Poliisit eivät välitä, jos perverssät vakoilevat sinua

[ware_item id=33][/ware_item]

hakkeri lähettää naiselle webcam-kuvia itsestään


Kuinka vaikea hakkereiden on vakooja sinua oman web-kameran kautta?

Ilmeisesti se ei ole ollenkaan vaikeaa.

Otetaan esimerkki tästä viimeaikaisesta tapauksesta.

27-vuotias Chelsea Clark oli juuri lopettanut pitkän työpäivän, kun hän kutsui poikaystävänsä yli Netflixin tarkkailuillan iltaan. Pari nukahti kannettavan tietokoneen ollessa edelleen päällä.

Mitä he löysivät seuraavana päivänä pelkää absoluuttinen! @ *&$ pois heistä.

Pahin tyyppi herätys

Kun Chelsea kirjautui Facebookiin, hän sai pahaenteisen valokuvasarjan hänen ja hänen poikaystävänsä nukkumasta.

Osoittautuu, että tuntematon hakkeri oli ottanut valokuvia parista omalla verkkokamerallaan. Sitten syyllinen tunkeutui Chelsean Facebook-sivulle, lisäsi itsensä ystäväksi ja lähetti sitten valokuvat hänelle Facebook-viestinä tällä hirveällä kuvatekstillä:

Todella, söpö pari [sic].

Luonnollisesti heti, kun Chelsea näki viestit, hän soitti välittömästi poliisille. "Se tuntui niin tunkeutuvalta", hän sanoi. "Kuten joku oli talossani kanssani."

Et ole kuollut, joten poliisit eivät välitä

Jos se ei riittänyt saattamaan kaulan takana olevat pienet karvat pystyyn, saat tämän: Poliisit eivät tehneet mitään.

Chelsean mukaan lainvalvontaviranomaiset olivat miellyttäviä, mutta tarjosivat vähän apua. "He tulivat ja ottivat lausunnon. He olivat erittäin mukavia, kohteliaita ja täysin hyödytöntä."

Hän ei ole ainoa, joka tuntee tällä tavalla.

Lainvalvonta epäonnistuu pahasti hakkereiden syytteeseen asettamisessa. Syynä onko kiinnostuksen puutteesta, työvoimasta tai yksinkertaisesti tehottomasta lainsäädännöstä, poliisit ovat aina taistelleet verkkorikollisuuden kanssa.

Siksi niin monet tapaukset, kuten Chelsean tilanne, pysyvät huonossa tilassa - eräänlaisena perverssissä puhdistuneissa, joissa raportteja kasataan edelleen, mutta mitään ei ratkaista.

VICE: lle puhuttaessa kyberturvallisuusasiantuntija Eric Parent selitti, mikä hänen mielestään on todellinen syy lainvalvonnan yleiseen kiinnostukseen..

Tämänkaltaisia ​​tarinoita on niin paljon. Tiedostot kelluvat huipulle vasta kun jonkun elämä on vaarassa tai kun joku on kuollut.

Vihainen? Sinun pitäisi olla.

Verkkokameran hakkerointi on yllättävän helppoa! Näin hakkerit tekevät sen

On olemassa muutamia eri tapoja, joiden avulla hakkerit voivat etäkäyttää verkkokameraasi. Yksi yleisimmistä menetelmistä on RAT-nimisen ohjelmistotyypin tai etävaltuutustyökalun käyttäminen.

RAT: t kehitettiin alun perin sallimaan ihmisten pääsy tietokoneisiinsa etäyhteydellä. Valitettavasti hakkerit ovat käyttäneet tätä ohjelmistoa päästäkseen tietokoneisiin ympäri maailmaa. Se on yllättävän helppo tehdä, ja joskus erittäin vaikea havaita.

Webissä tällä hetkellä liikkuvien RAT-arvojen arvioidaan olevan "satoja tuhansia". Ja jos luulet hakkereiden ainoa tapa vakoilla sinua, kun tämä pieni valo on päällä, ajattele uudelleen.

FBI on käyttänyt vakoiluohjelmia vuosia päästäksesi verkkokameraasi ilman valoa palaa, ja niin ovat hakkereita. Tämä tarkoittaa sitä, että kun tietokoneesi on päällä, hakkerit voivat tarkkailla sinua!

Nauha ylös!

Onneksi sellaiselle monimutkaiselle järjestelmälle on järjettömästi yksinkertainen ratkaisu. Peitä verkkokamerasi aina estääksesi kolmansia osapuolia vakoilemasta sinua.

Käytä tarraa, kanavateippiä, paperipalaa, mitä tahansa. Varmista vain, että verkkokamerasi on peitetty aina, kun et käytä sitä.

Ja jos verkkokamerassasi on etäkäyttöominaisuus, jota et koskaan käytä, kytke se pois päältä!

Jos jätät verkkokameran paljasta, ikkuna jätetään auki. Älä anna pienen valon verkkokameran vieressä olla ainoa tietosi turvallisuudelle. Suojaa yksityisyyttäsi peittämällä kamerasi.

ExpressVPN: n #WTFWednesday tuo sinulle outoja, järkyttäviä ja kammottavia tarinoita tietosuojasta - vedetty suoraan uutisista. Luuletko yksityisyytesi olevan sinun? Mieti uudelleen. Tunnet olosi epämukavaksi. Olet raivoissaan. Luuletko: “WTF ?!”

Pidätkö tästä viestistä? Inhota sitä? Lue lisää kauhutarinoita yksityisyytesi hyökkäyksistä #WTFWednesday-arkistoltamme.

Poliisit eivät välitä, jos perverssät vakoilevat sinua
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.