Joku jätti jääkaapin auki hakkereille – #WTFWednesday

[ware_item id=33][/ware_item]

Joku jätti jääkaapin auki hakkereille - #WTFWednesday


Ensin toimme sinulle uutisia siitä, kuinka autosi voidaan hakkeroida. Sitten paljassimme ikävän totuuden langattomista tahdistimista. Nyt olemme täällä räjäyttämässä oven kaikista "älykkäistä" jääkaappeista, jotka ovat hellnentäviä paljastaaksesi yksityiset tietosi.

Samsungin uusi RF28HMELBSR-jääkaapisarja on varustettu sisäänrakennetulla älynäytöllä, joka synkronoituu automaattisesti Google-kalenterin kanssa, jotta autat sinua, kumppaniasi ja pikku Suzietta ja Timmyä seuraamaan toisten kiireisiä aikatauluja.

Sitä voidaan kutsua tulevaisuuden jääkaapiksi, mutta kyseenalainen tietoturvavirhe antaa hakkereille pääsyn käyttäjän Google-käyttöoikeustietoihin.

Enemmän ongelmia kuin vain lämmin koksitölkki

Pen Test Partners -yrityksen tutkijat eivät tuhlaa aikaa löytääkseen jääkaapin ohjelmistojen haavoittuvuuksia. Heidän mukaansa:

”Jääkaapin ollessa käytössä SSL, se VOITTAA validoimaan SSL-varmenteita, mahdollistaen siten keskuksessa tapahtuvat hyökkäykset useimpia yhteyksiä vastaan. Tähän kuuluvat ne, jotka on tehty Googlen palvelimille lataamaan Gmail-kalenteritiedot näytölle. "

Keskitetyn ihmisen hyökkäyksessä hyökkääjä käyttää salaa ja voi jopa muuttaa jääkaapin ja Googlen palvelimien välistä viestintää antamalla heille pääsyn Google-tilisi käyttöoikeustietoihin - ja siten sähköpostisi, asiakirjat, valokuvasi, kalenterisi, karttasi ja hakuhistoria.

Se on jääkylmää.

Asioiden Internet? Enemmän kuin uhkien Internet!

Mutta hauska ei lopu tähän! Koska jääkaappi synkronoituu muiden älykkäiden laitteiden kanssa Smart Home -sovelluksen avulla, hakkerit voivat mahdollisesti päästä käsiksi älypuhelimeesi, kannettavaan tietokoneeseen ja jopa (huohottaa!) Vauvamonitoriin.

FTC arvioi, että vuoteen 2020 mennessä Internet-tekniikkaan upotetaan yli 50 miljardia laitetta. Aika siistiä?

Väärä. Turvallisuustutkija Daniel Crowleyn mukaan jokaisen kodin laitteen synkronointi voi tuoda esiin ongelmamaailman:

"Se vaihtelee laitteesta toiseen, mutta tavallinen säie, jossa on paljon näitä laitteita, on, että ne eivät vaadi laillisuustarkistusta."

Jokainen kotiisi tuomasi älykäs esine kantaa mukanaan kyberturvallisuusriskin.

Suojaa kaikki älykkäät asiat nyt

Mutta et ole täysin onnekas. Tässä on muutamia vinkkejä älykkäiden esineiden suojaamiseen:

  1. Käytä murtumattomia salasanoja jokaisessa laitteessa.
  2. Päivitä järjestelmän ohjelmisto usein.
  3. Varmista, että reitittimessäsi on WPA2-salaus käytössä. Tämä tekee verkkoyhteyksistä entistä turvallisempia.

Tee kaikki voitava laitteidesi turvaamiseksi. Näin seuraavan kerran, kun pieni Timmy avaa jääkaapin jollekin viralliselle lehdelle, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että muukalainen lukee sähköpostiasi..

ExpressVPN: n #WTFWednesday tuo sinulle outoja, järkyttäviä ja kammottavia tarinoita tietosuojasta - vedetty suoraan uutisista. Luuletko yksityisyytesi olevan sinun? Mieti uudelleen. Tunnet olosi epämukavaksi. Olet raivoissaan. Luuletko: “WTF ?!”

Esitelty kuva: Konstantin Yuganov / Dollar Photo Club

Joku jätti jääkaapin auki hakkereille - #WTFWednesday
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.