5 beste sikkerhetsapper for Android i 2018

[ware_item id=33][/ware_item]

android-fem-apps


Se på personen til høyre. Se nå på personen til venstre. Sjansen er at to av dere bruker en Android-telefon. Og siden nesten alt vi gjør, fra bank og shopping til nettprat og deling av bilder, nå gjøres på mobile enheter, lurer du kanskje på: "Hvordan kan jeg øke sikkerheten og personvernet til telefonen min?"

Det mest åpenbare svaret vil være å laste ned passende mobilapplikasjoner. Men gitt de utallige oppføringene som er tilgjengelige i Google Play Store, kan det være vanskelig å vite hvor du skal begynne. Ikke å bekymre deg, fordi ExpressVPN har gjort det tunge løftet for deg og identifisert 5 beste sikkerhetsapper for Android.

1. AppLock - Fingeravtrykk for telefonsikkerhet

nye app-lockAlle har en skjermlås på telefonen. Eller i det minste skal alle ha skjermlås på telefonen. Hvis du ikke gjør det, kan du ta et minutt å konfigurere det nå.

Så når du har en skjermlås, hvorfor trenger du en applås? Vel, mens en skjermlås kan forhindre andre i å få tilgang til dataene dine mens de er låst, er det fortsatt mange situasjoner der folk kan få tak i dataene dine uten at du vet om det. Du kan låse opp telefonen din og overlate den til en fremmed slik at de kan hjelpe deg med å ta et bilde. Eller du har kanskje bare latt telefonen være ulåst på et offentlig kafébord. I disse tilfellene er alle dine meldinger, bilder og privat informasjon prisgitt opportunistiske forbipasserende.

AppLock - Fingerprint av SpSoft er en kvalitetsløsning. Den lar deg låse hvilken som helst app (inkludert spill, bilder, favorittappene dine på sosiale medier, etc.) eller system (Wi-Fi, Innstillinger osv.) Og vil ikke gi tilgang med mindre noen oppgir riktig passord eller oppgir riktig (dvs. ditt) fingeravtrykk.

lock-apperLegg til appene og innstillingene du vil låse. Du kan til og med sette opp en falsk skjerm som appen har stoppet.

Og selv om de fleste applåser har lignende funksjoner, har AppLock - Fingerprint noen få bjeller og fløyter som hjelper den å skille seg ut fra pakken:

  • Fjernlåskontroll: Lås / lås opp telefonen din ved å sende et nøkkelord via SMS
  • Vis en falsk skjerm for "app har stoppet" for å avverge inntrengerne fra å prøve å få tilgang til appene dine
  • Ta et bilde av inntrengeren og send det til din e-post - perfekt for kriminalitetsrapportering, offentlig skam eller dart-praksis!

2. Android Device Manager for tyverisikring

android-enhet-lederSelv om en applås kan forhindre andre i å få tilgang til dataene dine, hjelper det ikke deg å finne en tapt telefon og heller ikke tillate deg å tørke alle dataene på dem om nødvendig. Med tanke på hvor vanlige telefontyverier er, må du ha et mottiltak klar.

Gå inn i Googles egen Android Device Manager. Denne praktiske appen lar deg ringe på telefonen eksternt, tilbakestille PIN-koden til enhetens låseskjerm og viser deg klokkeslett og sted den sist var plassert. Og hvis du fremdeles ikke kan gjenopprette telefonen, kan du bruke appen til å slette alle dataene dine for å forhindre at de faller i gale hender. Bare bruk Android Device Manager sin gjestemodus på andres enhet. Selvfølgelig må de først låse opp appen for deg!

3. DuckDuckGo-søk & Historier for privat søk

duck-duck-goGoogle er fantastisk. Vi bruker tjenestene deres for å finne informasjon, se favorittvideoene våre og kommunisere med hverandre. Pokker, de lager til og med fantastiske apper til tyveri mot telefonen din. Problemet er: de vet altfor mye om deg. Bare fra websøk alene, kan Google konstruere en svært nøyaktig profil for alder, kjønn og forskjellige preferanser. Overraskende bruker de denne informasjonen til å vise deg svært målrettede annonser, som igjen gir dem mer annonseringsdollar.

Hvis du vil ha en søkemotor som ikke sporer det du søker, kan du prøve DuckDuckGo Search & Historier. Mens søketjenesten også er tilgjengelig på DuckDuckGos nettsted, gir appen et enda mer mobilvennlig grensesnitt, inkluderer en søkelinjevidget som kan legges til startskjermen for rask tilgang, og samler nyheter fra forskjellige kilder akkurat som kollegene.

4. Signal Private Messenger for privat kommunikasjon

signal-privat-messengerTidligere sammenlignet ExpressVPN Whatsapp og Telegram - de to største aktørene på Instant Messaging arena - i tillegg til noen få av de andre beste IM-utfordrerne. Men det er en bestemt chat-app som har blitt sterkt undervurdert: Open Whisper Systems 'Signal Private Messenger.

