Waarom het Handvest van Snooper het hebben van een VPN noodzakelijker dan ooit maakt

[ware_item id=33][/ware_item]

De beste verdediging tegen het Handvest van Snooper is een goede VPN


Vorige maand keurde het Britse parlement de definitieve versie van de Investigatory Powers Bill goed, ook bekend als het 'Snooper's Charter'. De wet geeft de overheid ongekende toegang tot de persoonlijke gegevens van burgers. ten minste 12 maanden.

Omdat de overheid niet langer privacy garandeert, moeten mensen het initiatief nemen om ervoor te zorgen dat hun privacy intact blijft. En voor degenen die zich vooral zorgen maken over het bereik van de overheid in hun online leven, blijft het antwoord vrij eenvoudig: gebruik een VPN.

Als u in een bewakingsstatus woont en zeker wilt weten dat VPN altijd is ingeschakeld, uw beste gok is om een ​​VPN op uw router te installeren.

Waarom een ​​VPN de beste bescherming is tegen het Handvest van Snooper

Een VPN lost een aantal grote privacyproblemen op door uw internetverkeer via andere servers door te geven, waardoor derden uw internetactiviteit niet kunnen volgen. Aangezien het enige zichtbare verkeer de communicatie van uw computer met de VPN-server is en niet de sites aan de andere kant, kunnen ISP's niet registreren wat u doet - zoals opgelegd door het Snooper's Charter.

De meeste VPN's werken op een individueel apparaat zoals een smartphone of computer. Dit is zinvol voor diegenen die alleen onder specifieke omstandigheden verbinding moeten maken met een VPN, zoals bij het gebruik van een openbare wifi-hotspot. Als u universele bescherming in uw hele huis wilt, is uw beste gok echter een VPN-router.

Gebruik VPN op een draadloze router

Een VPN-router zorgt voor privacy en bescherming voor alle apparaten in uw huis, van tablets tot slimme koelkasten tot consoles. En voor degenen die te maken hebben met de constante zorgen van overheidsspionage, betekent een VPN-uitgeruste router niet te onthouden om verbinding te maken met een VPN elke keer dat ze een nieuw apparaat aanzetten.

In het verleden was het instellen van VPN op een router moeilijk. De meeste mensen moesten hun toevlucht nemen tot handmatige configuraties, die tijd en technische knowhow kosten. Maar niet langer. De ExpressVPN-app voor routers is gemaakt om privacy op alle punten in het technische spectrum voor mensen beschikbaar te maken.

Meer ambitieuze gebruikers kunnen proberen de app zelf te installeren op een router die ze afzonderlijk kopen. Degenen met minder expertise kunnen het direct uit de doos kopen.

Hoe dan ook, het gebruik van ExpressVPN op een router is de beste optie om thuis uw internetverkeer te beschermen. In onzekere tijden geeft het u precies wat u het meest wilt - gemoedsrust.

Waarom het Handvest van Snooper het hebben van een VPN noodzakelijker dan ooit maakt
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.