ExpressVPN och OpenMedia förenas mot förtryck på internet

[ware_item id=33][/ware_item]

Räddning-link


ExpressVPN är stolta över att stå med OpenMedia i sina många projekt som syftar till skydda Internet.

OpenMedia arbetar för att hålla Internet öppet, prisvärt och övervakningsfritt.

Grundat 2008 och OpenMedia har framgångsrikt kampanj för nätneutralitet, har hjälpt till att välta uppmätt internetanvändning i Kanada och är en ständig korsfarare i kampen mot NSA-övervakning. De är en outtröttlig kampanj för alla online-friheter, överallt.

De senaste kampanjerna i OpenMedia inkluderar Save the Link, Stop the Secret och No Fake Internet.

Spara länken säger ingen hyperlänkskatt

Save the Link är en kampanj för att driva tillbaka mot förslag i EU för en bred ny hyperlänksavgift som kommer att påverka alla som använder Internet, med andra ord - alla.

EU: s förslag planerar att utvidga upphovsrättens regler till hyperlänkar, vilket ger stora utgivare rätt att ta ut affärsavgifter för att länka till innehåll.

Du kanske bor utanför EU och tror att politiken inte påverkar dig. Men du skulle ha fel. EU representerar ungefär en femtedel av den globala internettrafiken. Så även om du inte bor i EU, gör vissa av dina favoritwebbplatser säkert det.

Länkar är viktiga för yttrandefriheten på nätet, och att censurera dem kommer att bryta nätet som vi känner till det.

Webben utan länkar är som en värld utan vägar.

Länkar är det som ger oss möjlighet att få tillgång till den största samlingen av mänsklig kunskap och erfarenheter som världen någonsin har sett. Detta EU-förslag vill i huvudsak låsa bort många av Internetens underverk.

Det är inte för sent att stoppa denna kränkning av internetfrihet, men vi måste agera nu innan det kommer ur kontroll. Signera Save the Link-uttalandet för att säga NEJ för att länka skatt.

Stoppa sekretesset Bekämpar TPP

Stoppa sekreteskampanjerna mot Trans-Pacific Partnership (TPP), det "största och mest hemlighetsavtal i världens historia".

Efter fem års sekretess släppte TPP-byråkrater äntligen detta brutala globala avtal, och om det implementeras kommer TPP att censurera webben, kriminalisera onlineaktiviteter och kosta internetanvändare pengar. TPP kommer att innehålla hårdare lagar om immaterialrätt, särskilt bland copyrightvillkor.

Mer än tre miljoner människor har redan undertecknat OpenMedia Stop the Secrecy-framställningen mot TPP-hemlighet, men det är dags att leverera det sista slaget.

Få din röst hörd NU och kräver att handelsministrarna avvisar TPP: s internetcensurplan en gång för alla.

Ingen falsk Internet tar på Facebooks Internet.org

Vi vet alla att Zuckerbergs Internet.org-plattform inte är det verkliga Internet. Och Internetanvändare runt om i världen vill hellre att han använder sitt inflytande för gott och främjar ett riktigt öppet internet, inte en falsk imitation.

Internet.org ger tillgång till ett kvasinternet där utvalda tjänster prioriteras framför andra. Programmet hotar innovation, fritt uttryck och integritet online; och det blockerar många av de webbplatser, appar och tjänster världen älskar från att göras tillgängliga för alla på lika villkor.

Stå med miljoner runt om i världen och kräv att Zuckerberg slutar begränsa tillgången till ett gratis och öppet internet genom att underteckna No Fake Internet-framställningen.

En person kan göra en skillnad

OpenMedia grundades 2008 av Vancouver-baserade Internet rättighetsförespråkare Steve Anderson. Det hela började med bara en vanlig kille beslut att vidta åtgärder.

Alla har frågat sig själva på en punkt "Men vad kan en person göra?" Det verkar retoriskt, men Steve Anderson förfalskade faktiskt ett svar:

"Vi har alla något vi kan föra till dessa rörelser och vi är alla starkare när vi kan föra samman allt."

Kanske är det dags att vi alla bestämmer oss för att göra en skillnad.

ExpressVPN och OpenMedia förenas mot förtryck på internet
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.