ExpressVPN lanserar “Signals of Trustworthy VPNs” med CDT

[ware_item id=33][/ware_item]

CDT-logotypen bredvid ExpressVPN-logotypen.


Knaprig? Extra krämig? Reducerad fetthalt? Gammeldags, vad det än betyder?

Vi har alla haft den känslan av att bli överväldigad av val när du handlar, vare sig det gäller jordnötssmör ... eller en VPN-tjänst.

Att välja en VPN-tjänst ger naturligtvis något högre insatser, eftersom du måste kunna lita på din leverantör med din integritet och säkerhet online. ExpressVPN strävar efter att få det förtroendet med vår branschledande kombination av hårdvara, programvara och mänsklig uppfinningsrikedom och genom att dela detaljerad information om hur vi arbetar varje dag för att skydda våra användare.

Men vi vill inte stanna där - att hjälpa användare att välja den bästa VPN-tjänsten för dem innebär att se till att de har den information och vägledning som behövs för att utvärdera vem de kan lita på, oavsett vilken leverantör de överväger.

Därför har vi arbetat med Center for Democracy and Technology (CDT), en oberoende ideell organisation som förkämpar medborgerliga friheter och mänskliga rättigheter runt om i världen, för att lansera ett branschinitiativ för att höja standarder inom branschen och stärka användare att fatta mer informerade beslut när de väljer ett VPN - i slutändan gör internet mer privat och säkert för alla.

Signaler om pålitliga VPN: er

Tillsammans med en handfull andra VPN-leverantörer har vi arbetat med CDT för att utveckla en lista med frågor som VPN-tjänster ska kunna svara för att signalera deras pålitlighet. Dessa frågor, tillsammans med vägledning från CDT, hjälper användare att utvärdera VPN-leverantörer baserat på deras affärsmodeller, metoder för datainsamling, säkerhetsprotokoll och mer.

Tänk på det som en näringsetikett för VPN: er, som ger en basuppsättning fakta som du kan jämföra mellan olika tjänster. Och precis som en näringsetikett kan hjälpa dig att avgöra vilket jordnötssmör som är märkt "friskt" verkligen är bättre för dig, kan dessa frågor och svar bättre bedöma om en VPN-tjänst som har "branschledande säkerhet" verkligen förtjänar den etiketten.

Till skillnad från en näringsmärkning är dock deltagande helt frivilligt. Vi hoppas dock att fler VPN-leverantörer kommer med oss ​​för att besvara dessa frågor och höja standarder för hela branschen.

Vi har publicerat frågorna och våra svar i vårt Trust Center, som också har omfattande ytterligare detaljer om våra säkerhetsrutiner, utöver vad CDT-projektet kräver.

För mer information om initiativet, besök CDT-webbplatsen.

ExpressVPN lanserar “Signals of Trustworthy VPNs” med CDT
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.