. Google trakk nesten en tredjedel av sine tilgjengelige nettleser-plugins fra Chrome nettbutikk for villedende praksis. Courtyard Marriott i Times Square støttet seg også etter dårlig omtale som følge av bruk av lignende annonseinjeksjon.

Juridisk sett ligger annonseinjeksjon i et grått område. "[...] FCCs nettnøytralitetsregler, FTCs urimelighets- og bedragingsmyndigheter (og oppgir paralleller), avlytter vedtekter, vedtekter for pennregister, torturisk innblanding, copyright og mer" vil synes å forby det, argumenterer Mayer. Likevel fortsetter svindelen. For å gjøre vondt verre, AT&T Wi-Fi sine vilkår om service injiserer ikke. Sneaky.

Bekjemp annonseinjeksjon nå!

Lei av annonseinjeksjon når du kobler til AT&Er det ikke så gratis Wi-Fi-hotspots? Du er ikke alene. Her er noen ting du kan prøve å unngå å bli plyndret med annonser.

  • Hvis du vil koble den bærbare datamaskinen til Internett når du er ute og går, kan du prøve å sette opp et Wi-Fi-hotspot fra telefonens mobilnettverk og koble til det.
  • Ad-blokkerende plugins som AdBlock kan også være en effektiv måte å redusere risikoen forbundet med annonseinjeksjon.
  • Nettstedsutviklere kan forhindre injeksjon av annonse ved å bytte til den sikrere HTTPS-protokollen, da programvare som RaGaPa's bare kan påvirke HTTP-sider.

Utvalgt bilde: ACP prod / Dollar Photo Club

AT & Ts gratis Wi-Fi leveres med en stor fangst
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.