Blockbuster-filmplots ‘vast’ met een VPN

[ware_item id=33][/ware_item]

Blockbuster-filmplots 'vast' met een VPN


Veel films hebben gekunstelde en belachelijke plotpunten. Sommigen van hen slagen er ook in om enorme, gapende plotgaten te hebben, terwijl anderen gewoon de direct beschikbare technologie negeren die dingen binnen enkele minuten kan afronden.

De volgende films passen absoluut in alle drie deze categorieën, maar we gaan ons op de laatste concentreren.

Zonder verder oponthoud dan, hier is ...

Drie van de grootste filmplots aller tijden, opgelost in seconden via een VPN-verbinding:

Morpheus Can'tt Neo In The Matrix (1999)

Laten we dit voorafgaan door te erkennen dat als Neo een VPN had, Morpheus hem waarschijnlijk niet in de eerste plaats zou hebben gevonden. Dit betekent dat mensen “The One” niet zouden hebben gehad om hen te redden van de kwaadaardige robotheren.

Toegegeven, dit is niet het einde dat de meeste mensen hadden gewild. Het is geen erg gelukkige resolutie (tenzij je een opperheer van een robot bent), maar het is nog steeds een resolutie.

Maar laten we doen alsof mensen VPN's hadden - het zou betekenen dat de agenten nooit de wilden konden vinden die ophef veroorzaakten in hun prachtige robotopia.

Mensen kunnen naar believen in en uit de Matrix duiken met slechts een muisklik en hun locatie zou volledig worden verduisterd. Agent Smith kon niet naast Neo verschijnen omdat Agent Smith niet zou weten waar Neo is.

Volgende: twee genummerde en gerelateerde feiten:

  1. Op verschillende punten in de Matrix-film moeten mensen een razendsnelle paniek maken naar een rinkelende telefoon. De beltoon markeert het uitgangspunt van de Matrix. En het lijkt altijd geblokkeerd, verborgen of anderszins betrokken te zijn.
  2. Door een VPN lijkt uw internetverbinding ergens anders vandaan te komen.

Een VPN-verbinding betekent dat mensen geen gek paniek naar de rinkelende telefoon hoeven te maken. Ze hoeven alleen maar een VPN-locatie in de buurt van de rinkelende telefoon te kiezen. Gemakkelijk.

Als de mensen in de Matrix een VPN hadden, zou dit zelfs een slachting zijn geweest. Neo kan overal zijn waar hij maar wil, wanneer hij maar wil - en de robots hebben geen idee. Hij zou er waarschijnlijk uitzien als een grote vervelende pestkop die arme, weerloze robotoverheersers plukt.

vpn-transformatorEen echte transformator. Absoluut geen licentievrije look-a-like. Eerlijk.

Sam Can'tt Destroy The World In Transformers (2007)

Sam Witwicky is een gelukkige man, ondanks dat hij wordt geportretteerd door Shia LeBeouf. En hij is als enige verantwoordelijk voor een menselijke oorlog met wannabe robot-opperheren. Ja. Meer robotoverheersers.

Sam moet wat geld verdienen, dus besluit hij zijn familiestukken te veilen, waaronder een paar oude, gebarsten glazen.

Het blijkt dat deze bril precies is waar de Decepticons (de kwaadaardige robotoverheersers) stil naar hebben gezocht. De bril bevat op de een of andere manier de afbeelding van een geheime kaart, die de locatie van de All Spark onthult. De All Spark is de go-to macguffin van de Transformers Movieverse, en het kan vrijwel alles doen wat de plot vereist.

De eBay-lijst voor de bril wordt meteen opgemerkt en iedereen begint verwoed op zoek naar Witwicky.

Dit was het uitgangspunt voor de hele franchise. Alles wat er daarna gebeurde gebeurde omdat de bril werd gevonden. Voordat de eBay-lijst werd geplaatst, waren de Decepticons gewoon stil aan het kijken, wachtend tot de bril verscheen. Zodra ze op eBay verschenen, volgden de Decepticons de locatie van de lijst en openbaarden zich aan de wereld, waardoor ze een oorlog begonnen.

Laten we ons even voorstellen dat Sam een ​​VPN gebruikte voordat hij de bril op eBay vermeldde. Wat nu? Niets, dat is wat.

Niemand zou de veiling naar Sam hebben kunnen traceren, dus niemand had Sam kunnen vinden. En geen slechte robot-opperheren zouden komen om de bril op te eisen.

VPN's winnen hier enorm. Niet alleen zou het gebruik van één een oorlog met gigantische robots hebben voorkomen, maar het zou ook de film vroegtijdig stoppen. Dit betekent dat we er geen tweeëneenhalf uur van hadden moeten doorstaan. En dan nog drie films. En dan nog vier, binnenkort ...

Alle Terminator-films direct opgelost

In het jaar 2029 hebben onze gemene robot-opperheren een probleem. De mensen zijn in opstand, en ze beginnen te winnen.

De leider van het menselijk verzet is John Connor en Skynet (de kwaadaardige opperheren van de robot) hebben besloten hem kwijt te raken. De traditionele manier om iemand te doden, door hordes kwaadaardige robots te sturen, heeft herhaaldelijk gefaald. Dus besluiten ze dat de enige optie is om een ​​kwaadaardige robot terug te sturen naar het verleden, zodat deze de nietsvermoedende moeder van John Connor kan opsporen en doden. De redenering van Skynet is dat John Connor waarschijnlijk niet zal bestaan ​​als zijn moeder niet bestaat.

Het idee was foutloos, maar de uitvoering niet. Skynet stuurde de ultieme killbot, een T-800, terug om de moeder van John Connor te doden. Maar het faalde - de moeder van John Connor bleef erg in leven.

Onverschrokken, de kwaadaardige robot-opperheren dachten dat ze het nog een keer zouden proberen. Alleen deze keer besloten ze om een ​​kwaadaardige robot op tijd terug te sturen om John Connor zelf te doden. De redenering van Skynet is dat John Connor waarschijnlijk niet bestaat als John Connor niet bestaat.

Nogmaals, onberispelijke logica.

Dit keer heeft Skynet de ultieme killbot opgewaardeerd naar een T-1000, die tweehonderd beter is dan een T-800. De T-1000 zou worden teruggestuurd met een duidelijke missie: Find John Connor. Dood John Connor

En dus stapt de super ultieme killbot in de tijdmachine. Contrapties exploderen in het leven, bliksemflitsen en de T-1000 wordt teruggebracht naar 1991.

De T-1000 arriveert met een crash, in een enorme bal van vlam! Langzaam staat het op - volledig naakt - in de krater gecreëerd door zijn eigen flitsende ingang. Het kijkt rond ...

Wat nu?

Zoek John Connor.

Maar het kan John Connor niet vinden. Omdat John Connor zijn locatie verbergt met een VPN.

Het einde.

kwaad robot-overlordWe verwelkomen onze nieuwe kwaadaardige robotheren.

Waarom je nu meteen een VPN moet krijgen!

De conclusie is vrij duidelijk en gaat redelijkerwijs niet op:

Als je ooit wordt achtervolgd door kwaadaardige overlords van robotrobots, heb je absoluut een VPN nodig.

Of u kunt gewoon uw VPN gebruiken om uw verbinding te beveiligen en uzelf te beschermen tegen surveillance, net als de rest van ons.

Kent u andere films die mogelijk worden opgeslagen door een VPN? Laat ze zoals altijd achter in de reacties hieronder!

Blockbuster-filmplots 'vast' met een VPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.