ExpressVPN erbjuder integritets- och säkerhetsskydd till HP-konsumentkunder

[ware_item id=33][/ware_item]

ExpressVPN erbjuder integritets- och säkerhetsskydd till HP-konsumentkunder


Tortola, Brittiska Jungfruöarna - 30 september 2019—ExpressVPN, den globala marknadsledaren inom VPN-tjänster för konsumenter, meddelade idag att HP kommer att förinstallera ExpressVPN på utvalda konsumentdatorer från HP Inc. 

Dessa datorer kommer med ExpressVPNs prisbelönta Windows-app förinstallerad för att skydda kundernas integritet och säkerhet i offentliga Wi-Fi-nätverk. Som en del av erbjudandet kommer HP-konsumentkunder också att få en exklusiv 30-dagars testversion av VPN-tjänsten.

HP: s nyligen tillkännagivna Specter x360 13 kommer att vara den första av HP: s konsumentdatorer som har ExpressVPN förinstallerat.

ExpressVPN hjälper HP-kunder att säkra sin internettrafik och skydda deras onlineaktivitet från nyfikna ögon. ExpressVPN erbjuder värdefull sinnesfrid för användare när de ansluter till osäkra eller otillförlitliga nätverk, till exempel allmänna Wi-Fi-hotspots på flygplatser, hotell och kaféer. Med ExpressVPN kan HP-kunder kryptera nätverksdata och säkra sin internetupplevelse med bara ett klick.

 "Vi är glada över att HP har beslutat att inkludera ExpressVPN som en del av deras säkerhetserbjudande för konsumenterna," säger Harold Li, vice president ExpressVPN. "Detta förhållande återspeglar också att VPN nu betraktas som ett oumbärligt verktyg för digitalt skydd."

"Våra kunder ansluter till en mängd olika osäkrade Wi-Fi-nätverk dagligen, ofta utan att inse säkerhets- och integritetsriskerna," säger Mike Nash, chefsteknolog och vice vd för Customer Experience, Personal Systems, HP Inc. är glada över att lägga till ExpressVPN i uppsättningen säkerhetserbjudanden för att hjälpa våra konsumentkunder att skydda sin personliga information på offentliga Wi-Fi-nätverk. ”

Detta tillkännagivande understryker ExpressVPN: s status som branschledande inom VPN-konsumenter. Tjänsten har erkänts för sin säkerhet, pålitlighet, hastighet och användarvänlighet av WIRED och TechRadar. Det har också utsetts till "The Best VPN" av The Verge och valts som Editor's Choice av Tom's Hardware and Android Authority.

###

Om ExpressVPN

Grundat för 10 år sedan är ExpressVPN en av världens största leverantörer av VPN-tjänster, vilket gör det möjligt för användare att skydda sin integritet och säkerhet online med bara några få klick. Företagets prisbelönta mjukvara för Windows, Mac, iOS, Android, Linux, routrar och webbläsare säkrar användarinformation och identiteter med bästa klassen kryptering och läcksäkerhet. Med 3000+ servrar i 94 länder och nya servrar tillagda varje vecka ger ExpressVPN en snabb anslutning varhelst användare är och erbjuder ocensurerad tillgång till webbplatser och tjänster från hela världen. Besök expressvpn.com för att lära dig mer om ExpressVPN: s sekretess- och säkerhetslösningar.

ExpressVPN erbjuder integritets- och säkerhetsskydd till HP-konsumentkunder
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.