4 personer fullstendig bustet for episke sosiale medier mislykkes

[ware_item id=33][/ware_item]

4 personer fullstendig bustet for episke sosiale medier mislykkes


Innrøm det: du har gjort noe dumt på sosiale medier. Alle har gjort noe dumt på sine sosiale medier. Det meste av tiden blir ikke gjort skade. Du sletter ganske enkelt det fornærmende innlegget, kommentaren eller bildet av deg som spiller Twister i en mankini neste morgen.

Det er lett å glemme at hele verden potensielt kan se kontoene dine på sosiale medier, selv om du setter profilen til privat (en av oppføringene i listen vår fant dette ut - på den harde måten). Det er ikke en privat chat mellom deg og vennene dine. Chatting over Internett er aldri privat.

Oftest ser verden ikke på deg, den ser Netflix. Men noen få uheldige klarte å fange verdens oppmerksomhet med en dårlig valgt statusoppdatering. Og så pekte alle på dem og lo. Eller gråt. Eller løp bort skrikende.

Vi har satt sammen en liste over fire personer som ikke klarte å holde sosiale kontoer private, og deretter fikk bust. Med mindre du vil havne på vår neste liste, er det på tide å stramme ditt personvernbelte på Internett.

Jury likerSkyldig, skyldig, skyldig ... Å se på kattevideoen!

# 1 Facebook Poll Justice

Det er alles samfunnsplikt å være juryleder om nødvendig. Et demokrati krever at kriminelle blir prøvd av en jury av sine jevnaldrende. Det er en ære å tjene en slik plikt i et demokratisk land. Og man må ta ansvaret på alvor. Det er også viktig å forstå alle fakta om saken, og deretter bevise dem grundig og rettferdig. Du vil ikke sende en uskyldig person til fengsel, eller la en skyldig gå fri.

Eller, du vet, du kan bare starte en Facebook-avstemning. Det var akkurat det som skjedde i Burnley, Storbritannia. Et jurymedlem bestemte at den beste måten å avgjøre skjebnen til den som skal prøve, var å legge noen få fakta på Facebook, og deretter la alle stemme.

UK-lov krever at ingen juryleder snakker offentlig om saken de leder. Så da retten ble tipset om Facebook-avstemningen, ble jurylisten omgående avskjediget.

Hvis du noen gang har juryplikt, og du valgte å legge skyldvedtaket i hendene på en Facebook-avstemning, må du sørge for at du aldri har juryplikt.

sykedagPro-tips: Tekst på syke betyr at du ikke trenger å bruke din overbevisende "dårlige stemme".

# 2 Facebook Status betrays Guy's Health

Vi har hørt at det er forferdelige mennesker på Internett som noen ganger vil late som de er syke, bare for å få en fridag. Vi opplever denne oppførselen både sjokkerende og rystende. Hvordan kunne du det??

*Hoste. Hoste.*

Uansett viser det seg at arbeidsgivere ser på Facebook også. Så hvis du er den typen personer som liker å glede deg over en og annen sykedag (uten å være syk), bør du sannsynligvis endre Facebook-innstillingene dine til private. Og se godt på deg selv.

Kyle Doyle endret ikke Facebook-innstillingene sine til private. Kyle Doyle tok en syk dag. Kyle Doyle ble bust.

Slik skjedde, via et hendig e-postutskrift:

Fra: Niresh Regmi
Sendt: Onsdag 27. august 2008 09:35.
Til: Kyle Doyle
Emne: Fravær torsdag 21. 2008
Hei Kyle,
Vennligst oppgi en legeattest som angir en gyldig årsak til sykemeldingen din torsdag 21. oktober.
Takk skal du ha
NIRESH REGMI
Sanntidsansvarlig, arbeidsstyrkeoperasjoner
-
Fra: Kyle Doyle
Sendt: onsdag 27. august 2008 09:38.
Til: Niresh Regmi
Emne: RE: Fravær torsdag 21. 2008
Niresh,
1 dagers permisjoner krever ikke legeattest som angitt i kontrakten min, forutsatt at jeg har uttalt at jeg har permisjon av medisinske årsaker.
Takk
hilsen,
Kyle Doyle
Oppløsningsekspert - teknisk
-
Fra: Niresh Regmi
Sendt: Onsdag 27. august 2008 09:39.
Til: Kyle Doyle
Emne: RE: Fravær torsdag 21. 2008
Hei Kyle,
Vanligvis er det tilfelle, i henhold til kontrakten din. Vær imidlertid oppmerksom på at permisjon under disse anledninger bare gis av ekte medisinske årsaker. Din linjeleder har bestemt at permisjonen din ikke skyldtes medisinske årsaker, og som sådan kan vi ikke gi permisjon ved denne anledningen.
NIRESH REGMI
-
Fra: Kyle Doyle
Sendt: onsdag 27. august 2008 09:43 kl.
Til: Niresh Regmi
Emne: RE: Fravær torsdag 21. 2008
Hei Niresh,
Permisjonen min skyldtes medisinske årsaker, så du kan ikke nekte permisjon basert på en linjeansvarlig skjønn, uten bevis, behandle permisjon som forespurt.
Takk
hilsen,
Kyle Doyle
-
Fra: Niresh Regmi
Sendt: onsdag 27. august 2008 09:50.
Til: Kyle Doyle
Emne: RE: Fravær torsdag 21. 2008
Hei Kyle,
Jeg tror beviset på at du er ute er nedenfor

kyle doyle facebook mislykkesWhoops - Kyle Doyle's Facebook-profil.

