4 ihmistä, jotka ovat täysin hukkaantuneet eeppiseen sosiaaliseen mediaan, epäonnistuvat

[ware_item id=33][/ware_item]

4 ihmistä, jotka ovat täysin hukkaantuneet eeppiseen sosiaaliseen mediaan, epäonnistuvat


Tunnusta se: olet tehnyt jotain tyhmää sosiaalisessa mediassa. Jokainen on tehnyt jotain tyhmää sosiaalisessa mediassaan. Suurinta osaa vahingoista ei tehdä. Voit yksinkertaisesti poistaa loukkaavan viestin, kommentin tai kuvan, kun pelaat Twisteriä mankinissa seuraavana aamuna.

On helppo unohtaa, että koko maailma voi nähdä sosiaalisen median tilisi, vaikka asettaisit profiilin yksityiseksi (yksi luetteloomme merkinnöistä löysi tämän - vaikea tapa). Se ei ole yksityinen keskustelu sinun ja ystäväsi välillä. Internetissä keskustelu ei ole koskaan yksityistä.

Suurimman osan ajasta maailma ei tarkkaile sinua, se katselee Netflixiä. Mutta muutama epäonninen ihminen onnistui kiinnittämään maailman huomion huonosti valitulla tilapäivityksellä. Ja sitten kaikki osoittivat heille ja nauroivat. Tai itki. Tai karkasi huutaen.

Olemme laatineet luettelon neljästä henkilöstä, jotka eivät onnistuneet pitämään sosiaalitiliään yksityisenä, ja sitten häiriintyivät. Ellet halua päästä seuraavaan luetteloomme, on aika kiristää Internet-tietosuojavyösi.

Tuomaristo tykkääSyyllinen, syyllinen, syyllinen… Voi katso kissan videota!

# 1 Facebook Poll Justice

Kaikkien kansalaisten velvollisuus on olla tuomari tarvittaessa. Demokratia vaatii, että rikolliset kokeilevat ikätovereidensa tuomaristoa. On kunnia palvella tällaista velvollisuutta demokraattisessa maassa. Ja vastuu on otettava vakavasti. On myös tärkeää ymmärtää kaikki tapauksen tosiseikat ja pohtia ne sitten perusteellisesti ja oikeudenmukaisesti. Et halua lähettää viattomia ihmisiä vankilaan tai antaa syyllisen kävellä vapaana.

Tai tiedät, että voit vain aloittaa Facebook-kyselyn. Juuri näin tapahtui Burnleyssä, Iso-Britanniassa. Raadin jäsen päätti, että paras tapa päättää oikeudenkäynnin kohteena olevan henkilön kohtalo oli julkaista muutama tosiasia Facebookissa, sitten antaa kaikkien äänestää.

Yhdistyneen kuningaskunnan laki ei edellytä, että tuomarit keskustelevat julkisesti tapauksesta, jota he johtavat. Joten kun tuomioistuin hylättiin Facebook-äänestyksessä, tuomari erotettiin viipymättä.

Jos sinulla on juristin velvollisuus ja päätit antaa syyllisyyspäätöksen Facebook-kyselyyn, varmista, että et koskaan ole palkintoraadin velvollisuus.

Sairas päiväPro-vinkki: Tekstiviestit sairaana tarkoittaa, että sinun ei tarvitse käyttää vakuuttamatonta “huonoa ääntä”.

# 2 Facebook-status petti Guyn terveyden

Olemme kuulleet, että Internetissä on kauheita ihmisiä, jotka toisinaan teeskentelevät olevansa sairaita vain saadakseen vapaapäivän. Me pidämme tätä käyttäytymistä sekä järkyttävänä että kauhistuttavana. Oikeasti, kuinka sinä voisit?

*Yskä. Yskä.*

Joka tapauksessa, osoittautuu, että työnantajat katsovat myös Facebookia. Joten jos olet tyyppi, joka haluaa nauttia satunnaisesta sairauspäivästä (olematta sairas), sinun pitäisi todennäköisesti muuttaa Facebook-asetukset yksityisiksi. Ja katso hyvä ja kova katsaus itseesi.

