Gå med i appen för routerns revolution för komplett hemskydd

[ware_item id=33][/ware_item]

Den populära ExpressVPN-appen för routrar


Tusentals åtnjuter nu ExpressVPNs utmärkta app för routrarprogramvara, och det är lätt att se varför!

ExpressVPNs app för routrar ansluter och skyddar alla enheter i ditt hemnätverk, vilket gör privat surfning enkelt. Allt du behöver göra är att logga in på ditt hem Wi-Fi som vanligt och ... det är det!

Ännu bättre, om din router är VPN-skyddad, betyder det att du säkert kan skicka dina program till Google Chromecast eller Apple TV. Inte mer titta på TV och filmer på den lilla bärbara datorn i reservrummet, få det på det stora TV-och ljudsystemet!

Dessutom skyddar ExpressVPN för routrar alla dina enheter med kryptering av militär kvalitet! Allt du behöver göra är att ansluta till din Wi-Fi som normalt.

Söt jul.

ExpressVPN-app för routrar

6 läckra skäl för att få ExpressVPN-appen för routrar

  1. Bättre säkerhet
  2. Roll-TV-program och filmer
  3. Spara tid
  4. Skydda allt
  5. Använd fler enheter
  6. Dela kärlek

1. Säkra hela nätverket

En VPN fungerar bäst när den alltid är på. Med en VPN på din router behöver du aldrig oroa dig för att glömma att ansluta till en VPN-server eftersom du alltid är skyddad direkt från källan.

2. Spela dina shower

Varje enhet visas i samma nätverk så att du kan kasta ditt VPN-skyddade innehåll till Google Chromecast, Apple TV, Plex, etc..

3. Spara värdefull tid för kattbläddring på internet

Bry dig inte om att installera olika appar på alla dina hemenheter. En VPN på din router skyddar varje ny enhet direkt. Det är lika enkelt som att ansluta till ditt Wi-Fi-nätverk - det finns inga extra steg.

4. Använd ett VPN på dina konsoler

Använd en VPN för att dölja din IP-adress på alla Wi-Fi-aktiverade enheter, även sådana som normalt inte kan köra VPN-programvara, som PlayStation, Xbox och andra spelkonsoler.

5. En prenumeration för alla enheter

Oroa dig inte för olika VPN-prenumerationer för olika enheter. Använd ett ExpressVPN-abonnemang på ett obegränsat antal enheter samtidigt.

6. Var en hjälte för vänner och familj

Ge gåvan av integritet och säkerhet. Låt dina gäster njuta av samma VPN-fördelar som du, bara genom att ansluta till ditt Wi-Fi hemma.

En VPN för routrar är det smarta valet

Det är ganska uppenbart varför så många använder den otroliga ExpressVPN-routern; det finns så många extra fördelar. Varför inte prova själv?

Det är enkelt att konfigurera sig.

Gå med i appen för routerns revolution för komplett hemskydd
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.