Fra: Kyle Doyle
Sendt: onsdag 27. august 2008 09:55 kl.
Til: Niresh Regmi
Emne: RE: Fravær torsdag 21. 2008
HAHAHA LMAO-epos mislykkes
Ingen bekymringer mann
hilsen,
Kyle Doyle

# 3 Lærer avfyrt for en ferie snap

Du vet hva voksne voksne har perfekt rett til å drikke? Alkohol. Og noen ganger, når voksne voksne er på ferie, liker de å ta et glass vin eller en flaske øl. Sannsynligvis fordi de er Voksne voksne. PÅ FERIE!

Men å konsumere en drikke som er fullstendig lovlig for voksne å drikke, hindret ikke Apalachee High School i Georgia fra å fyre av en lærer som hadde en kald øl på ferie.

Lærer avfyrt for Facebook (1)Jeg føler meg svimmel. Skrekken for det!

Det er Ashley Payne, og hun la ut dette bildet på Facebook-siden sin. Her er hun, koser seg med et par drinker mens hun ferierer.

Dette er bildet som fikk henne sparken.

Hadde rektoren sett henne ta et glass vin i en lokal restaurant sammen med mannen sin, ville hun fortsatt fått sparken? Sikkert ikke. Men å legge den på Facebook betyr tilsynelatende at du fremmer alkoholmisbruk. Ja, de anklaget frk. Payne for å fremme alkoholmisbruk. På grunn av det bildet akkurat der.

På tide å øke Facebook-innstillingene dine, pronto. Eller slutte å drikke. Så på tide å øke Facebook-innstillingene dine, pronto.

Å sette Facebook-detaljene dine til private er virkelig et must. Så det er akkurat det frøken Payne gjorde. Bortsett fra at det ikke fungerte. Bildet av frøken Payne drikker en øl ble satt til privat på Facebook. Og likevel kan du finne det i absolutt hvert hjørne av Internett. Hva er det motsatte av private? Det bildet.

Så du burde sannsynligvis ikke stole bare på Facebooks personverninnstillinger for å holde innlegg og bilder private. Du tror at Facebook har mange ansatte og praktikanter som bruker tiden på å søke etter feil i personverninnstillingene. Og når feil er funnet, blir de løst med hastverk. Ingen tvil om at den som fant feilen også får en stor bonus.

finn på facebookJeg kan se døde mennesker! Nei, vent, de sover bare. Denne appen lar meg se på folk mens de sover.

# 4 Facebook fyrer praktikant som fant feil i personverninnstillinger

Da Aran Khanna tok en praksisplass hos Facebook, hadde han uten tvil store forhåpninger om å imponere Mark Zuckerburg nok til å få tilbud om en fulltidsjobb. Khanna, en Harvard-student, tok det på seg å vise litt initiativ og startet et prosjekt for å synliggjøre noen av Facebooks personvernfeil.

Khanna opprettet en app som utnyttet feil i Facebooks Mobile Messenger. Appen ble kalt Marauder's Map, og, akkurat som Harry Potter-navnebror, tillot folk å finne den nøyaktige plasseringen til Facebook-brukere. Det er ikke vanskelig å forestille seg de mange måtene denne appen kan brukes til ondt. Men Khanna hevder at han leverte en offentlig tjeneste og ikke hadde noen ondsinnet hensikt.

Facebook var uenig, og han fikk raskt sparken.

Hvordan ikke være en online-personlige taper

Disse menneskene havnet på feil side av Internett. Den dårlige siden som får folk i trøbbel. De glemte alle regelen på Internett:

Alt du legger på internett opphold på internett.

Vi har dekket tips om personvern før. Ganske mange ganger. Det er faktisk noe av vår greie. Men personene på listen vår vil definitivt dra nytte av noen flere tips.

  1. Ikke legg ut sensitive data på Internett. (kredittkortnummer, fødselsattester, detaljene i andres rettssak)
  2. Vær forsiktig med hvilken personlig informasjon du legger ut på Internett. (DOB, adresse, nøkternhetsstatus)
  3. Ta kontroll over ditt eget personvern. (ikke legg ut det du ikke vil at hele verden skal se - som feriebilder)
  4. Bruk ExpressVPNs Chrome-utvidelse om personvern
  5. Ikke irriter deg over Mark Zuckerburg. (noensinne)

Følg disse fire enkle trinnene, og forhåpentligvis vil du ikke bli lurt av Internett.

4 personer fullstendig bustet for episke sosiale medier mislykkes
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.