CLOUD-laki oli juuri allekirjoitettu lakiin: Tässä on mitä sinun täytyy tietää

[ware_item id=33][/ware_item]

CLOUD Act -kuvake


Kun Valkoisen talon eskadut hallitsevat uutissyklin ja tulevat puolivälin vaalit, tarinat, joiden tulisi olla keskipisteessä, saatetaan jättää huomiotta. Näin on tilanteessa tuhoisasta yksityisyyden vastaisesta laista, jonka kongressi hyväksyi salaa viime viikon lopulla.

Huomaamatta, että se on 2 322-sivinen valtion menoerä keskellä, on pieni määräys, joka lupaa katastrofaalisia seurauksia. CLOUD-laki (laillisen merentakaisten tietojen selkeyttäminen), tämä lainsäätäjä kumoaa hallituksen asteittaisen edistymisen globaalin yksityisyyden suojaamisen suhteen viime vuosien aikana..

Tämä säädös, joka hyväksytään ilman ääniä, julkisia kuulemisia tai edes yhtä keskustelua, muuttaa yksin käsin maailman tietosuojamääräyksiä - eikä parempaan suuntaan..

Mikä on CLOUD-laki?

CLOUD-lain mukaan Yhdysvaltain hallitukselle (samoin kuin ulkomaisille hallituksille) annetaan enemmän vapautta kerätä, tallentaa ja käyttää yksityisiä tietojasi sinua vastaan.

Lasku muuttaa tiedonkeruuta kahdella tavalla: Ensinnäkin se antaa viranomaisille (lainvalvontaviranomaisille, maahanmuutolle, paikalliselle poliisille jne.) Enemmän vapautta käyttää henkilön yksityisiä tietoja riippumatta siitä, mistä he ovat lähtöisin tai missä he asuvat. Toiseksi se antaa Yhdysvaltain presidenttille mahdollisuuden tehdä 'toimeenpanosopimuksia' hallitusten kanssa, antamalla molemmille osapuolille mahdollisuuden tutustua toisen tietoihin tarvitsematta noudattaa kyseisen maan tietosuojalakia..

Ennen viranomaisten olisi lähetettävä virallinen pyyntö Yhdysvaltain hallitukselle, ennen kuin he voivat käyttää tietojasi, mutta nyt he voivat mennä vain oikeusministeriin, ulkoministeriöön tai jopa presidenttiin välitöntä ja rajoittamatonta saatavuutta varten..

Jopa siirtymään yllättävien kykyjen yli, viranomaisten on nyt kerättävä, analysoitava, tallennettava ja tehtävä mitä tahansa muuta, mitä he haluavat tietosi kanssa, miettiä kaikkia satunnaisia ​​kokoelmia, jotka varmasti seuraavat niitä. Nämä virkamiehet eivät vain kerää tietoja sinusta; he etsivät tietoa myös ympärilläsi olevista.

Oletetaan, että Ruotsin viranomaisille annetaan pääsy Twitter-tiliisi. Kun he etsivät henkilökohtaisia ​​tietojasi, he voivat sattumalta saada tietoja seuraajistasi, uudelleentwiittauksista, tykkäyksistäsi jne. Se on satoja tuhansia mahdollisia tietosuojavaikutuksia, jotka yksinkertaisesti sivuutetaan tässä lakiehdotuksessa..

Antamalla sekä kansallisille että kansainvälisille viranomaisille carte-blanche tietojasi kerätä, CLOUD ACT on avaamassa matopakkausta.

Kuinka SALASTUSlaki vaikuttaa sinuun

Tässä on ratkaisu: Koska SOSIAALI-laki oli sijoitettu hallituksen 2 biljoonan dollarin omnibus-menolaskuun, ei ollut aikaa keskustella tai äänestää siitä. Kongressi oli niin innokas siirtämään ensimmäistä, ettei sillä ollut aikaa tarkistaa jälkimmäistä. On uskomattoman huolimatonta antaa teko ilman, että ensin käydään avointa keskustelua, mutta se on täällä, ja se on ilmoittamassa pimeästä aikaa yksityisyydelle.

Senaattori Orrin Hatch, yksi laskun rahoittajista ja joku, joka todennäköisesti ei osaa päivittää Internet Explorer -selaintaan, sanottiin:

CLOUD-laki ylittää erimielisyyden, joka joskus esiintyy lainvalvonnan ja tekniikan välillä, antamalla lainvalvonnalle tarvittavat välineet tiedonsaantia varten kaikkialla maailmassa ja luomalla samalla yhteisymmärryksen puitteet rohkaistakseen kansainvälistä yhteistyötä lainristiriitojen ratkaisemiseksi..

Se sulkee käytännössä myös keskeisen korkeimman oikeuden tapauksen, jossa Microsoft on viettänyt viimeiset neljä vuotta väittäessään, miksi sitä ei pitäisi pakottaa luovuttamaan Yhdistyneen kuningaskunnan palvelimelle tallennettuja yksityisiä tietoja Yhdysvaltain viranomaisille. Koska tämä tapaus ulottuu oikeudellisen ennakkotapauksen luomiseen, tuomio voisi hyvinkin vaikuttaa tulevaisuudessa kaikkiin muihin yksityisyyden suojatapauksiin.

Nyt enemmän kuin koskaan, sinun on suojeltava yksityisyyttäsi

Vaikka tämäntyyppinen lainsäädäntö ei ole uusi, se on ensimmäinen kerta, kun se tehdään tällä mittakaavalla, ja se, että se on annettu niin salaa, tekee siitä vieläkin huolestuttavamman. Yksityisyyden suojan kannattajat ovat jo jo ilmaisseet huolensa.

CLOUD-laki hyväksyttiin. Se tuhoaa yksityisyyden maailmanlaajuisesti, joten se piti mennä 1,3 biljoonan dollarin omnibukseen ilman keskustelua.

Salaa. Salaa. Salaa. Mene pimeäksi.

Kun yksityisyys kriminalisoidaan, vain rikollisilla on yksityisyys. Olemme jälleen loppuunmyyty. pic.twitter.com/Ms5bm1opBo

- Andreas M. Antonopoulos (@aantonop) 23. maaliskuuta 2018

EKTR ei myöskään vedä reikiä. Äskettäisessä online-lausunnossa säätiö haastoi uusia vaatimuksia (tai niiden puuttumista) sanomalla: ”Tällä lakiehdotuksella on suuria vaikutuksia yksityisyyteen sekä Yhdysvalloissa että ulkomailla. Sille ei koskaan annettu huomiota, jonka se ansaitsi kongressissa. ”

Se on uskomaton köysikongressi, joka parhaillaan kävelee, ja se auttaisi, jos ihmiset, jotka todella tiesivät jotain digitaalisesta yksityisyydestä, osallistuisivat lakiesitykseen. Siltä osin kuin CLOUD-laki on hallituksen tapa sanoa arvostavansa kansallista turvallisuutta yksityisyyden suojaan nähden.

Väite siitä, ettei sinulla ole mitään salattavaa, on ohi. Henkilötietosi ovat haavoittuvia, mutta voit taistella. Pidä VPN-virta päällä, vältä henkilökohtaisten tietojen lähettämistä sosiaalisen median sivustoille (tai poista ne kokonaan) ja muista tehdä äänesi kuulluksi.

EKTR vastustaa äänestettyä uutta lakiesitystä. Liity heidän taisteluunsa.

CLOUD-laki oli juuri allekirjoitettu lakiin: Tässä on mitä sinun täytyy tietää
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.