Miksi tarvitsen VPN: n?

[ware_item id=33][/ware_item]

Kuva suuresta vihreästä kysymysmerkistä. Kysymysmerkin sisällä on kirjainten ja numeroiden virta, joka symboloi koodia (kuten he tekivät matriisissa).


VPN on fiksu ohjelmisto, joka peittää kaikkien laitteiden IP-osoitteet, joihin asennat sen.

Yksinkertaisin termein: Kun käytät VPN-verkkoa, näyttää siltä, ​​että muodostat yhteyden Internetiin jostain muualta.

Ei ole väliä onko kyseessä iPhone, Android, Mac tai PC: Voit käyttää VPN: ää mihin tahansa, joka muodostaa yhteyden Internetiin, joko asentamalla ohjelmiston laitteeseen tai käyttämällä VPN-reititintä. Se on niin yksinkertaista.

ExpressVPN: llä on täällä upea ja kattava opas saadaksesi teknistä selitystä tapahtuvasta.

Mutta tässä blogissa on kyse nörtti-žargonin purkamisesta ja keskittymisestä siihen, mitä VPN todella tekee sinulle. Tällaiset asiat:

1. Hanki tavaroita halvemmalla VPN: llä

VPN: n avulla voit tehdä ostoksia parhaan tarjouksen saamiseksi. Sen sijaan, että rajoittuisit vain paikallisille markkinoille, saat pääsyn maailmanmarkkinoille.

Tiesitkö, että sama tuote tai palvelu voi maksaa kaksi täysin erilaista hintaa kahdessa eri paikassa?

Esimerkiksi lento voi maksaa 400 dollaria Amerikassa, mutta vain 100 dollaria Saksassa. On siis järkevää ostaa se Saksasta, eikö niin? VPN: n avulla voit! Puomi.

2. Käytä enemmän online-sisältöä

Oletko koskaan nähnyt YouTube-viestejä, joissa sanotaan: "Lähettäjä ei ole asettanut tätä sisältöä saataville maassasi"? Jos käytät VPN: tä, sinun ei tarvitse enää nähdä tätä. Sinä pystyt katsella YouTubea mistä tahansa maasta vain muutamalla hiiren napsautuksella.

Se ei kuitenkaan rajoitu YouTubeen. Kaikki verkkomediapalveluntarjoajat huolehtivat sisällöstään eri paikkoihin. Mikä on käytettävissä yhdessä paikassa, ei ole aina siellä toisessa. Kun käytät VPN: ää, saat enemmän sisältöä!

Internetiin saattaa liittyä myös hallituksen rajoituksia, kuten mahdollisuus päästä aikuisten viihde- tai uhkapelisivustoille, sosiaaliseen mediaan ja jopa kansainvälisiin uutislähteisiin. Mutta jos muodostat yhteyden VPN: ään, voit päättää mitä haluat katsoa.

3. Katso kaikkia urheilulajeja kaikkialta

Urheilu on loistavaa, mutta kuten televisiossakin, lähetystoiminnan harjoittajat näyttävät heitä silmällä pitäen paikallisia markkinoita. Mutta tässä ohimenevän elämän maailmassa saatamme löytää itsemme paikoista, jotka eivät näytä pelejä, joita haluamme nähdä.

Haluatko katsoa Manchester Unitediä Bangkokissa? Ei ongelmaa. Etsitkö Super Bowlia muualta kuin Yhdysvalloista? Helppo. Ei ole urheilulajia, joita et voi katsella VPN: llä.

4. Parempi pelaaminen, kun muodostat yhteyden VPN: ään

Nykyään pelaajat ovat kaikki, ja me kaikki voimme pelata ketään milloin tahansa - se on aika pirun hämmästyttävä. Vain niin kauan kuin meillä on riittävän vakaa internetyhteys, se on. Ja siinä on ongelma.

Internet-palveluntarjoajat voivat kuristaa yhteyksiä, jos kaistanleveyden käyttöä pidetään liian suurena, jättäen ilkeän viiveen tai pilkullinen yhteyden.

Mutta olemme inhimillisiä ja upeita. Ja loimme VPN-ohjelmiston, joka tarjoaa nopean, keskeytymättömän pelin. Missä tahansa.

5. Pidä yhteys yksityisenä

Tämä iso. Suojaamaton yhteys tarkoittaa, että joku voi lukea kaiken, mitä sanot, ja katsella kaikkea mitä teet.

Monet hakukoneet korjaavat tietosi ja kirjaavat kaiken verkkotoimintasi. Kerättyjä tietoja käytetään sitten kohdistamaan mainoksesi sinulle tai pahemmin, jotka myydään korkeimman tarjouksen tekijälle.

Luotettava VPN suojaa ja salaa internetisi, lukitsematta sen uteliailta ja pahalla silmiltä.

Tarvitsenko kotona VPN: n? Joo!

Verkkosivustot seuraavat sijaintiasi IP-osoitteestasi, joten jos vaihdat IP-osoitteesi, voit manipuloida järjestelmää ja näyttää olevan paikoissa, joissa et ole. Mutta se ei ole vain etu kotona: VPN voi olla erityisen hyödyllinen matkoilla.

Lyhyesti sanottuna VPN tekee Internetistä paremman.

VPN antaa kaikille mahdollisuuden kokea koko Internet. Ja vaikka jotkut ihmiset näyttävät haluavan lisää seiniä, ExpressVPN pyrkii niiden laskemiseen.

Miksi tarvitsen VPN: n?
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.