Kyle Doyle ei muuttanut Facebook-asetuksiaan yksityisiksi. Kyle Doyle otti sairaspäivän. Kyle Doyle sai töihin.

Näin tapahtui kätevän sähköpostikopion avulla:

Lähettäjä: Niresh Regmi
Lähetetty: keskiviikkona 27. elokuuta 2008 klo 9.35.
Vastaanottaja: Kyle Doyle
Aihe: Poissaolot torstaina 21. 2008
Hei Kyle,
Ole hyvä ja lähetä lääketieteellinen todistus, josta ilmenee pätevä syy sairauslomaasi torstaina 21. päivänä 2008.
Kiitos
NIRESH REGMI
Reaaliaikainen johtaja, työvoimaoperaatiot
-
Lähettäjä: Kyle Doyle
Lähetetty: keskiviikkona 27. elokuuta 2008 klo 9.38.
Vastaanottaja: Niresh Regmi
Aihe: RE: Poissa torstaina 21. 2008
Niresh,
Yhden päivän poissaolot eivät vaadi sopimuksessani mainittua lääketieteellistä todistusta, mikäli olen ilmoittanut, että olen lomalla lääketieteellisistä syistä.
Kiitos
Terveiset,
Kyle Doyle
Päätöslauselmien asiantuntija - tekninen
-
Lähettäjä: Niresh Regmi
Lähetetty: keskiviikkona 27. elokuuta 2008 klo 9.39.
Vastaanottaja: Kyle Doyle
Aihe: RE: Poissa torstaina 21. 2008
Hei Kyle,
Yleensä näin on, sopimuksen mukaan. Huomaa kuitenkin, että lomaa myönnetään näissä tilanteissa vain aidoista lääketieteellisistä syistä. Sinun linjajohtaja on päättänyt, että lomaasi ei johdu lääketieteellisistä syistä, joten sellaisenaan emme voi myöntää lomaa tässä yhteydessä.
NIRESH REGMI
-
Lähettäjä: Kyle Doyle
Lähetetty: keskiviikkona 27. elokuuta 2008 klo 9.43.
Vastaanottaja: Niresh Regmi
Aihe: RE: Poissa torstaina 21. 2008
Hei Niresh,
Lomani johtui lääketieteellisistä syistä, joten et voi evätä lomaa linjanjohtajan harkinnan mukaan ilman todisteita. Käsittele loma pyydettyäsi.
Kiitos
Terveiset,
Kyle Doyle
-
Lähettäjä: Niresh Regmi
Lähetetty: keskiviikkona 27. elokuuta 2008 klo 9.50.
Vastaanottaja: Kyle Doyle
Aihe: RE: Poissa torstaina 21. 2008
Hei Kyle,
Uskon, että todiste siitä, että olet jälkeen, on alla

kyle doyle facebook epäonnistuiHups - Kyle Doylen Facebook-profiili.

Lähettäjä: Kyle Doyle
Lähetetty: keskiviikkona 27. elokuuta 2008 klo 9.55.
Vastaanottaja: Niresh Regmi
Aihe: RE: Poissa torstaina 21. 2008
HAHAHA LMAO-eepos epäonnistui
Ei hätää ihminen
Terveiset,
Kyle Doyle

# 3 Opettaja potkut lomalle

Tiedätkö mitä aikuisilla aikuisilla on täysi oikeus juoda? Alkoholia. Ja joskus, kun aikuiset aikuiset ovat lomalla, he haluavat saada lasillisen viiniä tai pullon olutta. Todennäköisesti siksi, että he ovat kasvaneita aikuisia. LOMALLA!

Mutta aikuisille täysin laillisen juoman kuluttaminen ei estänyt Georgian Apalacheen lukion ampumasta opettajaa, jolla oli kylmä olut lomalla.

Opettaja vapautettiin Facebookista (1)Minua pyörryttää. Sen kauhu!

Se on Ashley Payne, ja hän lähetti tämän kuvan Facebook-sivulleen. Täällä hän on nauttien pari juomaa lomalla.

Tämä on kuva, joka sai hänet potkut.

