ExpressVPN publicerar den ultimata eBook-säkerhetsboken

[ware_item id=33][/ware_item]

Ladda ner ExpressVPNs Bitcoin-bok


Vi är stolta över att kunna tillkännage Lexies Bitcoin - Säkerhet och integritet e-bok. Boken innehåller några av de tankar som gick till skapandet av ExpressVPN: s befintliga guider, några mer detaljerade förklaringar och massor av praktiska råd.

Ladda ner .epub-fil

Nedladdning av enheter

Som integritets- och teknikentusiaster har ExpressVPN alltid varit fascinerad av Bitcoin. I juni 2014 blev vi en av de första VPN-leverantörerna som accepterade cryptocurrency, och vi rekommenderar till och med att använda Bitcoin som betalningsmetod för dem som är oroliga för kreditkort och bankloggar.

ExpressVPN-bloggare och utvecklare släppte fler och fler artiklar om Bitcoin när vi lärde oss mer om dess säkerhets- och integritetskonsekvenser. Lexie har i synnerhet publicerat flera artiklar om ämnet samt en omfattande guide för anonyma Bitcoin.

EBok släpps under en Creative Commons-licens (CC BY-SA 4.0), vilket innebär att du är fri att dela och remixa Lexies arbete utan avgifter, så länge du åter släpper den under en liknande licens och ger lämplig kredit.

Vi skulle mycket vilja höra från dig, oavsett om det är kritik, ytterligare tankar, förslag eller korrigeringar. Kommentera gärna nedan!

Ladda ner ExpressVPN Bitcoin-boken GRATIS för följande enheter:

Ladda ner ExpressVPNs Bitcoin-bok för iOS

ExpressVPN publicerar den ultimata eBook-säkerhetsboken

Ladda ner ExpressVPNs Bitcoin-bok för Kindle

Ladda ner ExpressVPNs Bitcoin-bok för Kobo

Ladda ner ExpressVPNs Bitcoin-bok för Nook

ExpressVPN publicerar den ultimata eBook-säkerhetsboken
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.