ExpressVPN WireGuard -päivitys

[ware_item id=33][/ware_item]

Esimerkki kannettavasta, jolla on iso vihreä avoin riippulukko näytöllä.


WireGuard® on ilmainen ja avoimen lähdekoodin VPN-protokolla, jonka on alun perin kirjoittanut Jason A. Donenfeld (voit tukea WireGuardin pyrkimyksiä täällä) ja jonka on tällä hetkellä kehittänyt Edge Security LLC. WireGuard toimii suoraan laitteen käyttöjärjestelmän ytimen tasolla mahdollistaen tietojen salaamisen ja salauksen purkamisen nopeammin ja turvallisemmin ja pienemmällä vuotoriskillä verrattuna muihin VPN-protokolliin.

Toistaiseksi toivon, että WireGuard voi asettua laajalle levinneeksi protokolliksi, joka tekee VPN-yhteyksistä kaikkialla (mukaan lukien matkapuhelimissa ja esineiden Internetissä) ilman mielivaltaisten katkaisujen tai akun suuren käytön riskiä..

On mielenkiintoista nähdä tällaisia ​​merkittäviä parannuksia, ja ymmärrettävästi monet ovat innostuneita nähdessään tämän protokollan kaupallisesti. ExpressVPN: ltä meiltä kysytään usein välittömistä suunnitelmistamme ja mielipiteistämme WireGuardista, ja haluamme käyttää tilaisuuden selventää kantamme..

WireGuard: Upea idea kehittämisessä

WireGuard on helpompi asentaa ja hallita kuin muut VPN-protokollat, vaikka kehitystä tarvitaan enemmän, ennen kuin se on valmis suureen tuotantoympäristöön lukemattomien käyttäjien kanssa.

Tämä on mielipide, jonka jakavat WireGuard-kehittäjät, jotka toteavat verkkosivuillaan:

”WireGuard ei ole vielä valmis. Sinun ei pitäisi luottaa tähän koodiin. Sille ei ole suoritettu asianmukaista tietoturvatarkastusta ja protokollaa voidaan edelleen muuttaa. "

Yksi WireGuardin haasteista on varmistaa VPN-verkkojen nimettömyys. Yhdellekään käyttäjälle ei pitäisi antaa staattisesti yhtä IP-osoitetta, ei julkisessa eikä virtuaalisessa verkossa. Käyttäjä voi löytää käyttäjän sisäisen IP-osoitteen (esimerkiksi WebRTC: n kautta), joka voi sitten sovittaa sen VPN-palveluntarjoajalta hankittuihin tietueisiin (varkauden, myynnin tai laillisen takavarikoinnin kautta). Hyvä VPN ei saa pystyä sovittamaan tällaista tunnistetta yhdelle käyttäjälle. Tätä asennusta ei tällä hetkellä saavuteta helposti WireGuardilla.

ExpressVPN tukee pyrkimyksiä tarkistaa ja tarkistaa WireGuard-koodi, kuten olemme aiemmin tehneet OpenVPN: n kanssa. Annamme koodin ja ilmoitamme virheistä aina kun pystymme ja nostamme turvallisuus- ja yksityisyysongelmat suoraan kehitysryhmän kanssa. Ja johtuen WireGuardin vähentyneestä monimutkaisuudesta, kaikki julkinen tarkastus on kattavampi ja tarjoaa korkeamman varmuuden.

Android-, Linux-, Mac- ja reitittimissä WireGuard toimii erittäin hyvin. ExpressVPN asettaa kuitenkin käyttäjiensä turvallisuuden ja yksityisyyden etusijalle, joten odotamme lisätestausta ennen kuin siirrämme WireGuardin laajalle asiakaskunnallemme.

WireGuard on Jason A. Donenfeldin rekisteröity tavaramerkki.

ExpressVPN WireGuard -päivitys
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.