Jos rehtori olisi nähnyt hänen lasillisen viiniä paikallisessa ravintolassa miehensä kanssa, olisiko hänet edelleen erotettu? Varmastikaan ei. Mutta sen lisääminen Facebookiin tarkoittaa ilmeisesti alkoholin väärinkäytön edistämistä. Kyllä, he syyttivät Miss Paynea alkoholinkäytön edistämisestä. Tuon kuvan takia.

Aika koota Facebook-asetukset, pronto. Tai lopeta juominen. Joten, aika nostaa Facebook-asetuksesi, pronto.

Facebook-tietojen määrittäminen yksityisiksi on todella pakollista. Joten juuri neiti Payne teki sen. Paitsi, että se ei toiminut. Valokuva olutta juovasta Miss Paynesta asetettiin yksityiseksi Facebookissa. Ja silti, voit löytää sen ehdottomasti kaikissa Internet-nurkissa. Mikä on päinvastoin kuin yksityinen? Tuo kuva.

Joten sinun ei todennäköisesti pitäisi luottaa pelkästään Facebookin yksityisyysasetuksiin pitääksesi viestisi ja kuvasi yksityisenä. Luulet, että Facebookissa on paljon henkilökuntaa ja harjoittelijoita, jotka viettävät aikaa etsiessään puutteita tietosuoja-asetuksissa. Ja kun puutteita on löydetty, ne korjataan kiireellä. Epäilemättä henkilö, joka löysi virheen, saa myös suuren bonuksen.

löytää facebookistaNäen kuolleita ihmisiä! Ei, odota, he vain nukkuvat. Tämän sovelluksen avulla voin katsella ihmisiä nukkuessaan.

# 4 Facebookin tulipalot, jotka löysivät virheitä tietosuoja-asetuksissa

Kun Aran Khanna suoritti harjoittelujakson Facebookissa, hänellä oli epäilemättä suuria toiveita saada Mark Zuckerburg vaikuttamaan tarpeeksi saadakseen kokopäiväinen työpaikka. Harvardin opiskelija Khanna otti itsensä osoittaakseen vähän aloitekykyä ja aloitti projektin korostaakseen joitain Facebookin tietosuojavirheistä.

Khanna loi sovelluksen, joka hyödyntää Facebookin Mobile Messengerin virheitä. Sovelluksen nimi oli Marauder's Map, ja se, kuten Harry Potter -nimestys, antoi ihmisille mahdollisuuden tarkistaa Facebook-käyttäjien tarkka sijainti. Ei ole vaikea kuvitella, kuinka monta tapaa tätä sovellusta voitaisiin käyttää pahaan. Mutta Khanna väittää tarjoavansa julkista palvelua eikä hänellä ollut haitallisia aikomuksia.

Facebook oli eri mieltä, ja hänet erotettiin nopeasti.

Kuinka olla online-yksityisyyden häviäjä

Nämä ihmiset päätyivät Internetin väärälle puolelle. Huono puoli, joka saa ihmiset vaikeuksiin. He kaikki unohtivat yhden Internetin säännön:

Kaikki mitä laitat Internetiin pysyy internetissä.

Olemme käsitellyt tietosuojavinkkejä aiemmin. Melko muutaman kerran. Itse asiassa se on eräänlainen asiamme. Mutta luettelomme ihmiset hyötyvät ehdottomasti vielä muutamasta lisävinkistä.

  1. Älä julkaise arkaluontoisia tietoja Internetissä. (luottokorttinumerot, syntymätodistukset, jonkun toisen oikeusjutun tiedot)
  2. Ole varovainen mitä henkilökohtaisia ​​tietojasi lisäät Internetiin. (DOB, osoite, raittiuden tila)
  3. Hallitse omaa yksityisyyttäsi. (älä lähetä mitä et halua koko maailman näkevän - kuten lomakuvia)
  4. Käytä ExpressVPN: n tietosuoja-makuista Chrome-laajennusta
  5. Älä ärsytä Mark Zuckerburgia. (koskaan)

Noudata näitä neljää helppoa vaihetta, ja toivottavasti Internet ei tuhoa sinua.

4 ihmistä, jotka ovat täysin hukkaantuneet eeppiseen sosiaaliseen mediaan, epäonnistuvat
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.