Welk lichaamsdeel heeft deze man gegeten om te voorkomen dat hij wordt geïdentificeerd?

[ware_item id=33][/ware_item]

man bijt zijn eigen vingerafdrukken af ​​om de politie te vermijden


Waarschuwing! Niet voor bangeriken! Een man uit Florida, onlangs gearresteerd voor het besturen van een gestolen Mercedes, bracht zijn tijd door in het politievoertuig in een poging zijn eigen vingerafdrukken af ​​te bijten!

Maak je geen zorgen. De video hierboven, hoewel super raar, is niet zo grafisch. Vooral omdat de man in kwestie uiteindelijk niet slaagde in het verwijderen van de vingerafdrukken, die later gemakkelijk konden worden geïdentificeerd door de politiescanner.

Old-school Gangster-tactiek

Vingerafdruk-ectomieën zijn niet nieuw in de criminele wereld. Het eerste gemelde geval gebeurde in 1933, toen bendeleider Theodore "Handsome Jack" Klutas zijn vingers naar beneden bewoog om zijn afdrukken te verdoezelen. Twee leden van Kate 'Ma' Barkers clan hadden een arts die hun vingerafdrukken chirurgisch afsneed. Maar net als hun moderne tegenhanger in Florida, waren geen van deze pogingen succesvol. De afdrukken ook niet groeide terug of waren niet voldoende verborgen om identificatie te voorkomen.

Een redelijk succesvolle zaak was John Dillinger, die in dezelfde periode van depressie zijn vingers de chemische behandeling gaf en ze met zuur verbrandde om alles behalve het zwakste spoor van zijn onderscheidende richels te verwijderen..

Pijn maar geen winst

Als u overweegt uw vingerafdrukken te verwijderen en niet wordt verrast door het meest voor de hand liggende afschrikmiddel (d.w.z.., extreme pijn), hier is nog een redelijk goede reden om ze niet te verwijderen: het werkt meestal niet eens. Medisch onderzoek suggereert dat je niet alleen in de opperhuid moet doordringen, maar ook in de generatielaag die de sjabloon van je vingerafdruk behoudt om je afdrukken permanent te beschadigen. Anders groeien ze gewoon terug.

En als het je lukt en permanent je vingers littekens? Gefeliciteerd, je hebt het de politie nog eenvoudiger gemaakt om je te identificeren! "Hé, Bill, wie denk je dat deze vingerafdrukken heeft achtergelaten met het rare littekenpatroon?" "Oh, waarschijnlijk die vent die zijn eigen vingerafdrukken probeerde af te snijden toen we hem de vorige keer arresteerden" "Cool, laten we hem weer eens gaan bekijken".

Invasieve manoeuvres

Naarmate biometrische gegevens steeds invasiever worden, kunnen we waarschijnlijk verwachten dat criminelen naar grotere, gevaarlijkere lengtes gaan om identificatie te ontwijken.

Als irisscanners u kunnen identificeren vanaf 40 voet afstand, hoe ver zijn we dan verwijderd van de dystopie van Minority Report om uw oogbollen te verwijderen om aan detectie te ontsnappen? En als subdermale microchipimplantaten ooit standaard worden, zullen niet meer criminelen hun toevlucht nemen tot zelfchirurgie om ze te verwijderen?

Van het rooster gaan betekent onder het mes gaan, en anoniem blijven zal een bloedige onderneming zijn.

Als u ondertussen gearresteerd wordt - ten onrechte of niet - doe uzelf een plezier, bespaar uzelf de moeite en houd uw vingers intact.

Uitgelichte afbeelding: ciostylefotolia / Dollar Photo Club

Welk lichaamsdeel heeft deze man gegeten om te voorkomen dat hij wordt geïdentificeerd?
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.