Hij at een tablet om arrestatie door de politie te voorkomen – #WTFWoensdag

[ware_item id=33][/ware_item]

man eet ipad


Meestal als u een tablet doorslikt, is dit voor medicinale doeleinden. Je voelt je achteraf beter.

Maar voor een man in St. Petersburg, Rusland, betekende het eten van een tablet dat hij iets anders van de computervariëteit moest gebruiken. En vrij snel daarna was hij zo dood als een PepperPad.

Met de politie voor de deur stond de man voor een dodelijke beslissing. Hij kon de politie toestaan ​​hem te arresteren. Of hij kon actie ondernemen. Helaas was de actie die hij koos een beetje streng: hij at zijn tablet - scherm, printplaten en alles. (Opmerking: Sputnik Nieuws meldt brutaal: "Het is onbekend of het dodelijke apparaat Android of Apple was.")

Hoe is het in vredesnaam hiertoe gekomen??

Politierapport

Het begon allemaal rond 17:00 op een rustige zondag in juni, meldt de Moscow Times. Buren hoorden de man grote voorwerpen uit het raam van zijn appartement in Parnas, in het noorden van St. Petersburg, gooien, inclusief zijn eigen meubels.

De Russische politie was snel ter plaatse.

"Een 41-jarige werkloze man werd gevonden in het appartement, die zich tegen arrestatie verzette toen hij door de politie werd aangehouden, waarna hij zich ongepast bleef gedragen", zei een politieverklaring.

Nadat de politie arriveerde, begon de man - die nog niet is genoemd - het apparaat op te eten.

Het is niet duidelijk uit het rapport wat de man de meeste schade heeft berokkend - het eten van de tablet of de interventies van de politie. Het rapport gaat verder:

De officier ter plaatse stopte de actie (het eten van de tablet), waarbij hij lichamelijk letsel opliep ... De officier riep onmiddellijk de hulpdiensten op. De man verloor het bewustzijn en stierf vóór de komst van de medici.

Hoe ver zou jij gaan?

Er is nu een onderzoek gaande naar wat er echt is gebeurd.

Misschien was hij geestelijk ziek. Misschien wilde hij gewoon niet echt worden gearresteerd. Of - hier speculerend - misschien was hij een particulier die niet wilde dat de politie toegang had tot wat er op zijn tablet stond - zo gepassioneerd dat hij bereid was te sterven om zijn eigen privacy te beschermen.

Het is geen manier van handelen die we bij ExpressVPN ooit zouden aanbevelen, en onze gedachten gaan uit naar zijn vrienden en familie.

Maar als deze man inderdaad zijn tablet heeft opgegeten om zijn digitale privacy te beschermen, dan geeft dat ons wat stof tot nadenken. Hoe ver zouden we gaan om onze eigen privacy te beschermen?

Je hebt #WTFwoensdag gelezen, onze wekelijkse close-up over bizarre verhalen met betrekking tot je digitale privacy. Als je iemand kent die dit verhaal lekker vindt, waarom deel je het dan niet?

De #WTFWed Wednesday van ExpressVPN brengt rare, schokkende en enge verhalen over gegevensprivacy - rechtstreeks uit het nieuws. Denk je dat jouw privacy van jou is? Denk nog eens goed na. Je zult je ongemakkelijk voelen. Je zult woedend zijn. Je zult denken: "WTF ?!"

Like deze post? Haat het? Lees meer horrorverhalen over de inbreuk op uw privacy in ons #WTFWed Wednesday-archief.

Hij at een tablet om arrestatie door de politie te voorkomen - #WTFWoensdag
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.