Hän söi tabletin välttääkseen poliisin pidättämistä – #WTFWednesday

[ware_item id=33][/ware_item]

mies syö ipadia


Yleensä kun nielet tabletin, se on lääketieteellisiin tarkoituksiin. Tunnet olosi paremmaksi jälkeenpäin.

Mutta yhdelle miehelle Pietarissa, Venäjällä, tabletin syöminen tarkoitti murskaamista jotain muuta tietokonevalikoimaa. Ja melko pian sen jälkeen hän oli yhtä kuollut kuin PepperPad.

Poliisin ollessa ovensa miehellä oli tappava päätös. Hän voi antaa poliisin pidättää hänet. Tai hän voisi ryhtyä toimiin. Valitettavasti hänen valitsemansa toiminta oli vähän vakava: hän söi tabletti-näytön, piirilevyt ja kaikki. (Huomaa: Sputnik News raportoi vakuuttavasti: "Ei tiedetä, oliko tappava laite Android vai Apple.")

Kuinka maan päällä tämä tapahtui?

Poliisiraportti

Kaikki alkoi noin kello 17 kesäkuun hiljaisena sunnuntaina, raportoi Moscow Times. Naapurit kuulivat miehen heittävän Pietarin pohjoisosassa Parnasissa sijaitsevan huoneiston ikkunasta suuria esineitä, mukaan lukien omat huonekalut.

Venäjän poliisi oli pian paikalla.

"Huoneistosta löydettiin 41-vuotias työttömäinen mies, joka vastusti pidätystä poliisin pidättäessä, minkä jälkeen hän jatkoi käyttäytymistä epäasianmukaisesti", sanottiin poliisin lausunnossa..

Poliisin saapumisen jälkeen mies - jota ei vielä ole nimetty - aloitti laitteen syömisen.

Raportista ei käy selvästi ilmi, mikä aiheutti miehelle eniten vahinkoa - tabletin syöminen tai poliisin puuttuminen. Raportti jatkuu:

Paikan päällä oleva upseeri lopetti toiminnan (tabletin syömisen), jonka aikana hän sai ruumiinvamman. Poliisi kutsui välittömästi pelastuspalvelut. Mies menetti tajuntansa ja kuoli ennen lääkäreiden saapumista.

Kuinka pitkälle menisit?

Nyt on käynnissä tutkinta siitä, mitä todella tapahtui.

Ehkä hän oli henkisesti sairas. Ehkä hän vain ei todellakaan halunnut pidättää. Tai - spekulointi täällä - ehkä hän oli yksityinen kansalainen, joka ei halunnut poliisin pääsyä mihinkään hänen tabletissaan oli - niin intohimoinen, että hän oli halukas kuolemaan yksityisyyden suojaamiseksi.

Se ei ole toimintatapa, jota ExpressVPN: ssä koskaan suosittelisimme, ja ajatuksemme lähtevät hänen ystävilleen ja perheelleen.

Mutta jos tämä mies todellakin söi tabletinsa digitaalisen yksityisyyden suojaamiseksi, se antaa meille vähän ajattelua. Kuinka pitkälle menisimme suojelemaan omaa yksityisyyttämme?

Olet lukenut #WTFWednesday, viikoittaista katsausta omituisiin tarinoihisi, jotka liittyvät digitaaliseen tietosuojaan. Jos tiedät jonkun, joka pitää tätä tarinaa maukkaana, miksi et jaa sitä?

ExpressVPN: n #WTFWednesday tuo sinulle outoja, järkyttäviä ja kammottavia tarinoita tietosuojasta - vedetty suoraan uutisista. Luuletko yksityisyytesi olevan sinun? Mieti uudelleen. Tunnet olosi epämukavaksi. Olet raivoissaan. Luuletko: “WTF ?!”

Pidätkö tästä viestistä? Inhota sitä? Lue lisää kauhutarinoita yksityisyytesi hyökkäyksistä #WTFWednesday-arkistoltamme.

Hän söi tabletin välttääkseen poliisin pidättämistä - #WTFWednesday
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.