Kuinka maksat ilmaisesta kuntosovelluksestasi?

[ware_item id=33][/ware_item]

vapaa-fitness-sovellus


Me kaikki haluamme, että jokainen tuijottaa valitettua fysiikkaamme leukaa pudottamalla. Siksi Cristiano Ronaldo viettää paljon aikaa vain alushousuissaan. Mutta täydellisen kehon saavuttaminen ei ole helppoa.

Sen lisäksi, että joudut luopumaan suosikki välipalaasi (paitsi jos suosikki välipalasi on rusinoita, jolloin olet valehtelija), sinun on myös löydettävä voimakkaasti kuntosalille ja pyöritettävä sydän. Illalliselle meneminen ei myöskään ole helppoa, koska joudut jatkuvasti valvomaan mitä syöt. Ja siellä ei ole mitään syytä kaataa ruokavaliota. Dieetit eivät toimi, koska ne kestävät vain ennalta määrätyn ajan, jolloin normaali kulutus jatkuu. Sinun on muutettava kaikki. Elämäksi.

Voi, ja saatat joutua myös luopumaan mistä tahansa yksityisyyden käsitteestä.

terveys-sovellusHulk Hogan -kissa. Koska tämä on Internet.

Odota… Fitness-sovellukset Ota yksityisyyttäni?

Jos aiot käyttää sovelluksia ja gadgeteja etsiessäsi täydellistä vartaloa, kuten monet meistä tekevät, tietosi kerätään nopeammin kuin sanot "bikinit valmiina".

OpenEffect julkaisi äskettäin raportin Fitness Trackerin yksityisyyden ja suojauksen vertailevasta analyysistä. Se on todellinen sivun kääntäjä.

OpenEffectin tutkimuksen tuloksena on, että kuntosovelluksesi on leikkuupuimuri ja olet ihana kultainen vehnäkenttä, joka vain odottaa noudettavaa ja kynittyä puhdasta..

Olemme parafraasi, tosin, mutta asia on, että he aikovat hoitaa kaikki herkulliset tietosi. Tutkimus viittaa jopa joihinkin sovelluksiin, jotka keräävät liiketietojasi, kun puhelimesi sijaintiasetukset ovat sammutettu.

Jokainen ilmainen kuntosovellus korjaa tietosi. Joo. Ne kaikki.

Piilaaksossa on sanonta: Jos et maksa, olet tuote.

Seitsemällä eniten käytetyllä kuntosovelluksella on selvästi yli 100 miljoonaa latausta, mutta mitä he haluavat vastineeksi piirtääksesi hienon kaavion lenkkeilyreitistänne ja laskeaksesi kaikki kalvosi, joita teillä on kasvosi? He eivät vain luovuta tuotetta turhaan; nämä sovellukset maksavat rahaa ja ylläpitoon tarvitaan paljon resursseja.

Jos se on ilmaista tai jotain liian hyvää ollakseen totta, päättäjät saavat tuloja muilla keinoilla. Terveys- ja kunto-sovellukset ovat erityisen alttiita tiedon louhinnalle, koska ne keräävät vakuutusyhtiöille kiinnostavia tietoja.

Kuinka haluaisit, että terveydenhuollosta kieltäydytään, koska vakuutusyhtiö tietää tosiasiasta, että et harjoita tarpeeksi? Tämä voi tapahtua helposti, koska Financial Timesin raportissa todettiin, että suuret vakuutusyhtiöt, kuten Humana ja Aetna, allekirjoittavat kumppanuuksia terveyssovellusten kehittäjien kanssa.

Joten kun et kuluta käteistä tuotetta, maksat siitä kalleimmalla hyödykkeelläsi - yksityisyydelläsi.

app-data-osakeTäytyy saada kiinni kaikille! Kaikki linkittävät kunto-sovelluksia! Hei! Sinä takana ... Mew myös.

Tietojen jakaminen ei ole aina huonoa

Tietojen jakaminen voi itse asiassa olla hyvä asia kuluttajalle, koska se antaa eri sovellusten toimia yhdessä. Voit seurata harjoitteluasi RunKeeperissä, käyttää Fitbitiä päivittäisten vaiheiden seuraamiseen ja jopa laskea kalorinkulutuksesi MyFitnessPal-ohjelmalla. Google Fitnessin kaltainen sovellus voi sitten tallentaa kaikki nämä tiedot yhteen kätevään paikkaan.

Jotta työskennellä yhdessä, sovellusten on jaettava tietosi. Tietojen jakamisesta sovelluksista toiseen ja jakamiseen on kuitenkin suuri ero, jotta kolmas osapuoli voi hyödyntää sinua.

OpenEffect-tutkimuksen tulisi rohkaista meitä kiinnittämään enemmän huomiota ja esittämään kysymyksiä siitä, miten henkilökohtaisia ​​tietojamme jaetaan monin eri tavoin.

Voit käyttää kaikkia sovelluksia ja pysyä silti turvassa

Terveys ei ole koskaan huono asia, ja kunto-sovellukset voivat ehdottomasti auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Ole varovainen hinnasta, jonka maksat siitä.

Harkitse kirjautumista kunto-sovelluksiin väärennetyllä profiililla, joka ei sisällä arkaluontoisia henkilökohtaisia ​​tietoja, ja muista, että mobiili VPN voi lisätä ylimääräistä suojausta piilottamalla IP-osoitteesi ja todellisen sijaintisi. Ole varovainen, ennen kuin käytät vartaloasi, jotta voit nauttia harjoituksesta ja pitää tietosi turvassa.

Mitä sovelluksia käytät pysyäksesi terveinä? Kerro meille kommenteissa!

Esitelty kuva: Julia Tim / Adobe Stock
Meeeeooooww !: Rasulov / Adobe Stock
Pelottava Pokemon pun (anteeksi): venimo / Adobe Stock

Kuinka maksat ilmaisesta kuntosovelluksestasi?
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.