Oyster-korttisi pitää välilehtiä sinulle – #WTFWednesday

[ware_item id=33][/ware_item]

osterikorttivalvonta


osterikorttivalvonta

Lontoon 500 000 julkista valvontakameraa ei ole ainoa työkalu, jota voidaan vakoilla sinua varten Ison-Britannian pääkaupungissa. Oyster-kortti, joka on Lontoon yleinen sininen julkisen liikenteen kortti, pitää digitaalisen seurauksen siitä, missä asemissa käyt ja milloin. Se ei riitä tarkan sijaintisi määrittämiseen milloin tahansa, mutta se on enemmän kuin tarpeeksi tuhota avioliitto, jos puolisosi on epäilyttävä tyyppi. Kerroitko kumppanillesi, että olit kiinni toimistossa peittääkseen laittoman tapaamisen kaupungin eri puolilla? Älä anna hänen olla lähellä Oyster-korttiasi, tai sinulla on jotain vakavaa selitystä.

Rajoittamaton pääsy

Se johtuu siitä sinä ei tarvitse olla sinä päästäksesi asemahistoriaasi. Tarvitset vain viedä kortin asemalle olevaan koneeseen tai etsiä sarjanumeron verkossa. Löydät tietueen kaikista asemista, joissa on käyty viimeisen 10 viikon aikana. Tämä toimenpide ei ole turvassa vakoilusta - kortin sijaintihistorian tarkistaminen verkossa tai aseman koneessa lähettää tekstiviesti-ilmoituksen kortinhaltijan rekisteröidylle puhelimelle - mutta se ei todennäköisesti riitä estämään sitoutunutta amatööridetektiiviä. Pro-vinkki avionrikkojille Lontoon alueella: aja pyörällä sen sijaan!

välttää valvontaa. ajaa pyörällä.

Osterikorttitiedot auttavat poliisia

Voidaan epäillä, että Lontoon liikenneviranomainen Transport For London (TfL) vastaanottaa myös tuhansia pyyntöjä vuodessa Oyster-korttitietoja poliisitutkijoilta. Kortinhaltijoiden tulisi olla tietoisia siitä, että tällaisia ​​tietoja on sallittua luovuttaa vuoden 1998 tietosuojalain nojalla, mutta poliisin on kussakin yksittäisessä tapauksessa osoitettava, että henkilötiedot auttavat tutkimuksessa. TfL: n virallinen tietojen säilyttämistä ja luovuttamista koskeva käytäntö on saatavilla yhtiön verkkosivuilla.

Tämä on #WTFWndnesday, viikoittainen “joku vakoilee sinua todella” herätyspuhelu. Jos tuntemasi henkilö vie putken tapaamaan laittoman rakastajansa, sinun tulee ehdottomasti jakaa tämä tarina heidän kanssaan!

ExpressVPN: n #WTFWednesday tuo sinulle outoja, järkyttäviä ja kammottavia tarinoita tietosuojasta - vedetty suoraan uutisista. Luuletko yksityisyytesi olevan sinun? Mieti uudelleen. Tunnet olosi epämukavaksi. Olet raivoissaan. Luuletko: “WTF ?!”

Esitetyt kuvat: 1) Tomhannen, 2) Peter Griffin / Public Domain Pictures.net (kuvaa on muokattu).

Pidätkö tästä viestistä? Inhota sitä? Lue lisää kauhutarinoita yksityisyytesi hyökkäyksistä #WTFWednesday-arkistoltamme. Tiedät et voi vastustaa ...

Oyster-korttisi pitää välilehtiä sinulle - #WTFWednesday
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.