Ved første passering er det ikke mye som skiller Signal fra sine jevnaldrende. Den har et rent grensesnitt, lar deg chatte med en venn eller i en gruppe, og har de vanlige mediedelingfunksjonene. Så i lys av den nylige oppdateringen av Whatsapp-krypteringen, hvorfor ønsker du å få en annen IM-app?

For det første er praktisk talt alt om Signal åpen kildekode. Fra kodebasen til krypteringsprotokollene kan hvem som helst se seg inn i signalet og sørge for at det ikke er noen morsomme forretninger. På den annen side lar Whatsapps kryptering fortsatt servere se hvem som sender en melding til hvem og på hvilket tidspunkt, mens Telegrams krypteringsstandard fremdeles er lukket kildekode.

Det som skiller Signal fra sine jevnaldrende er dessuten finansieringsmodellen. Whatsapp eies av Facebook, som tjener millioner på å selge annonser. WeChat og Line tjener penger på kjøp i appen og leverer offisielle firmakontoer, som kan bli dyre i en fei. Derimot støttes signal av donasjoner og tilskudd. Siden det å tjene penger på brukere ikke er på agendaen deres, er de fokusert på å levere en uklart meldingsopplevelse og ikke på å samle inn dataene dine.

Jeg bruker signal hver dag. #notesforFBI (Spoiler: de vet allerede) https://t.co/KNy0xppsN0

- Edward Snowden (@Snowden) 2. november 2015

Den ene "påminnelsen" er Signals brukerbase. Whatsapp har en brukerbase nord for en milliard mennesker, mens Telegram teller 100 millioner pluss brukere over hele kloden. Signalet kommer med over en million brukere totalt, så sjansen er stor for at vennene dine ikke kommer til å være på plattformen. Men hei, i det minste er Snowden med på det.

5. 360 Security - Antivirus Boost for telefonbeskyttelse

360-security-antivirus-boostDe færreste vil bruke bærbare datamaskiner eller stasjonære datamaskiner (er de fortsatt en ting?) Uten et antivirusprogram. Overraskende ser det ut som om få mennesker er bekymret for å bruke telefonene sine uten lignende beskyttelsestiltak. Tross alt er telefonen din også en (veldig avansert) datamaskin, så å installere et antivirusprogram på mobilenheten din er like viktig som å ha en på den bærbare eller stasjonære PCen (seriøst, er det noen som fortsatt bruker en?).

Av alle antivirus-tilbudene som er tilgjengelige, er få så godt avrundede som 360 Security - Antivirus Boost. For det første sjekker 360 Security alle boksene for en omfattende antivirusløsning som tilbyr beskyttelse mot skadelig programvare, adware, trojanhester og andre internettsaker. Men i tillegg til det grunnleggende, har 360 Security en praktisk søppelfilterenser som hjelper til med å frigjøre telefonminnet, en brukervennlig batterisparing og noen få ekstra sikkerhets- og tyverisikringsfunksjoner. Selv om disse ekstra funksjonene kanskje ikke konkurrerer med det henholdsvis AppLock og Android Device Manager tilbyr, er de kirsebæret på toppen av det som allerede er en utmerket antiviruspakke.

Trenger du ytterligere overbevisende? Av alle de rene antivirus-appene ExpressVPN gjennomgått, hadde ingen en kombinasjon av høye rangeringer og bruksnumre som kunne konkurrere med 360 Security. Mens noen apper hadde litt høyere rangeringer (men en mye mindre brukerbase) og andre hadde sammenlignbare nedlastingsnumre (men lavere rangeringer), plasserte 360 ​​sikkerhets 100 millioner nedlastinger og 4.6 rating det foran antivirus-husholdningsnavn som McAfee (10 millioner, 4.4) og Norton (10 millioner, 4,5).

Og her er en bonus ...

expressvpn-for-android... fordi ExpressVPN er fin sånn. Men alvorlig, du trenger en VPN - ikke en skurrende plugin, men en faktisk VPN-app.

En VPN lar deg holde deg anonym på nettet, forhindrer andre i å fange opp informasjon du deler, hjelper deg med å få tilgang til innholdet du ønsker og sparer penger mens du handler. Det er virkelig et flerbruks digitalt overlevelsesverktøy. Den beste delen? ExpressVPNs Android-app gir deg alt dette - toppet med et brukervennlig grensesnitt og beste kundesupport i klassen.

Så gjør deg selv en tjeneste. Hit Google Play Store og last ned disse fem (pluss en) nyttige appene. Det er noen minutters nedlastingstid for mange års sikkerhet og personvern - i det minste til du får en ny telefon!

5 beste sikkerhetsapper for Android i 2018
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.