Kuinka VPN-reititin suojaa koko perhettäsi Internet-seurannalta

[ware_item id=33][/ware_item]

suojata koti-vpn-reititin


Tällä viikolla Yhdysvaltain edustajainhuone seurasi senaattia äänestäessään FCC: n määräysten peruuttamista, jotka estävät Internet-palveluntarjoajia myymästä selaustietojasi.

Kun presidentti Trump antaa allekirjoituksensa, Internet-palveluntarjoajat, kuten Verizon, AT&T, ja Comcast voivat tallentaa Internet-historiaasi.

Tämä viimeisin hyökkäys amerikkalaisten oikeuteen yksityisyyteen jättää kuluttajille vain vähän valinnanvaraa, vaan löytää omat tapojaan suojata tietojaan. Kuten monet ovat huomauttaneet, VPN-verkkoja tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Useimmat VPN-palvelut tarjoavat kuitenkin sovelluksia vain tietyille laitteille, kuten pöytätietokoneet tai älypuhelimet. VPN: n käyttö tietokoneellasi ja puhelimellasi on hieno alku yksityisyyden suojaamiseen, mutta todennäköisesti haluat suojata myös muita älylaitteita ja Internet-laitteita (ajattele Amazon Echo, Apple TV ja Google Home).

Taistelu on olemassa tapa, eikä siihen tarkoiteta 30 minuutin odottamisen odottamista puhuakseen kongressin avustajalle..

Jos haluat salata online-toiminnan kaikilla perheen laitteilla, määritä VPN-reititin. VPN-reititin salaa Internet-liikenteen lähteellä oletuksena - sinun ei tarvitse muistaa kytkeä VPN-virta päälle joka kerta, kun käynnistät laitteen.

Älykäs talo, iso data

Nykyään kaikella on online-toiminto. Jääkaapit voivat antaa säätietoja, televisiot voivat ladata sovelluksia, ja Amazon Echo ja Google Home toimivat henkilökohtaisina avustajina koko perheellesi.

Mutta näissä älylaitteissa on mainostajille tarkoitettu aarrearkko, mukaan lukien tiedot kalenteristasi, kulutustottumuksista ja media-asetuksista.

Kuinka VPN: t estävät Internet-palveluntarjoajien tietojen kirjaamista

Aina kun muodostat yhteyden Internetiin Internet-palveluntarjoajan kautta, saat IP-osoitteen, joka kertoo web-isäntäpalvelimille, mihin tiedot lähetetään. Internet-palveluntarjoajasi voi seurata ja tallentaa mitä IP-osoitteeseesi menee, mikä tarkoittaa, että he näkevät koko selaushistorian.

Uusi Internet-tietoja koskeva päätös antaa Internet-palveluntarjoajien myydä teidän selaamalla tietoja. Scarier on silti, että Internet-palveluntarjoajat voivat seurata kukaan kytkettynä kotiverkkoosi, kuten lapsesi, ystäväsi ja naapurisi, jotka peittävät Internetin helposti.

Vakoilemalla Internet-liikennettäsi, Internet-palveluntarjoajasi voi myydä selaustietojasi, jotka liittyvät:

  • Verkkosivustot, joita poikasi käyttää kotitehtäviensä suorittamiseen
  • Hiihtolomakeskusten verkkosivustot, joita harkitsit lomalle
  • Vieraillut verkkosivut terveydentilasta, jonka pidät mieluummin varovaisena

Miksi suurten yritysten pitäisi pystyä myymään Internet-lokisi? Vastaus on yksinkertainen: Heidän ei pitäisi olla.

VPN: t ovat monipuolinen ratkaisu. He voivat paitsi reitittää Internet-liikenteesi erillisen salatun palvelimen kautta, joka estää Internet-palveluntarjoajaa tarkkailmasta online-toimintaa, mutta myös antaa sinulle uuden IP-osoitteen. Joten mitä teet Internetissä, ei siis liity IP-osoitteeseen, jonka palveluntarjoajasi antaa sinulle.

VPN-reititin on paras tapa hankkia VPN-suojaus jokainen verkkoon kytketty laite kotona. Jos jääkaappi, Samsung Smart TV ja tietokoneesi muodostavat yhteyden VPN-reitittimeesi, ne muodostavat aina yhteyden Internetiin VPN: n kautta.

Jos Internet-palveluntarjoajasi ei voi kirjata tietojasi, heillä ei ole mitään myytävää.

Tekniikan tekeminen helpoksi: Kuinka saada VPN-reititin

Yleensä VPN: n määrittäminen reitittimelle on hiukan hämmentävä prosessi, joka edellyttää, että määrität reitittimen manuaalisesti palvelimen osoitteilla ja VPN-tiedostoilla.

ExpressVPN on vaivannut vaivansa ottamalla käyttöön ExpressVPN-sovelluksen reitittimille.

Reitittimien ExpressVPN-sovellus toimii useilla Linksys-malleilla ja tarjoaa puhtaan käyttöliittymän täydellisen VPN-sijainnin valitsemiseksi. Se on suunniteltu helppokäyttöiseksi kaikille. Myös katkaisut eivät ole ongelma: Reitittimien ExpressVPN muodostaa yhteyden automaattisesti, kun yhteys katkeaa.

vpn-reitittimen käyttöliittymäVPN-paikkojen valitseminen reitittimille ExpressVPN-sovelluksesta on helppoa.

Lisätietoja reitittimien ExpressVPN-sovelluksesta löytyy täältä.

Taistelu yksi talo kerrallaan

Tietosi ovat sinun omaisuutesi. Suuryritysten ei pitäisi sallia huutokauppaa yksityisyytesi ulkopuolella. Suojaa koti-internetiä VPN-reitittimellä, älä anna Internet-palveluntarjoajille mitään myydä.

Mitä mieltä olet Internet-yksityisyyden tilasta Amerikassa? Jaa alla olevassa kommenttiosassa!

Kuinka VPN-reititin suojaa koko perhettäsi Internet-seurannalta
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.